Az egész osztály előtt alázott meg egy 15 éves lányt a saját tanára egy budapesti iskolában. A diák szüleinek elmondása szerint a gyermeküknek nem volt felszerelése, emiatt ekézte a pedagógus nyilvánosan. A család feljelentést tett, ugyanis úgy érzik, a közösség szeme láttára a tanár porig alázta a lányukat.

Tanár alázta 15 éves tanítványát az egész osztály előtt egy budapesti iskolában

Fotó: pixabay.com

Dorina egy különleges bánásmódot igénylő nyolcadik osztályos diák. Mivel egyes tantárgyak nehezebben mennek neki, nagyon szégyenlős, minden egyes felelésnél, osztály előtti szereplésnél izgul – írja a Blikk.

Eddigi legrosszabb iskolai élménye azonban nem a Pitagorasz-tétel bizonyítása volt a táblánál, hanem az, amikor őt és a barátnőjét kiállította a tanár az osztály elé, majd nyilvánosan számonkérte, miért nincs náluk az órai felszerelés.

„Buta libák vagytok. Csak az öltözködéssel vagytok elfoglalva. Játsszátok az eszeteket a fiúk előtt”

– többek között ilyen és ehhez hasonló mondatok hangzottak el az órán a lányok állítása szerint. A teremben közben néma csend uralkodott.

– A legmegalázóbbnak azt éreztem, amikor a tanár felém fordult, emberileg nullának nevezett, majd közölte, hogy mostantól figyelembe se vesz az órákon. Illetve, ha tehetné, felpofozna. Nagyon rossz érzés volt

– mesélte a bulvárlapnak Dorina.

A BRFK a Blikk-kel azt közölte: feljelentés érkezett becsületsértés miatt, amelyet a rendőrség hatáskör hiánya miatt továbbított a kerületi ügyészség részére a további eljárás lefolytatása céljából.

Forrás: blikk.hu

Címlapkép: pixabay.com

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rizikó
Ez nem normális világ! Különleges bánásmódot igényel? Mert nem visz felszerelést?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
@cirip: Azért én még várok az alkalomra,,hogy felrugjam a volt oszt.főnökömet...nő volt...,,,, Gyöngéden,," páros lábbal "... (bakancslistás )... 40- 45 év után...
Baker
@Clavigo: A bosszú az egyik legszebb dolog a világon :)
ómió
@Emmersson71: Bizony! Ahol a diák beszólt és inzultálta a tanárát! Volt ilyen!
RonaGyuri
„Buta libák vagytok. Csak az öltözködéssel vagytok elfoglalva. Játsszátok az eszeteket a fiúk előtt”??? S nem igaz??? =))
Baker
@ómió: ...és a gyereknek adtak igazat?!
Hazudsz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.