Az egész ügyet ahhoz hasonlította a parlamenti képviselő, mint amikor kórházban haldokló beteg pénztárcájából lopnak.

Túlárazott maszkgyártó ügye: a legundorítóbb lopásnak nevezte Hadházy

Fotó: Facebook

A nyomozók kinyomozták – az Interpolt is bevonva(!) –, hogy a semmire sem jó KÍNAI MASZKGYÁRTÓ GÉPSORT HÁROMSZOR ANNYIÉRT ADTA EL AZ ÁLLAMNAK a közvetítő cég, mint amennyiért vette! Így ez cég alsó hangon 130 millió forintot keresett a járványon úgy, hogy amúgy korábban semmi köze nem volt orvosi műszerek kereskedelméhez. A nyomozók tehát dolgoztak, de a főnökeik leállíthatták őket, mert elképesztő indoklással végül LEZÁRTÁK AZ ÜGYET

 - írta Facebook oldalán Hadházy Ákos független parlamenti képviselő.

Azt írták, hogy egyrészt ez nem költségvetési pénz volt (hanem mi??), másrészt az Állami Egészségügyi Ellátó csak az Operatív Törzs utasítására cselekedett... Mintha az Operatív Törzs nem követhetne el hűtlen kezelést – csak ugye annak a feje Pintér Sándor, a rendőrök főnöke – jegyezte meg a politikus.

A korrupciós ügyek feltárásáról elhíresült politikus szerint a valódi túlárazás egyébként ennél is több lehetett, mert az interneten 23 millióért is lehetett ilyen gépsort venni és egy másik börtönbe telepített, valódi cég által importált eszközt kb. olyan áron hoztak be az országba.

Tehát valószínűleg a kínai cég is nagyot kaszált, csak azt pláne nehéz lenne felelősségre vonni.

A magyar gengszterek viszont még ne örüljenek, kormányváltás esetén az elsők között fogjuk ezt az aktát elővenni. Hiszen a nyomozás megállapította, hogy az Operatív Törzs utasítására történt a hűtlen kezelés – miért ne lehetne akkor az Operatív Törzset felelősségre vonni?

- teszi fel a kérdést Hadházy.

A rengeteg lopás között is a legundorítóbbak azok, amelyek a járvánnyal kapcsolatos beszerzéseket érintik. Olyanok ezek, mintha a kórházban haldokló betegek pénztárcájából lopna valaki.

Részletek és dokumentum itt.

Címlapkép: Facebook

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Erre nehéz szavakat találni, de a szekta nyilván elfogadja ezt is, mert nem szerepel benne Gyurcsány neve.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Erre nehéz szavakat találni, de a szekta nyilván elfogadja ezt is, mert nem szerepel benne Gyurcsány neve.
magyar1
Ezért jó az emberek rettegésben tartása covidkával.
Eladott Ország
Maffiaállam! Börtönben a helyük! Nem véletlen mondtak régen csak annyit az öregek röviden: vigyázz, mert a cigány, az cigány!
Néro
Rohadt tolvaj ez a Fityma-köpnömkő moslékkoalíció. Szemét alja emberek és az is aki támogatja őket.
Egy elrohasztott Ország elrohadt qurmánya.
Eladott Ország
@Horizont: ma, 11:41 ♦ A hívek csak a gyerekek nemet váltó műtétjén akadnak ki. Őket az sem zavarja, hogy ez Európában tilos, de a haverok néhány milliárd közpénzt azért bezsebelnek.
lampa laz
@Horizont: a hívek még ahhoz is hülyék, h azt észrevegyék, h hülyének vannak nézve és ez a nagy szerencséje a csutkánynak.
kereső
Pandémiás helyzetben, az ország lakóinak egészségét, életét veszélyeztetve lopni, csalni hazudozni- és mindezt sikerként eladni- úgy vélem, hogy ez még a maffiától is "szokatlan". És nem ez az egyetlen amit elkövettek- lélegeztető gépek 300 milliárdja, a megsemmisitett tesztek 5 milliárdja, a kinai vakcina beszerzés-és felhasználás, a vakcina elszámolásból hiányzó 1 millió Pfizer, ...tényleg nincsenek szavak, amelyekkel ezt minősiteni lehetne.
jesz
mostanakkor hol van Jakab, meg a Gyurcsány? Meg a többiek...főleg a momentum?

Miközben elajándékoztunk rengeteg maszkot egy baráti országnak, itt meg pénzért (se)lehet kapni?(az ffp2 jó drága)

A kormány hátradőlt, és kért egy kávét, mert jól tudják, hogy a következő három hónapban a harcos ellenzék ajándékbeszerzéssel, disznótorral, síeléssel, hóemberépítéssel, náthával ágynakesve tengeti napjait...
134.bátor
@KisTehen: az isten basszon már meg,te degenerált ,húgyagyú fasz!!! Mi köze van ehhez a Városházának?? A te zsebedből is kilopnak több ezer forintot naponta! Tűnj már a picsába a 888 - ra,ott rontsd a levegőt!
human
Azért ízlelgessük kicsit, hogy a büntetés végrehajtás is cinkos a fidesz korrupciós ügyeiben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.