A baloldal egyszerűen elhazudja a valóságot! – írta Hidvéghi Balázs, a Fidesz EP-képviselője kedden a Facebook-oldalán.

Hidvéghi Balázs: a baloldal egyszerűen elhazudja a valóságot!

Fotó: MTI/Kovács Attila

A kormánypárti politikus bejegyzésében kifejtette: Nicolas Bay francia és Jorge Buxadé spanyol európai parlamenti képviselők kedden újra "bátran kiálltak" Magyarország mellett. Élesen elhatárolták magukat a néhány héttel ezelőtti magyarországi LIBE misszió következtetéseitől.

"Elmondták, hogy az nem volt több mint egy politikai rágalomhadjárat Magyarország ellen"

- szögezte le, megjegyezve: a baloldali képviselők egyetlen ténnyel sem tudták bizonyítani, hogy sérülne Magyarországon a jogállamiság.

"Azért nem, mert nem is sérül" – emelte ki Hidvéghi Balázs.

Forrás: Facebook

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

134.bátor
Ez ki? Akinek az EP-ben egy ruhatárosi beosztás sem jutott,mert mindenre alkalmatlannak találták?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
134.bátor
Ez ki? Akinek az EP-ben egy ruhatárosi beosztás sem jutott,mert mindenre alkalmatlannak találták?
lusta
Így kell hazudni, de nem véletlen az a mondás, hogy hamarabb utolérni a hazug embert, mint a sánta kutyát. Apropó bátor kiállás.
˝Semmilyen vita nem bontakozott ki az Európai Parlament delegációjának magyarországi látogatásáról szóló jelentés kapcsán. Az a két politikai párt, amelyik a beszámolót, sőt, a delegáció létezését is bírálta, ugyanis nem szólt hozzá a témához az EP LIBE bizottságában tartott vitán. Tulajdonképpen ott sem voltak, amikor ezt a napirendet tárgyalták: bár lehetőségük lett volna rá, de sem a Konzervatívok és Reformerek politikusa, a spanyol Jorge Buxadé Villalba, sem az Identitás és Demokrácia csoport képviselője, Nicolas Bay nem vett részt az eszmecserében˝
Nessy
@lusta: Akkor hol "álltak ki Magyarország mellett"? Ja, Hidvéginek mondták!
Rockxy
az egész parlament hazudik és mosdatlan hazaáruló minőségben bitorolja az ország házát.
Sámannus
Nagyon hozzászoktál a hazudozáshoz. "Azért nem, mert nem is sérül" ez nagyon súlyos volt mert köhög a bolha. ...és... és..?
Hány lakosa van ennek az országnak szerinted? Hányat raboltatok ki? Rokkantak, trafikok, nyugdíjpénztárak, kórházak, önkormányzatok, iskolák színházak egyetemek akadémia, színházak,szakszervezetek munkások vállalkozók, szolgáltató. Mi a lónak azt a túrós himbilimbijét csináltatok jót ebben a három ciklusban, azon kívül, hogy a magyar családokat nyomorgattátok, hogy anyátok ne sirasson beneteket?
RonaGyuri
jaj Bazsó de ez még tőled is ... =))
Béla333
A baloldal? Hülye ez a Balázs gyerek!:

"„A tegnap nyilvánosságra került LIBE-jelentés alapján Varga Judit hazudott a szeptemberben hazánkba látogató EP-delegációnak, amikor azt állította, hogy »Magyarországon ellenzéki vezetéssel parlamenti vizsgálat folyik a Pegazus-ügyben«.” Stummer azt írja, ez nem igaz, „Varga Judit félrevezette a delegációt, hiszen épp a Fidesz képviselői szabotálták már el két alkalommal is a vizsgálóbizottság felállítását”,
propeller.hu/itthon/3743601-stummer-janos-varga-judit-hazudott-ep-delegacionak?all#c3214643

Akkor ki hazudik? Inkább "...aludj el szépen Kis Balázs..." (Biztos fogalma sincs, hogy honnan van idézve a versike...)
justhpeter
Ez a nyalonc még él ? Azt hittel már régen leugrott az egojáról az IQ-jára.
simmering73
Jé. Egy majom ruhában. És még beszél is (hülyeségeket).
lusta
@Nessy: Ez a dolog lényege. Ő ezerrel nyomatja és mindezt a viccből közmédiáának nevezett rádió, tv 5 percenként ismétli. Ez az ordas hazugság jut csak el a célközönséghez és ez a dolog lényege és ezt senki sem tudja megcáfolni, mert nem engedik mikrofonközelbe.
Nessy
@justhpeter: Ki is törte volna a nyakát! :-))
K-2SO
"A kormánypárti politikus bejegyzésében kifejtette: Nicolas Bay francia és Jorge Buxadé spanyol európai parlamenti képviselők kedden újra "bátran kiálltak" Magyarország mellett."

Nicolas Bay, pártja: Nemzeti Tömörülés:

"A Nemzeti Tömörülés avagy néha Nemzeti Gyűlés egy szélsőjobboldali, protekcionista, nacionalista, bevándorlásellenes, globalizációellenes, euroszkeptikus francia párt, elnöke: Marine Le Pen

Nicolas Bay, az EU-ban: Identitás és Demokrácia képviselőcsoport, Alelnök

"A Nemzetek és Szabadság Európája képviselőcsoport (ENF) helyébe lépő Identitás és Demokrácia (ID) képviselőcsoportot az Európai Parlament jelenlegi jogalkotási ciklusában hozták létre.
A képviselőcsoportot alkotó európai parlamenti képviselők összesen kilenc országból érkeztek, többségük az olasz Liga (!) párthoz, a francia Nemzeti Tömörüléshez (!) és a német AfD (!) párthoz tartozik.

Jorge Buxadé, pártja: "VOX spanyolországi nacionalista, szélsőjobboldali populista párt"

No comment
lusta
@K-2SO: Rajtunk kívül valaki tud még erről? Az egybites 300 forintos budiforradalmár tudatáig mindez eljut?
ómió
Jé! Jogállamiság elleni efftársi tény még mindig sehol? És hazudni se bírnak? Már hazugságból is "hiánygazdálkodnak" az efftársak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.