A BRFK átadta az ügyészségnek a védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés és más bűncselekmények miatt folytatott nyomozás iratait.

Kötszerollóval gyilkolt meg egy fővárosi Covid-osztályon mélyaltatásban fekvő beteget – a rendőrség lezárta a nyomozást

Fotó: pixabay.com

Egy kötszerollóval és egy érfogó ollóval szurkálta halálra mélyaltatásban fekvő betegtársát a megalapozott gyanú szerint egy férfi 2021. március 13-án délután egy fővárosi kórház Covid-intenzív osztályán – írják a rendőrség honlapján.

A 38 éves kínai állampolgárt előzőleg egy másik beteget ütött és fojtogatott, majd az őt megfékezni próbáló kórházi személyzetre is rátámadt. A zavart férfit végül a biztonsági őrök fegyverezték le, majd a kiérkező rendőrök előállították.

A közfeladatot ellátó személy sérelmére, több ember sérelmére, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntett kísérlet, valamint súlyos testi sértés kísérlet elkövetésével gyanúsított férfi az eljárás során nem tett vallomást.

Az igazságügyi elmeszakértők azt állapították meg, hogy a gyanúsított kóros elmeállapotban szenved, illetve szenvedett a bűncselekmény elkövetésekor is. A bíróság elrendelte a férfi kényszergyógykezelését.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, az ügy iratait 2021. november 30-án megküldte az ügyészségre.

Forrás: police.hu

Címlapkép: pixabay.com

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
"A BRFK átadta az ügyészségnek a védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés és más bűncselekmények miatt folytatott nyomozás iratait." - azaz nem elmebeteg, hanem egy mocskos bűnöző!
bence
orbán befogadott migránsai büntetlenül irtják a magyart !
kereső
"Egy kötszerollóval és egy érfogó ollóval szurkálta halálra mélyaltatásban fekvő betegtársát a megalapozott gyanú szerint egy férfi 2021. március 13-án délután egy fővárosi kórház Covid-intenzív osztályán – írják a rendőrség honlapján.

A 38 éves kínai állampolgárt előzőleg egy másik beteget ütött és fojtogatott, majd az őt megfékezni próbáló kórházi személyzetre is rátámadt. "
Érti ezt valaki? Azok után, hogy ütött, fojtogatott-és ápolókra támadott berakták egy védekezésre képtelen beteg mellé, miután a rendőrök előállitották? Nem folyt vér, igy aztán mehetett vissza ölni? Tényleg nem értem. Minimum a kórházat is felelősség terheli a a halálért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.