Elhunyt 218 beteg, így az elhunytak száma 34 931 főre emelkedett az elmúlt 24 órában – írja a koronavirus.gov.hu.

Meghalt 218 beteg, ismét 10 ezer felett a fertőzöttek száma

Fotó: MTI/Vasvári Tamás

Legutoljára ilyen magas halálozás április közepén, a harmadik hullám leszállóágában volt. Szerdán 10 466 új fertőzöttet igazoltak. Jelenleg 7450 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 550-en vannak lélegeztetőgépen.

A beoltottak száma 6 138 885 fő, közülük 5 852 417 fő már a második oltását is megkapta, 2 609 385 fő pedig már a harmadik oltást is felvették.

Hatósági házi karanténban 59 593-an vannak, a mintavételek száma 8 516 699.

Forrás: koronavirus.gov.hu

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
"Gyengülhet! a virus"..., mondta tegnap a tisztifőorvos.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@rokker33: orbán egy felelös vezetö,ha nincs ötlete és tehetsége a megoldásra,akkor nincs más dolga mint lemondani!
Rizikó
@kereső: Sajnos, még a kormány sem tud orvosokat varázsolni parancsszóra. Mindannyian csak örülnénk neki, ha ötször annyi orvos lenne, de ezen per pillanat nem lehet segíteni.
Viszont az ostobák ellen fel tudna lépni, hogy kötelezi oltásra az okoskodókat. Na én ezt hiányolom a vészhelyzeti protokoll kapcsán!
kereső
@Rizikó: Én nem tenném kötelezővé az oltást- inkább megpróbálnám a kormány helyében a közbizalmat visszaállitani, amit nagyon elcsesztek a járványkezelés során- a vakcina beszerzésekkel és engedélyezésekkel, a lélegeztető gépek beszerzésével, az eü. dolgozók járvány közepi jogviszony átalakitásával, a nem őszinte!!! kommunikációval. Mert szinte hülyének nézték a teljes felnőtt lakosságot, amikor mikrofon közelbe engedték a tiszti főorvost.És igen, nagyon elcseszték az őszi haca-cárékkal, a tömeg rendezvényekkel. És nem birom felfogni , hogy miért irja felül a politikai népszerűség hajhászása , végső soron a hatalomhoz való ragaszkodás egy vészhelyzetben- amelyben sokak egészségi állapota romlik, és sokan meghalnak, meghozandó intézkedést.A kormány felelőtlenül cselekszik, akkor nem kell csodálkozni, hoghy ezt teszi a lakosság is!
Rizikó
@kereső: Na ez az a kérdés amire én sem tudok válaszolni! Igaz, nem is nekem kellene!
csak úgy....
@Rizikó: csak erölködj tibim,menni fog.. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.