Ha a múltkori felvétel még nem lett volna elegendőek Karácsony Gergely "alkalmatlanságának" bizonyítására, most újabb felvételek jelentek meg a sajtóban arról, hogy Budapest főpolgármesterének szolgálati autójával szabálytalanságokat követtek el.
A közmédia ledobta az atombombát Karácsony Gergelyre: "buszmegállóban várakozott hivatali autójával"

Az M1 híradójában felidézték, hogy nemrég a főpolgármester autója a buszsávban előzött az Erzsébet hídon, néhány hete pedig a buszmegállóban várakozott.

A buszsávos előzéssel kapcsolatban a Mediaworks Hírcentrum kérdezte Karácsony Gergelyt, aki azt mondta, hogy lesz fegyelmi az ügyből. Hangsúlyozta: reméli, hogy eddig csak egyszer fordult elő ilyen eset. Hozzátette, hogy sofőrje szégyelli magát.

Az M1 híradójában arról is beszéltek:

a Mediaworks Hírcentrum felvételei szerint valószínűleg korábban is elkövethetett szabálysértést a főpolgármester sofőrje, Hatvanban ugyanis a hivatali autóval a buszmegállóban várakozott.

Említett rész a híradó 33. perce körül kezdődik:

Majd másik témára váltva, a Magyar Nemzetre hivatkozva az M1-en szerdán azt mondták, hogy "több száz milliós haszonra tehetett szert a fővárosi ingatlanmutyi egyik vevője".

"Az úgynevezett jutalékos rendszerben működtetett fővárosi ingatlaneladások egyik szereplője rögtön dupla áron próbált túladni egy 256 millió forintért megvásárolt telken"

- idézték a lapot.

Az M1 megkérdezte az ügyről Karácsony Gergelyt, aki szerint azonban nem merült fel, hogy egyes ingatlanokat áron alul értékesítettek volna.

A híradóban azt mondták, a korábban nyilvánosságra került hanganyagokból az derült ki, hogy 10 százalék lehet a jutalék mértéke a budapesti korrupciós modellben. Ezért cserébe a főváros személyre szabottan írhatja ki a pályázatokat.

"Karácsony Gergely hetek óta hangoztatja, hogy szerinte nincs ügy" – mondták az M1-en.

Hozzátették: a Városháza eladásáról szóló egyeztetés részleteit már a rendőrség is vizsgálja. Az ügyben eddig befolyással üzérkedés, csalás, vesztegetés, vesztegetés elfogadása, hivatali visszaélés és hűtlen kezelés elkövetésének gyanújával indult eljárás.

Forrás: MTI

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Megártott nekik a meleg, mert abból jó sok van ám a fideszben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tothjani
És akkor beszéljünk kicsit Lézer Jánosról is??
Istenakinincsen
Buszmegállóban várakozott???Ez borzalom,felháboritó.Ugye nem fogják felakasztani ezért?
Újra kellene kalibrálni a fideSS mérlegét,mert már nem hiteles.
telegdilaci
@Sámannus: Mekkora egy hír,és micsoda tragédia ez az aljas társaság mindent elkövet,a Főpolgármester lejáratására,miért nem a saját korrupciós ügyeikkel foglalkoznak,van belőle bőven,ezzel kárt okoznak az Országnak,egy buszsávban előzésből vagy leállásban,nincs semmilyen kára az Országnak,de viszont amit a köztársaság nélküli Köztársasági elnök csinált,alapítványi pénzből milliárdos Palotát vett,közpénzből gazdálkodik,talán ezzel kellene,a közpénzből támogatott,hazugságot szajkózó,MTV-nek
Sámannus
@telegdilaci: Kocsányon lóg a szemük úgy kilesik.
evacica
Mi van azt már elfelejtették mikor a Kossuth Lajos utcában a járdán állt Orbán kocsija ja kis busza mikor a fodrásznál volt? Saját járdájukon kéne söprögetni, ott aztán van szemét bőven!!
durbincs
@K-2SO:Mert maga meg max két csillét töcskölhet a bánya X-szektorába?mint @colibri:@csak húgy.: @Nyírfa @sgl: ? igaz @solidedge: ? no meg ez a setét jószág VS barom @Sámannus: ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.