A Fidesz nagyon fontosnak tartja, hogy megvédje a gyerekeket a nemátalakító műtétek népszerűsítésétől. 

Megálljt kell parancsolni a nemátalakító műtétek őrületének még mielőtt Magyarországon is olyan statisztikák lesznek, mint Nyugaton – mondta a Fidesz-frakció szóvivője csütörtökön. Halász János hangsúlyozta, a Fidesz-KDNP fontosnak tartja, hogy megvédje a gyermekeket a nemátalakító műtétek népszerűsítésétől.

A nemrégen elfogadott népszavazási kezdeményezésre utalva a szóvivő azt is mondta, hogy

"Éppen ezért tesszük fel a kérdést, hogy támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek."

A politikus nemzetközi példákat is hozott arra, hogy az LMBTQ lobbi milyen "eredményeket" ért el a világban:

Skóciában már a 11-18 év közötti gyerekek számára zajlik a transzvesztitává válás népszerűsítése nyári táborokban, ráadásul az Amerikai Egyesült Államokban, Kanadában, Németországban, Dániában, Svédországban, Ausztráliában, Japánban és Mexikóban már elindította világméretű kezdeményezését az LMBTQ-lobbi

- sorolta Halász.

Forrás: MTI

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Halász, maga olyan szamár, amilyen nincs több! Soha sehol nem lehet kiskorúnak nem váltó műtétet kérni, hiszen még egy iskolai kiránduláshoz is szülő beleegyezés kell. De nem is végeznek ilyet sehol! Ne keverje össze a genetikai problémák valóban még a pubertás előtti orvosilag szükséges műtéttel. Viszont az nem "nem váltó műtét"! És nem publikálják az oviban, sem a műtétről készült felvételt nem vetítenek a kicsiknek! Látom él az állampolgári jogával,. miszerint "állampolgári jog hülyének lenni"!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Csizmás Kond: ,,Tényleg joga van mindenkinek hülyének lenni viszont attól még lehet olvasni ami bizonyítja hogy vannak országok ahol nem kell szülői engedély egy ilyen miskuráláshoz."

Tehát bemegy az óvodás fiú, és kér egy lánnyá alakítást.
Aha...
Egyébként rosszul tudod, súlyos fitymaszűkületnél is metélnek.
Csizmás Kond
@laszlobihari: Nézd Laci, nem vitatkozni akarok de valaki a kezét ahol meg tudja mosni ott a faszát is...A vallás meg ...én is vallásos vagyok de bűnnek tartok bármilyen marhaság betartását ami az egészségre vagy bármire káros általa.
...fanatizmus meg elmaradottság semmi egyéb.
Giovanni Alba
Mi lenne akkor, ha a "négy nemes" népszavazás "négy igenes lenne"? Átírnák az ún. gyermekvédelmi törvényt? Egyáltalán, lehet egy elfogadott, hatályos törvényről népszavazást kezdeményezni?
Mert akkor szupi, öröm é bódottá, el kell indítani a procedúrát az "alaptörvény"-re kihegyezve, oszt' maj' meglássuk.
Csizmás Kond
@Nessy: ...te most nekem akarod elmagyarázni hogy mi a hímvessző, és mik a velejáró problémák ?
Csizmás Kond
@Aki Én: " Tehát bemegy az óvodás fiú, és kér egy lánnyá alakítást."
...ilyent csak lököttek állítanak.
nezelodo
@sgl: tegnap 14:30.hvg.hu/itthon/20211203_hintalovon_kormanymedia_helyreigazitasi_per#utm_source=hirlista&utm_medium=aggrega
Ez a mi megvásárolható elhivatottságú, sok nevű Riziko barátunknak nem létező dolog.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.