Ujhelyi István, Donáth Anna, Dobrev Klára és Varga Judit is reagált az Európai Unió Bíróságának csütörtöki közleményére.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@verőce21: És a kormánypártiak, élükön Tompikával:::Na, nekik már nehezebb lesz munkát találni!
csak úgy....
@Nessy: tompi tamásból tamáskodó szerzetes lesz...,eddíg is adományokból lébecolt és ezek után is.
@verőce21: majd alkalmazza udvarosnak a beléptetö kapust.
Nessy
@verőce21: 15.27 Az ország meg pénz nélkül! Mi lesz a kegyencekkel??
csak úgy....
@Nessy: az a kegyenc,aki az utóbbi 12 év alatt nem gondoskodott magáról és a családjáról az eu. pénzekböl az meg is érdemli ... ,-de az legalább megérdemli a további bizalmat !
Peller Anikó
@Gyurka Qqucska:
"Ez a manus már teljesen elszakadt a valóságtól, mintha bedilizett volna. Ki kellen próbáni már rajta egy orvosi vizsgálat után azonnal azt az 'öltönyt' amit nem szabnak méretre, viszont jó szorosan tartja a kezeket hátrakötve. Aztán irány a gumiszoba. Ez a magát nagypályásnak tartó korrupt alak, olyan hirtelen vált egész környezetével, holdudvarával milliárdossá az ő küldetéstudatának fülkeforradalmi szárbaszökkenése óta, hogy az már a sajátjait is irritálja néha. Szájára meri venni a 'becsülettel végzett munka' szóösszetételt, miközben szereti a függöny mögül figyelni mekkora az a rombolás amit véghez visz/vitet. Nincs is ilyesztőbb és veszélyesebb annál, mikor a hatalommánia és erkölcsi romlottság küldetéstudattal párosul. Ebben a mellesleg tömény vallásos mázzal leöntött, mindenféle rögeszmés, a járványkezelést is poltikai (és egyéni) haszonszerzésre használó koncentrációban rejlik ennek az embernek a mindenkori gyalázatos tevékenysége és az országunk nagy tragédiája (meg a szintén közvetve miatta történő elhalálozások magas száma is). Ez a gyülekezet amit vezet, és ami magát a szellemi elitnek tartja, szó nélkül, gyáván, fejét lehajtva, szó nélkül eltűri, tudomásul veszi és szó szerint zabálja azt a mérgező moslékot amivel etetik, és aminek érvényt szerez teljhatalma révén az igét hírdető. Ahogy ezt egyébként a kivételeket tűrő magyar társdalom egy nagy része is boldogan teszi. Ez a hamis próféta meg mindenféle hízelgő mítoszokkal, népi-nemzethi lózungokkal, üres szólamokat puffogtatva kenegeti nyomorúságos sebeit, amit állandó harcai közben szerzett, hogy saját nyomorult sorsa elől menekülve a rögeszméi mögé bújva keressen menedéket. Aki neki elhiszi, hogy ő a különleges kiválasztott, az egyedi és megismételhetetlen az bolond ember magyar földön. Aki természetesnek veszi, hogy neki azért kell a sárga csekkekel, összeszorított fogakkal havonta rohanni a postára a rezsicsökkentett (de mégis magas) összegek miatt, mert az élet állandó küzdelem, de a...
Peller Anikó
az élet állandó küzdelem, de a vezérük az majd..majd...majd ezt megszünteti nekik. Hogy azért boldogtalan és szerencsétlen mert az ellenzék, meg az UNIO mindennek keresztbe tesz amit ő akar. Hogy azért kell neki összeszorított fogakkal szívnia, mert ez a küldetéstudatos próféta csak akkor tudja megmenteni, ha közben szíjjat hasít a hátából. Pedig van már előttünk példa arra, hogy küldetéstudatossággal megvert, hatalomra került egyedek, miként borították lángba a világot. Hát, ha ez felismeri a népe 2022 májusában (vagy korábban!) van is mitől félnie. Nála símán belefér ugyanis az, hogy hamisan érvényt szerezve saját népe felsőbbrendűségének, kiírtásra ítélje azokat akiket alacsonyabbrendűnek vall. Civilizáltabb égövön a nép uszításáért, hergeléséért, a demokratikus intézményrendszer felszámolásáért, a törvénybe foglalt korrupcióért, a társdalom egzisztenciális és szellemi nyomorba döntéséért életfogytiglan jár ám!"

Ám.
En.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.