A házelnök a hirado.hu-nak adott interjút, melyben elmondta: már régen találkoztunk ennyire ocsmány, gusztustalan provokációval. Kövér már korábban a Hír Tv Bayer Show című műsorában is elővette a témát, de úgy látszik, még nem adott ki magából mindent.

Kövér László nem tudja elengedni a homoszexuális Mikulást: „Meggyalázzák a gyermekeink egyik legkedvesebb ünnepét”Fotó: MTI/Kovács Attila

Kövér a portálnak adott videós interjúban – melyet az MTI szemlézett – elmondta: szerinte a még aktív korban lévőknek „a normalitást vissza kellene helyezni a jogaiba”, legalább 30 évet kellene visszamenni az időben, tisztázni kellene és konszenzusra kellene jutni a legalapvetőbb kérdésekben.

Ilyen például, hogy a család a társadalom legfontosabb alkotóeleme, hogy mindenkinek joga van a saját vallását megélni, és hogy egy nemzet tagjai vagyunk.

A házelnök elmondta: emlékszik, hogy 2010 előtt minisztériumi döntéselőkészítő dokumentumok születtek például arról – másolva a nyugati példákat –, hogy az óvodapedagógusok ne erőltessék a nemi sztereotípiákat.

De ezt akkoriban még próbálták titokban tartani.

Ez a világ itt dörömböl Magyarország kapuin is most már

– jegyezte meg.

A Nyugat-Európában végbemenő kulturális változásokról szólva elmondta: európai emberként kifejezett aggodalmat érez.

Évezredekig a Nyugat kulturális, civilizációs közösség is volt. Az, hogy mi történik Európa katedrálisai körül, milyen értékekkel, vallással, törvényekkel bíró közösség ver ott tanyát, „nekünk sem mindegy, mert a közös kultúrkincsünk van veszélyben” – fogalmazott.

Hangsúlyozta, Magyarország csak annyit tud tenni, hogy „a saját határainkon megállítsuk az őrületnek ezt a hullámát”.

A Mikulást homoszexuálisként ábrázoló norvég posta reklámjáról szólva azt mondta: azt két súlyosbító tényező még aljasabbá teszi. Egyrészt állami intézményről van szó és nem „Soros Gyuri bácsi NGO-iról”, másrészt gyermekeink legkedvesebb ünnepeinek egyikét gyalázza meg.

Mindennek van határa, csak az aljasságnak és az abszurditásnak nincs

– közölte. Szerint az ilyen reklámok célja szerinte a tudatos provokáció a határok újabb és újabb kitágítására; és „sunyi visszaélés a keresztényi türelemmel”. 

Márki-Zay Péterről szólva azt mondta, nem romlott róla a véleménye, mert az eddig is olyan volt, ahonnan „nincs már lejjebb”. 

A szavazóknak azt üzente, mérlegeljék, mit veszíthetnek, ha ugyanúgy „elrontják a választást”, mint 2002-ben.

A rezsicsökkentés elvétele, a migránsok beáramlása, a multikat kiszolgáló gazdaságpolitika mellett "a nem materiális értékeinket is le fogják nullázni" – jelentette ki Kövér László. Veszélybe kerül szerinte az elmúlt 12 év alatt elért anyagi és szellemi értéknövekedés.

Az alkotmányos puccsisták ugyanis világossá teszik, hogy az ezeréves magyar történelem és a kétezer éves kereszténység „csak ostoba lózungok”, amelyekhez nincs köze az Alaptörvényhez – mondta.

