A képviselő a mai sajtótájékoztatóján megemlítette, hogy ő személyesen, de sajnos a családja is kap fenyegető üzeneteket bizonyos oltásellenes személyektől, amelyekkel kapcsolatban a szükséges jogi lépéseket rendőrségi feljelentések formájában megtette. Székely pártja, az ISZOMM teljes szolidaritásáról biztosította képviselőjét, hiszen a politikai véleményéért senkit, jelen esetben egy országgyűlési képviselőt nem lehet következmények nélkül életveszélyesen megfenyegetni. Egy kormánynak nem az a dolga, hogy képviselői javaslatokat lesöpörjön, hanem az, hogy minimum megvitassa – írja az ISZOMM friss közleményében. Miközben a felnőtt lakosság hovatovább négyötöde felvette legalább az első oltást, egy makacs, oltásellenes csoport valójában fogva tartja a kormányt. Itt nem csupán a kinyilvánított népakarattal szembeni flegmaságról van szó, hanem arról is, hogy a megbetegedetteket a mai magyar egészségügyi szolgáltató rendszer nem tudja életben tartani. Ilyen magas átoltottság...

Forrás: szocikk.hu
Feltöltő: aszocikk
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Nagy az Isten állatkertje, és alacsony a kerítés. Lehet vitatni az oltás hatékonyságát, de ma nem tudunk jobb módszert alkalmazni. Az hogy valaki a véleménye miatt ilyen helyzetbe kerüljön, ez olyan Bayerviktoros tempó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.