Ha a múltkori felvétel még nem lett volna elegendőek Karácsony Gergely "alkalmatlanságának" bizonyítására, most újabb felvételek jelentek meg a sajtóban arról, hogy Budapest főpolgármesterének szolgálati autójával szabálytalanságokat követtek el.
A közmédia ledobta az atombombát Karácsony Gergelyre: "buszmegállóban várakozott hivatali autójával"

Az M1 híradójában felidézték, hogy nemrég a főpolgármester autója a buszsávban előzött az Erzsébet hídon, néhány hete pedig a buszmegállóban várakozott.

A buszsávos előzéssel kapcsolatban a Mediaworks Hírcentrum kérdezte Karácsony Gergelyt, aki azt mondta, hogy lesz fegyelmi az ügyből. Hangsúlyozta: reméli, hogy eddig csak egyszer fordult elő ilyen eset. Hozzátette, hogy sofőrje szégyelli magát.

Az M1 híradójában arról is beszéltek:

a Mediaworks Hírcentrum felvételei szerint valószínűleg korábban is elkövethetett szabálysértést a főpolgármester sofőrje, Hatvanban ugyanis a hivatali autóval a buszmegállóban várakozott.

Említett rész a híradó 33. perce körül kezdődik:

Majd másik témára váltva, a Magyar Nemzetre hivatkozva az M1-en szerdán azt mondták, hogy "több száz milliós haszonra tehetett szert a fővárosi ingatlanmutyi egyik vevője".

"Az úgynevezett jutalékos rendszerben működtetett fővárosi ingatlaneladások egyik szereplője rögtön dupla áron próbált túladni egy 256 millió forintért megvásárolt telken"

- idézték a lapot.

Az M1 megkérdezte az ügyről Karácsony Gergelyt, aki szerint azonban nem merült fel, hogy egyes ingatlanokat áron alul értékesítettek volna.

A híradóban azt mondták, a korábban nyilvánosságra került hanganyagokból az derült ki, hogy 10 százalék lehet a jutalék mértéke a budapesti korrupciós modellben. Ezért cserébe a főváros személyre szabottan írhatja ki a pályázatokat.

"Karácsony Gergely hetek óta hangoztatja, hogy szerinte nincs ügy" – mondták az M1-en.

Hozzátették: a Városháza eladásáról szóló egyeztetés részleteit már a rendőrség is vizsgálja. Az ügyben eddig befolyással üzérkedés, csalás, vesztegetés, vesztegetés elfogadása, hivatali visszaélés és hűtlen kezelés elkövetésének gyanújával indult eljárás.

Forrás: MTI

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Megártott nekik a meleg, mert abból jó sok van ám a fideszben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cucika
Ezek szerint Karácsony sofőrje a Fidesz embere?
tothjani
És akkor beszéljünk kicsit Lézer Jánosról is??
Istenakinincsen
Buszmegállóban várakozott???Ez borzalom,felháboritó.Ugye nem fogják felakasztani ezért?
Újra kellene kalibrálni a fideSS mérlegét,mert már nem hiteles.
telegdilaci
@Sámannus: Mekkora egy hír,és micsoda tragédia ez az aljas társaság mindent elkövet,a Főpolgármester lejáratására,miért nem a saját korrupciós ügyeikkel foglalkoznak,van belőle bőven,ezzel kárt okoznak az Országnak,egy buszsávban előzésből vagy leállásban,nincs semmilyen kára az Országnak,de viszont amit a köztársaság nélküli Köztársasági elnök csinált,alapítványi pénzből milliárdos Palotát vett,közpénzből gazdálkodik,talán ezzel kellene,a közpénzből támogatott,hazugságot szajkózó,MTV-nek
Sámannus
@telegdilaci: Kocsányon lóg a szemük úgy kilesik.
evacica
Mi van azt már elfelejtették mikor a Kossuth Lajos utcában a járdán állt Orbán kocsija ja kis busza mikor a fodrásznál volt? Saját járdájukon kéne söprögetni, ott aztán van szemét bőven!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.