A lengyel kormányzópárt nem csatlakozik, ezért Salvini sem megy el a pénteki találkozóra.

Még meg sem alakult, máris szétesett Orbán szélsőjobbos frakciója?

Fotó: Facebook

A más tartalmú, ellentétes híresztelésekkel szemben biztosíthatok mindenkit arról, hogy a Fidesz csak demokrata konzervatív pártokkal fog a jövőben is együttműködni,

- írta szerdai Facebook-bejegyzésében Novák Katalin.

A fideszes politikus a 444-nek arra a cikkére reagált, amelyben azt írták, hogy értesüléseik szerint szombaton Orbán Viktor, Matteo Salvini, Marine Le Pen, Jarosław Kaczinsky más politikusokkal együtt megalapítják a szélsőjobboldali európai frakciót.

Novák Katalin a bejegyzésben hozzátette, hogy a Fidesz célja a „nemzeti érzelmű, szabadságpárti, bevándorlásellenes, a hagyományos családi értékeket tisztelő embereknek” minél erősebb képviselete legyen. Megjegyezte:

Ami pedig a konkrétumokat illeti, pénteken utazunk Varsóba, hogy a következő lépést megtegyük. Időben tájékoztatni fogunk mindenkit a fejleményekről.

A hírportál a La Repubblicára hivatkozva később már azzal frissítette a cikket, hogy Salvini lemondta a találkozót, mert a lengyel kormánypárt, a PiS mégsem akar csatlakozni.