Forrás: MTI
Fotó: MTI/Kovács Attila

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Laca te egyre ocsmányabb hazug disznó vagy! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
teuton57
Ez ugye nem egy külföldi orszag belügyeibe valo beavatkozas, amit ez az elszabadult hajoagyu kiböfög? Csak nehogy öt is meggyalazza valaki ott, ahol nagyon szörös, mert elteveszti a bejaratot...
RonaGyuri
Laca te egyre ocsmányabb hazug disznó vagy! =))
nezelodo
Kövér európai ember és politikus? Miért nem itthon szeretne rendet csinálni, (korrupció, csalás, lopás, elvtelenség), és nem erőltetni a felmenőitől tanult kommunista módszereket? Más országok sztem nem kérnek Kövér elhíresült erkölcséből, mi sem de nem szabadulunk könnyen a szochazésként szocializálódott "keresztény" módszeereitől.
tudode
Valamikor a házmester még tudta, hogy milyen egy igazi liberális, miközben alapító társa, a főmufti a Liberális Internacionálé alelnöke lett, majd az EU-s néppártban is kitelt a becsülete, úgy, hogy az EU-s szélsőjobb kegyeit keresi a győzelmi kényszerével
.
---- Fontos találkozó jöheg Orbán Viktor számára: Új európai frakciót alakítanak, de a lengyelek keresztbe tehetnek
.
www.portfolio.hu/global/20211201/fontos-talalkozo-johet-orban-viktor-szamara-uj-europai-frakciot-alakitananak-de-a-lengyelek-keresztbe-tehetnek-513856#
---------------------
.
Ismétlés a tudás atyja, tehát milyen is "volt, hol nem volt" két igazi liberális:
.
---- Liberális
www.youtube.com/watch?v=crRGp7aL3Ow
--------------------------
.
Kereszténységről merészelnek azok ketyegni, akik még a társadalmi együttélés alapvető szabályait, a tízparancsolatot sem biflázták be!
.
.
Nem csak ez a triumviturális bagázs, az egész ország sodródik ezekkel a ...!!!
csak úgy....
a vén vörös, kövér és buzi mikulásokról álmodozik...,eggyes országokban az ilyenek nem a parlamentben,inkább a diliházban találhatók!
Sámannus
Ez árulás! Sziggyák a kétharmadot!!!
Józef és Péter tesvérek ijeszgessék a gyerekeket
Nessy
Kövér elvtárs! Advent a várakozás, az elcsendesülés időszaka! Tisztelt státusz keresztény öreg komcsi! Úgy, hogy legyen szives elcsendesülni!
Ha nem tudná, úgy mellékesen az is a genderelmélet része, amikor a parlamentbe elmondja a társadalom, és a mindenkori hatalom elvárásait a nőktől. Szülni, család, aztán majd talán karrier. 3K. Kinder, Küche, Kirche!
jesz
mit hadoválnak itt össze-vissza? most tudtam meg az unokámtól, hogy nincs is Mikulás...
laja70
Ezt a durungbajszúnak Fohsz és Kaleta, a pedofi papok társaságában kellene előadnia!!!
Clavigo
Azért nagy esemény lenne,,ha ezt a kretént is
csak úgy....
@jesz: te nem a vacsi hites ura? -mert akkor szóljatok néha egymásra..
simmering73
Ha nem tudja elengedni tegye maga mellé az ágyba. Vagy a Szájer Józsit.
csak úgy....
@simmering73: és ha bepárásodott a szemüvegük,novák jö és töröl..
Gyurka80
@RonaGyuri: Nem hazudik, azt az elvtársaid szokták, tudod reggel...Norvégoknál tényleg ez a mikulás reklám megy sajnos, ez a haladó libbant nyugat!
Sámannus
ez teljesen meg van kergülve,tán még veszett is.Szét akarja verni a magyar családokat.
namihami
Küldjél ki egy tízmilliós büntetést a norvégoknak. Mutasd meg nekik a vicevirtust!
surdilloFUJT
@Gyurka80: AGYHALOTT FIDESSNYALONC,ORBÁNMIGRÁNCS,HA MEGHÁGOTT A TARKA BIKA HÚZHATSZ HAZÁDBA VISZA!!!
Gazella
Nosza te bajszos redvás. Törvénybe vele hogy a homokos tacslijaid nem dolgozhatnak a parlamentben!!! Mindjárt nem lesz meg a 2/3 gombnyomogato!!
