A közös miniszterelnök-jelölt szerint már formálódik a közös ellenzéki kormányprogram. Arról is beszélt, hogy nem ellenzi a marihuána legalizálását, és erősen bírálta a kormány járványkezelését.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@CsipkeRózsa: Ne kérdezz- MZP a kapitány!
K-2SO
@Pálinkás Pál: Karácsony leszerepelt. Ahogy elnézem, azóta sem tért magához.
MZP-vel kapcsolatban már többször is tévedtem. És ennek örülök. ha tetszik, ha nem, a mostani helyzetben egy ilyen típusú emberre van szükség, és ami azt illeti, az előző két választáson is egy ilyen kvalitású ember kellett volna. A 2010-es mindenképpen bukta lett volna, de 14-és 18-as választást, ha nem is nyerték volna meg, de nem lett volna meg a Fidesznek a kétharmad, és nem romboltak volna annyit a nyolc év alatt, és a Fidesznk meg kellett volna tanulnia a kompromisszumkészséget, és talán már nem is lenne akkora párt a Fidesz, mert a folyamatos belső és külső ellentétek miatt a most hűségesek, leléptek volna.
És a nagyanyámnak áramszedője lett volna...

A magyar viszonyok között igenis nagy szám, a 7,6, vagyis majdnem 8%. De te az összes választót számoltad és ugye ez egy ellenzéki előválasztás volt, aminek a lényege, hogy az ellenzéket és a bizonytalanokat mozgósítsa.
Ha leveszük a fideszeseket és azokat, akik soha a büdös életben nem szavaznának, akkor megfelezhetjük az összes szavazó számát, és ha így számolod, akkor 15% szavazott az előválasztáson, sokan hidegben, esőben sorba állva.
Szerintem ez bizakodásra adhat okot.
Pálinkás Pál
@K-2SO: a második forduló már fals eredményt hozott..szerintem köze nem lesz a valósághoz...
CsipkeRózsa
Erről tudtok már?:

"György István, a Miniszterelnökség államtitkára közölte: a javaslat 2022. június 1-ig hosszabbítja meg a koronavírus-járvány elleni védekezésről szóló törvény hatályát, így továbbra is rugalmasan lehetne válaszokat adni a járvány okozta nehézségekre."

www.portfolio.hu/gazdasag/20211130/2022-junius-1-ig-hosszabbitana-meg-a-kormany-a-veszelyhelyzetet-513706
K-2SO
@Pálinkás Pál: Ne felejtsd el a 2018-as választást. Minden pályalejtés és csalás ellenére 130 ezerrel többen szavaztak az ellenzékre, de mivel külön indultak, a Fideszé lett az ellenzékre leadott szavazatok nagy része is.
Azóta még több embernek, még jobban elege van Orbán őrületéből, dúlásából.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.