A miniszter azt állította, hogy „Magyarországon ellenzéki vezetéssel parlamenti vizsgálat folyik a Pegazus-ügyben”, pedig a Fidesz képviselői már kétszer is elszabotálták a vizsgálóbizottság felállítását. A Parlament nemzetbiztonsági bizottságának jobbikos elnöke, Stummer János azt írja: „A tegnap nyilvánosságra került LIBE-jelentés alapján Varga Judit hazudott a szeptemberben hazánkba látogató EP-delegációnak, amikor azt állította, hogy »Magyarországon ellenzéki vezetéssel parlamenti vizsgálat folyik a Pegazus-ügyben«.” Stummer azt írja, ez nem igaz, „Varga Judit félrevezette a delegációt, hiszen épp a Fidesz képviselői szabotálták már el két alkalommal is a vizsgálóbizottság felállítását”, ezért a jobbikos képviselő levélben fordult az EP elnökéhez, hogy a valós helyzetről tájékoztassa.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Ezek még akkor is hazudnak, amikor hallgatnak... Hát még amikor kinyitják a szájukat...
simmering73
Mikor mondott igazat az (i)gazságügyi művésznő?
Béla333
"»Magyarországon ellenzéki vezetéssel parlamenti vizsgálat folyik a Pegazus-ügyben«

Képes ilyen ordas nagy hazugságot mondani, aztán meg tiszteletet követel magának...
Ilyen egy Fideszes maffiózó erkölcstelensége.
RonaGyuri
Nagy úr a megszokás

„Stummer János: Varga Judit hazudott az EP-delegációnak”

Mottó:
Ismert tény a pszichológiában, hogy
a notórius hazudozók egy idő után
képtelenek igazat mondani

Stummer János, a Parlament nemzetbiztonsági bizottságának jobbikos elnöke felháborodott olvasván a minap nyilvánosságra került LIBE-jelentés!
Lévén igen nagy meglepetéssel olvasta, hogy a derék (i)gazságügyérünk azt mondta a bizottságnak, hogy: »Magyarországon ellenzéki vezetéssel parlamenti vizsgálat folyik a Pegazus-ügyben«!
Nos persze ez nem csak nem igaz, de az is tény, hogy Fidesz képviselői szabotálták már el két alkalommal is egy ilyen vizsgálóbizottság felállítását!
Egyébként a dologban – túl a mindennaposságán – van valami érdekes Varga a jelentés kapcsán odanyilatkozott, hogy: a LIBE-bizottság őszi magyarországi látogatásáról készült jelentés ismét valótlanságokat állít hazánkról. Igen, leírták, hogy ő miket hazudott! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.