justhpeter
A fideSS-kdnp kultúrája mint euróka kultúrkincse. Régen neveztés a lopást és a hazudozást kincsnek.
kissé felnőttem
te meg az országunk népét, szégyenletes ilyen parlamenti elnökkel az élet is, a ránk kényszeritett politikát még tetézed is ??? KISZ KB ELVTÁRS ?
, Ujságirók tudósítók kitiltása milliós, birságok a vélemény nyilvánításért ? hát huzz már el mer utálat tárgya vagy igy is. ne tetézd tovább ennyi elég !
Málna
@teuton57: Nem, analfabéta, ez nem az...
Aki Én
@Málna: Szerintem sem. Ez sokkal inkább maga a hazai őrület. Már tényleg nem tudja a fidesz, mivel hülyítse az embereket. Beteg és veszélyes hazudozók, gyűlöletkeltők, ezzel az elmebeteg házmesterrel az élen.
ómió
Akik a "homokos Mikit" nem engedik el, efftársak, azok ti vagytok! Még, ha a Kövérre hazudnátok is!
Gyurka80
@Horizont: Ne írj hülyeséget! Szetey államtitkárra akit a szocik megtapsoltak mikor bevallotta emlékszel?
Gyurka80
@surdilloFUJT: Én a hazámban vagyok te baromarcú, és te?
Gyurka80
@kissé felnőttem: A helyedbe én körülnéznék a kisz demisz mszmp tájékán, mert nagyon tájékozatlan vagy!
Nessy
@Gyurka80: Nem kell messzire menni, Akad belőlük nem kevés a kormányzati körökben!
Gyurka80
@Horizont: Hű de nagy dicsőség! nem kell felvállalni mi sem osztjuk meg a hálószobánkat!
Gyurka80
@Nessy: A nem kevés NEM konkrét szám!És az ellenzéknél mennyi?
kissé felnőttem
@Gyurka80: lehet mert nem voltam se kiszes se párttag le lehet szállni a rossz lóról tul naiv és tini lehetsz az orbán segge körül te meg keress zsebkendőt mert túl csurog az imádat belőled
kissé felnőttem
@Gyurka80: belga de nem a Sztella sör hanem egy világhirt szerzett fideszes légtornász ereszkedős szabaduló művész inas na nem megy tessék olvasd
kissé felnőttem
trollocska látom ez ma nem a te napod, hergeld csak az embereket, és ragad tán rád is értelem mire 75 leszel lehet egy nádfedeles kis házikód is a Fertő tó partján orbán majd hagy rátok ha nem koldus is lesz itthon sok ezer veled vagy mennél kanadába mert itt élet sokáig nem lesz azért oda mert nem macerás a befogadás. lehet aztán meditálni az élet értelméről szépségéről
Gyurka80
@kissé felnőttem: Ezen fogtok lovagolni ezer évig? A szoci politikus gyilkosságát csepelen már elfelejtettétek?
Gyurka80
@kissé felnőttem: Ha tájékozatlan vagy akkor nem kéne írogatnod!
kissé felnőttem
@Gyurka80: @Gyurka80: ja te voltál na akkor eleged lehet kicsi gesztenye tőled lehet majd fogok órákat venni tűzkö esetleg szaharin is akad? csepelen mi voltál? mikor is érdekes vagy ott dolgoztál tán a pamutfonóba? orbánék kicsike inasa
Gyurka80
@kissé felnőttem: Idióta, életemben nem jártam csepelen!
Gyurka80
@Horizont: A te szemedet kell felnyitni.Ezer évig egy fideszes b.zin rágódtok, a libsiknek bezzeg mindent elnéztek még a gyilkosságot is (csepelli)! Sőt a kispesti bandát megválasztjátok aki kokót szárítva eldicsekedik évi 100 milliót lop tőlünk.
Rizikó
Kövér nem enged az agresszív meleg lobbi mindent bemocskoló pimaszságának!
kissé felnőttem
akkor miről hazudozol ide lekvár hátulgombolós troll csemete vagy ja aztán éveket adhatnak buta firkálmányodért fideszbe el vagy ostobán is vakok közt félszemü a király tudod ott volt egy papirgyár meg a vasmű meg hév is arra jár Boráros térről indul Petőfii hidnál kis pestike ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.