Milyen polgármesternek és milyen lenne miniszterelnöknek Márki-Zay Péter? A hódmezővásárhelyiek válaszolnak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Méér? Vikkancs mióta kísérletezget 'oszt mindig falnak megy...
Nessy
Könyörgöm, ne Orbánt kérje fel mentornak!
Sámannus
Már Gyuszi bácsi is megmondta a feketegazdaság rátelepedett az országra, és ellene nem lehet kormányozni. Jelenleg a hatalom a oligarchák kezében van. A mi vezetőink az ő dácsáiban járják a guggolóst, ha szórakozni akarnak.
Őket kell legyőzni. A mi vezetőink most úgy be vannak drótozva, hogy moccanni sem tudnak. A pohosnak most készül a cellája a várban, ahonnan úgy tesz majd, mintha velünk levelezne, vagy konzultálna. Egyébként a kutyát nem érdekli mit csinálnak az oligarchák, ők, akkor kérdeznek bennünket amikor szét lopták az országot, hogy van e még valami mozdítható.
Amit csinálnak Budapesten úgy adják el, hogy a magyar kórmány csinyáta, legtöbbször nincs benne köszönet. Káosz és pusztítás utánuk.
Most délen a vasvillát is úgy adták el, mit a kórmány érdeme, le is húzta a "dicsőséget" két maffia csicska, majd igyekezzünk jó pofát vágni hozzá, ha a gyakori gondok miatt saját vasvillánkba kell beledőlni. Bonyolult ám az ilyen beruházás, Különösen ha ulti partnerek építik, és a játékosok néha kiszállnak a lóvácskával és üres zsebbel próbálnak újra nyerésre játszani.
verőce21
MZ/X is megtapasztalhatta néha, milyen ereje van itt a liberális bőrbe bújt eurokommunista mozgalomnak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.