A házelnök a hirado.hu-nak adott interjút, melyben elmondta: már régen találkoztunk ennyire ocsmány, gusztustalan provokációval. Kövér már korábban a Hír Tv Bayer Show című műsorában is elővette a témát, de úgy látszik, még nem adott ki magából mindent.

Kövér László nem tudja elengedni a homoszexuális Mikulást: „Meggyalázzák a gyermekeink egyik legkedvesebb ünnepét”Fotó: MTI/Kovács Attila

Kövér a portálnak adott videós interjúban – melyet az MTI szemlézett – elmondta: szerinte a még aktív korban lévőknek „a normalitást vissza kellene helyezni a jogaiba”, legalább 30 évet kellene visszamenni az időben, tisztázni kellene és konszenzusra kellene jutni a legalapvetőbb kérdésekben.

Ilyen például, hogy a család a társadalom legfontosabb alkotóeleme, hogy mindenkinek joga van a saját vallását megélni, és hogy egy nemzet tagjai vagyunk.

A házelnök elmondta: emlékszik, hogy 2010 előtt minisztériumi döntéselőkészítő dokumentumok születtek például arról – másolva a nyugati példákat –, hogy az óvodapedagógusok ne erőltessék a nemi sztereotípiákat.

De ezt akkoriban még próbálták titokban tartani.

Ez a világ itt dörömböl Magyarország kapuin is most már

– jegyezte meg.

A Nyugat-Európában végbemenő kulturális változásokról szólva elmondta: európai emberként kifejezett aggodalmat érez.

Évezredekig a Nyugat kulturális, civilizációs közösség is volt. Az, hogy mi történik Európa katedrálisai körül, milyen értékekkel, vallással, törvényekkel bíró közösség ver ott tanyát, „nekünk sem mindegy, mert a közös kultúrkincsünk van veszélyben” – fogalmazott.

Hangsúlyozta, Magyarország csak annyit tud tenni, hogy „a saját határainkon megállítsuk az őrületnek ezt a hullámát”.

A Mikulást homoszexuálisként ábrázoló norvég posta reklámjáról szólva azt mondta: azt két súlyosbító tényező még aljasabbá teszi. Egyrészt állami intézményről van szó és nem „Soros Gyuri bácsi NGO-iról”, másrészt gyermekeink legkedvesebb ünnepeinek egyikét gyalázza meg.

Mindennek van határa, csak az aljasságnak és az abszurditásnak nincs

– közölte. Szerint az ilyen reklámok célja szerinte a tudatos provokáció a határok újabb és újabb kitágítására; és „sunyi visszaélés a keresztényi türelemmel”. 

Márki-Zay Péterről szólva azt mondta, nem romlott róla a véleménye, mert az eddig is olyan volt, ahonnan „nincs már lejjebb”. 

A szavazóknak azt üzente, mérlegeljék, mit veszíthetnek, ha ugyanúgy „elrontják a választást”, mint 2002-ben.

A rezsicsökkentés elvétele, a migránsok beáramlása, a multikat kiszolgáló gazdaságpolitika mellett "a nem materiális értékeinket is le fogják nullázni" – jelentette ki Kövér László. Veszélybe kerül szerinte az elmúlt 12 év alatt elért anyagi és szellemi értéknövekedés.

Az alkotmányos puccsisták ugyanis világossá teszik, hogy az ezeréves magyar történelem és a kétezer éves kereszténység „csak ostoba lózungok”, amelyekhez nincs köze az Alaptörvényhez – mondta.

Forrás: MTI
Fotó: MTI/Kovács Attila

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Laca te egyre ocsmányabb hazug disznó vagy! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rizikó
Kövér nem enged az agresszív meleg lobbi mindent bemocskoló pimaszságának!
kissé felnőttem
akkor miről hazudozol ide lekvár hátulgombolós troll csemete vagy ja aztán éveket adhatnak buta firkálmányodért fideszbe el vagy ostobán is vakok közt félszemü a király tudod ott volt egy papirgyár meg a vasmű meg hév is arra jár Boráros térről indul Petőfii hidnál kis pestike ?
durbincs
@RonaGyuri: csak Mert maga volt barnainges fasiszta náci ? aki most is szárnyasbetéteken gyakorolja a karlendítést ?
durbincs
@namihami: @Giovanni Alba: @Katalina62: mert maguk béröcsögök fulba nyomják a az Lmbtq-t meg a Denevér-Bejglit ?
durbincs
@kula: @kula: maga nem kakaoscsiga ? tudja ? @bakcsubakka: @nezelodo: @Istenakinincsen: meg csilletöcskölök ?
durbincs
@Sámannus: @jesz: @Emmersson71: @Sámannus: Mert maguk is pornyoznak lent a bányába ? csak épp a csillékkel ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.