Négy kérdésben már biztos dönthetünk.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Mert Európa Bangladesének, ezek ma legfontosabb problémái. Agybajosok gyülekezete! Sanszos, hogy ez az újabb népszavazás sem fogja megütni az érvényességi küszöböt, de legalább el lehet rá szórni egy kazal pénzt a haveroknak. Megint. A hívek nyilvános lenézését, lekezelését, ostobának tartását jelenti a kisgyerekek nem váltó műtétjéről szóló kampány. "Egy bolond százat csinál."
sp-ao.shortpixel.ai/client/to_auto,q_lossy,ret_img,w_2000,h_1334/https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2021/06/kalap.jpg
Nessy
@Eladott Ország: Egyszerre akarják a választással! Kapsz még egy papírt, amit majd valószínűleg egy másik dobozba kell dobni! Így biztos érvényes lesz. Csak éppen buta kérdésekre, nincs értelmes válasz!
Eladott Ország
@Nessy: A gyermekvédelmi papírt üresen hagyom. Egyébként a gyermekek nemváltó műtéte Európában is tilos
Nessy
@Eladott Ország: Úgy nem jó. Állítólag át kell húzni.Egyébként teljesen mindegy, úgyis azt mondanak, amit akarnak! A konzultációt is úgy kommunikálják, ahogy úri kedvük diktálja!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.