Aki vesz, az sem költ sokat.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@magyar1: Akadnak olyanok is, akiknek a karácsony nem a drága ajándékoktól szól, hanem az együttlétről, az ünnepről magáról. Egy jó könyv, egy személyre szóló apróság sokat jelent.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
magyar1
Van egy réteg aki luxus ajándékot vesz, van egy aki az egyébként is szükséges ajándékot adja és van akinek nem telik rá.
Nessy
@magyar1: Akadnak olyanok is, akiknek a karácsony nem a drága ajándékoktól szól, hanem az együttlétről, az ünnepről magáról. Egy jó könyv, egy személyre szóló apróság sokat jelent.
magyar1
@Nessy: Nálunk is ez van, mire megöregszik az ember sok mindenre nincs szüksége, mert háztartási gépeket, tányérokat, ruhákat már beszerzett magának. Ki tudja fizetni a gyógyszereit,vitaminjait, lakhatását, fűtését vagyis az alapvető dolgokat. Egyébként meg sosem szerettem ha más választott nekem használati eszközt, vagy bármit, azt én szerettem megvenni.
Nessy
@magyar1:Pontosan, ahogy írod! Ha elromlik egy nagyobb használati tárgy, javítani, vagy cserélni kell, akkor a felajánlott "hozzájárulás" a megoldáshoz, az "ajándék"!
kereső
Nem biztos, hogy "sóher". Sokaknak egyszerűen nem telik rá, hitelből meg nem akarnak drága ajándékokat vásárolni. Kezd "tudatos" lenni sok ember a pénzügyeiben?
magyar1
@kereső: Azért sajnos még mindig vannak hülyék akik ajándékra hitelt vesznek fel, persze az is lehet, hogy pld. egy mosógépet vesz egy család karácsonyra maguknak hitelre, mert nekik ez az ajándék.
kereső
@magyar1: Igen, ez lehetséges. A cikkiró meg menjen a susnyásba, mert ez egy undormányos cikk, és aki irta az nagyon nem ismeri a mai magyar valóságot. Sajnos még igy is igaz, hogy sokan meggondolatlanok a hitelfelvétellel-és olyan ajándékra veszik fel, az "ingyen" hiteleket, amire nem biztos, hogy kellene.
Nyírfa
Gyerekek, lesz egyáltalán idén karácsony?
Eladott Ország
A sóherságon kívül mint ismeretes a vásárlóerőt tekintve is sereghajtók vagyunk, már Románia is megelőzött. " Miközben a KSH éppen az ütemes bérnövekedésről szóló kozmetikázott sikerjelentésben fényezi a kormányt – miszerint bruttó 430-440 ezer forinton, azaz nettó közel 285 ezer forinton dübörgött az átlagkereset szeptemberben, ami 9,1 százalékos növekedést jelent az egy évvel ezelőttihez képest -, az igazság az, hogy az infláció miatt a 4%-ot sem érte el a reálbérek emelkedése."
kereső
@Nyírfa: :))))))))))) Miért ne lenne, Brüsszel nem tiltotta be, hiába jósolta a habonyrogánbűnözőantal tandem.
Nyírfa
@kereső: Csak el vagyok keseredve. Egy kicsit. Semmi ünnepi hangulatom. Pedig a karácsony az egyetlen, amit ma is úgy várok mint egy gyerek.
Nem hagyom magam!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.