A rajongók és az Omega tagjai is remélik, hogy a zenész mihamarabb felépül. Régi barátja, a banda gitárosa, Molnár György Elefánt szerint Kóbor olyan jó fizikummal rendelkezik, ami remélhetőleg most is átsegítheti őt a bajon – számolt be róla a Blikk.

Megtörte a csendet Kóborral kapcsolatban az Omega gitárosa, elmondta miben reménykednek
Kép: Facebook

Mecky régen atletizált, futott, majd amikor abbahagyta, akkor sem ült otthon. Kosarazott, lovagolt, síelt, szóval nagyon aktív volt. Persze, egy idő után nem maradt ilyenekre ideje, de akkor is olyan jó kondiban volt, hogy el sem hittük. Jó volt nézni, hogy egy több órás koncertet olyan könnyedséggel tolt végig, hogy azt a fiatalok is megirigyelhetnék. Közel a nyolcvanhoz a vitorlázás sem okozott neki nehézséget, pedig aki hajózik, tudja, hogy ott bizony nagy erőre van szükség

– mesélte Elefánt.

A lap információja szerint Kóbort koronavírus-fertőzés miatt vitték kórházba. Állapota súlyos, jelenleg a Városmajori Szív- – és Érgyógyászati Klinikán ápolják, egyedül a felesége, Zsóka mehet be hozzá, s ő is csak külön engedéllyel látogathatja a férjét.

Mecky nagyon szerencsés alkat, az Omegán belül mindig azt mondtuk rá, ő egy genetikai csoda. Most abban reménykedünk, hogy ezek a gének és a szívós fizikuma átsegíti a betegségen, és mihamarabb felépül.

– tette hozzá a gitáros.

A kórház és az orvosok csak Zsókának adnak tájékoztatást, mi pedig abban maradtunk, hogy amint van valami, szól. Zsóka minden egyes nap jár be a kórházba. Bár látogatási tilalom van, ő külön engedélyt kapott. Minden nap egy vagy másfél órát ott ül a férje mellett

– mondta korábban Trunkos András, az Omega menedzsere.

Forrás: Blikk
Címlapkép: Facebook

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

T-Boly
Sajnálom Kóbort,mint sok más embert akik elkapták a vírust. Nem jobban,nem kevésbé.
De...mire fel a "látogatási külön engedély " ?
Mari néni viszont nem láthatja a Józsi bát.
Egyenlőség az egyenlőtlenek között.
Büdös vírus! Miért nem a ner köreiben aratsz?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
T-Boly
Sajnálom Kóbort,mint sok más embert akik elkapták a vírust. Nem jobban,nem kevésbé.
De...mire fel a "látogatási külön engedély " ?
Mari néni viszont nem láthatja a Józsi bát.
Egyenlőség az egyenlőtlenek között.
Büdös vírus! Miért nem a ner köreiben aratsz?
Nyírfa
Nagyon nehéz lehet a feleségének is. A félelem, hogy mi fogadja a kórházban. Hogy visszakapja-e a férjét. A szeretet nagyon nagy erő. Bízni kell benne.
nejlontacskó
Anyósomat akkor láttuk utoljára, amikor beszállt a mentőbe. A következő három napban még, tudtunk vele beszélni telefonon, könyörgött, hogy még egyszer had láthassa a lányát, mert érzi, hogy meg fog halni. Aztán már, csak a doktornővel tudtunk beszélni, az egyre romló állapotáról. Másfél hét alatt elvitte a covid. Nem láthatta a lányát... Ezt a feleségem soha, nem tudja feldolgozni, ebben biztos vagyok. Nem az a bajom, hogy Kóbort látogathatja a felesége, hanem az, hogy anyósomat nem látogathatta meg a nejem, EGYSZER SEM... Hát rohadjon meg ez a tetves szar rendszer, ott ahol van!
division
@Nyírfa: Így van, a szeretet nagy erő, csak éppen ez a vírust sajnos nem érdekli. Oltatnia kellett volna magát, de már késő. Azért nagyon remélem rendbe jön, a korai Omega albumok a mai napig nagy kedvenceim, bár a legnagyobb kedvenc a mai napig "Az arc".
namihami
Ez a Kóbor-ügy egyre inkább a paródia jegyeit kezdi viselni.
Nyírfa
@division: A korai Omega közelebb áll hozzám, részben, mert 16 éves voltam, és azt hittem, enyém a világ, részben pedig a zeneisége miatt: ártatlanabb, tisztább.
Igen, a szeretet nagyon nagy erő, csak éppen nem éljük meg. Sem önmagunk, sem egymás felé. Amit ezen a címen produkálunk, az a szükség.
Az előszobánk falára kitettem Carl Rogers gondolatát a feltétel nélküli elfogadásról. Hogy ezt a gondolatot vigyem magammal, ha útnak indulok, és ez fogadjon, amikor hazatérek. Azt hiszed, ránézek? Persze, nem nézni kell, hanem megélni, csak éppen jelezni akartam, hogy éppen súlyos önkritikát fogalmazok meg magammal kapcsolatban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.