Úgy és akkor, ahogy azt kéri.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
"Gyurcsány Ferenc nyilatkozata azt jelenti, hogy feladták az esélyét annak, hogy Márki-Zay Péterrel együtt lehet működni, a közös miniszterelnök-jelölt hajlandó a közös értékeket képviselni, vagy a közös kampány szellemében bármit is engedni a fafejűségéből. Kijelentése kivonulást jelent a közös munkából, azt üzeni, hogy ha Márki-Zay bármit akar, akkor szól. De Márki-Zay nem fog szólni, mert Márki-Zay nemcsak mindent (is) tud, hanem mindent jobban tud. Ezért hagyják, hogy csináljon, amit akar, ők mostantól csak a saját jelöltjeik kampányával foglalkoznak.

Ha nem a választás lenne a tét, az ellenzéki összefogás Márki-Zay Péter másfél hónapos ámokfutása után már most felbomlana (még nem biztos, hogy nem kerül rá sor, ha Márki-Zay így folytatja). De tartalmilag ez most valójában megtörtént, miután a legnagyobb ellenzéki párt mossa kezeit, és háttérbe vonul."
nepszava.us/a-dk-kihatralt-az-ontorvenyu-marki-zay-mogul-akivel-nem-lehet-egyuttmukodni-mostantol-minden-felelosseg-az-ove/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.