Forrás: 24.hu/444.hu

Címlapkép: Facebook

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Az Orbán - Kaczinsky tengely sem fog sokáig tartani, mert a végüket járják, tovább Orbán nagy orosz barátsága a lengyelekre egyáltalán nem jellemző, sőt történelmi hagyománya van a ruszkik utálatának, ami bőven elég a váláshoz.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
úgy sem lenne belőle semmi mivel, ha Marine-nak a keze összenyáladzásán túl bármit is mondana,, az szétrúgná a bunkó valagát! =))
bencemacska
Ez csak akkor maradhat/alakulhat(?) meg, ha a a csuti lesz a vezetője.
Szvsz, ha nem lesz a választások után ME /vagy legalább KE./, akkor valakit visszarendel Brüsszelből, majd ott átveszi a szélsőjobb vezetését és megtanítja a választott EU vezetést "kesztyűbe dudálni".
jesz
Nem tudtak megegyezni, ki is legyen a bandagazda...talán csak a bábeli hangzavar az ok? Vagy a hírnév?...ez sem enged, az se hagyja...
Maxipocak
A kolostormalac úgy járt mint a zsíroskenyér.
Az apró dolgoknak is tudok örülni.
Eladott Ország
Az Orbán - Kaczinsky tengely sem fog sokáig tartani, mert a végüket járják, tovább Orbán nagy orosz barátsága a lengyelekre egyáltalán nem jellemző, sőt történelmi hagyománya van a ruszkik utálatának, ami bőven elég a váláshoz.
tudode
Ajajj!
.
A magyar Buda Károly megírta az ili kávét, amelynek az a lényege, hogy avanti ragazzi di Buda nyilatkozta Meloni meghívására, papír nélkül, amikor elmesélte a hallgatóságának at új államának gyönyögűségeit
.
-----Rómában mondott beszédet Orbán Viktor az olasz bevándorlásellenes párt meghívására
.www.youtube.com/watch?v=cqa63Y-1mAg&t=2329s
.
.www.youtube.com/watch?v=rk2nt_iuZ6Q
-------------------------
.
Ehhez hozzá kell adni azt is, hogy mondott már olyant is, hogy turulból születtünk, és Jézus jobban járt volna ha Bicskén születik!
.
Tartom: lakva ismerszik meg az ember!
.
Ritkaság az, amikor még össze sem bútoroznak az eltévedt bárányok, és lett/van aki(k)nek leesett a tantusza!!
Gauntlet
demokrata konzervatív? a Fidesz? amely lehallgat ellenzékieket? lejárat polgármestereket? amely 232 milliárdot ad cégekért? meg amit még nem tudunk!
Egy korsó hideg barna
Nácikáim nem tudtak megegyezni a Führer személyében, mindegyik az akart lenni.
A fidesz azért elmegy Varsóba és ha már ott vannak akkor novák kató megpucolja az ablakokat a Kaczyński kúriában.
verőce21
Sok egyeztetés kell még ehhez...
Ezeknek az országoknak, a helyzetében fennálló különbséget egyelőre jelzi, hogy melyik országból van kormányzópárt és melyikből 10-15%-os pártocskák...
csak úgy....
@verőce21: akik ismerik orbán eddigi "csárdásos" pályafutását ,azok meg sem próbálnak vele egyeztetni! :) orbánt,csak ti tartjátok nagy és nélkülözhetetlen politikusnak! -európában, csak mint tehetséges szarkeveröt ismerik.
(csárdásos= 2 x jobbra-2x balra )
134.bátor
A lengyelek visszalèptek,utána Salvini is!!! A dagadt megint pofára esett!!! Maradt : Tádzsikisztán,Üzbegisztán,Kazahsztán,Hátasztán:)))
kissé felnőttem
@134.bátor: @134.bátor: oda mennek eztán nyaralni is vagy lehet öröklakást is bérelni siparadicsom . Repülőjegy csak egy utra.
verőce21
Össze fog ez azért állani...!
Természetesen a cél átvenni a hatalmat, a többséget az EU-ban, a Bizottságban, a Parlamentben és ennek eredményeképpen az erőforrások, és azok szétosztása felett, lehetőleg a legkisebb kontroll nélkül...
csak úgy....
@verőce21: szóval ott is kontroll nélkül lopni! :) ti idiótának néztek mindenkit,mert ti azok vagytok? nektek, fideszeseknek csak a türk tanács való!
surdilloFUJT
@verőce21: @durbincs: ma csak két hülye,idióta fidessnyalonc,orbáncsicska rontja a levegőt,mert a svábhegyi beteg szamárcsődör is undorodik ezektől a migráncsoktól!!!
verőce21
Jó mozi lesz ez...!
Én készítem is a pattogatott kukoricát... :D
csak úgy....
@verőce21: filmszakadásra jó a pattogatott kukorica? :)
Clavigo
@verőce21: Szegény Orbán elvtárs... Mááá..meg megint a fejére szartak.. Pedig van neki szája is...
verőce21
@Clavigo: A pakliban ez is benne van...,
Mint ahogy, ha a nagyanyádak áramszedője lett volna..., de itt vagy...!
Clavigo
@verőce21: Haza értél a békemenetről..? Vagy még mindig kóvályogsz valahol...?
RonaGyuri
@RonaGyuri: Alig több mint egy „En attendant Godot” egy másik dimenzióba

persze az is igaz, hogy annyi az alapvető ellentmondás, hogy már az is fikció, hogy beszélnek egymással

A legalapvetőbb persze az, hogy „ennyi dudás egy csárdában”, hiszen igazából mindegyik majmot igazából csak a hatalom egy újabb szintje érdekelné. Hangadó szeretne lenni az új formációban.
Hogy miről van szó? Azt hiszem a derék Népszava jól összefoglalta a lényeget: „Csak tárgyalnak a populista frakcióról - Bár folynak az egyeztetések arról, hogy a szélsőjobboldali pártok új képviselőcsoportot hozzanak létre az Európai Parlamentben, egyelőre nincs megállapodás.”!
Alapvetően az egylet meglehetősen abszurd, hiszen a legfőbb kohéziójuk az EU-elleneség, ugyanakkor néhány napja Salvini úgy fogalmazott, hogy a legfontosabb cél „lehetőségünk lesz arra, hogy Brüsszelben új egyensúlyokról tárgyaljunk”!
A cikk egy külön érdekessége, hogy idézi a La Respublica-t: „Varsavia del fine settimana, proprio perché perplesso rispetto ai tentennamenti dei polacchi rispetto al progetto della Pan-Destra continentale”.
Igen ez a Pánjobboldali ez frappáns. majdnem olyan mókás, mikor Irbánék a páneurópai piknik évfordulós ünnepi-zagyválnak!!! =))
Rizikó
@csak úgy...: Román létedre aktívan beleszólsz a magyarok dolgaiba!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.