Ha nem hallom, nem hiszem el – így kezdte Jakab Péter a reakcióját a mai Orbán beszédre, amelyben a miniszterelnök kifejtette, hogy hatalmas nyomás alatt vagyunk, és a feltett kérdések mögött a hosszabb távú jövőnkért folytatott küzdelem áll.

 "Az óvodások Brüsszellel szövetkeztek, hogy átalakíthassák a nemüket" – Jakab Péter szerint Orbán nem százas
Kép: Facebook/Jakab Péter 

Orbán ma arról beszélt a rádióban, hogy az óvodások nálunk azért nem akarnak nemi átalakító műtétet, mert tiltja a törvény. És azért kell népszavazást tartani ebben a kérdésben, hogy megvédjük ezt a törvényt.

- írja Jakab Péter

Ezek szerint az óvodásoktól, akik úgy tűnik, Brüsszellel szövetkeztek, hogy átalakíthassák a nemüket. Kész. Ez az ember tényleg nem százas.

- tette hozzá a politikus. 

A Jobbik elnöke szerint sok mindentől meg kellene védeni a gyermekeinket, ami valóban veszélyezteti őket, legyen szó szegénységről, elvándorlásról, lakhatási válságról, vagy épp az oktatás szétveréséről.

Nemi átalakító műtétről gyanítom korábban nem is hallottak. Most már igen, hisz Orbánnak köszönhetően a legapróbb faluba is eljutott a hír, hogy ilyen is van. És kb. senkit sem érdekel.

- jegyezte meg azzal kapcsolatban, hogy a nemi átalakító műtét lett az új Soros.

A politikus szerint ezzel szemben a szegénység, a drágulás, a 27 százalékos áfa, a 480-as benzin, az elértéktelenedő forint ennél sokkal fontosabb. Ezzel viszont Orbánnak úgy tűnik nincs dolga.

Ezzel majd nekünk lesz jövőre. Úgy fogják hívni, hogy kormányzás. Ami most van, köszönőviszonyban sincs ezzel.

- zárta sorait. 

Címlapkép: Facebook/Jakab Péter 

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Sosem volt százas.
Nem értem miért kell az emberek életét megnehezíteni. Eddig csak vittem a fiamat az orvoshoz, és másnap lányom lehetett, most mindezt feketén, titokban kell végrehajtani ovi után.
Nem tudom elfogadni, hogy pont a védtelen, ártatlan gyermekekkel kell így kibaszni.
És mit csináljon, aki a neten rendel fiúkabátot, ás tévedésből lánykabátot kap? Járassa abba a fiát? Eddig nem volt gond lányt ,,varratni" a kabáthoz, de ezután...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vacsi
Egyáltalán nem zavar, ha írsz - vagy ha bárki ír -, szívesen olvasom mások véleményét. Sőt, olyan is előfordult már, hogy a sajátomat is megváltoztattam, amikor más oldalról is megvilágítottak valamit. De ez ritkán fordul elő. Talán azért, mert nekem is vannak elveim... Engem egyedül a trágárság zavar - ilyeneknek nem válaszolok, sőt, végig sem olvasom.
Na, ma már nem írok többet, megyek aludni - jó pihenést Neked is!
terlasz
@Horizont: Valamit nagyon benéztél.Ugyanis a cikk arról szól, hogy O. nem százas. Erre válaszoltam, hogy inkább a nem százas tömeget eteti, mint pl. az itteni híveit.
kereső
@Horizont: Isten éltessen! Sok-sok boldogságos születésnapot kivánok!:)))))))))
csipetke
@Horizont: 08:34 Te vagy a ma született? (bárány) :) Nagyon boldog szülinapot! Akkor Téged a Mikulás hozott anno...)
almalibre
@simmering73: Az, hogy egy politikus túloz, nem újdonság. Ez még nem jelenti azt, hogy nincs igaza abban, hogy a gyermekeket meg kell védeni ezektől a behatásoktól. Én emlékszem, gyerekként sokszor hallottam, hogy az alma nagyon egészséges, így egyszer megettem egy jó kilónyit. Volt egy gyomorgörcsöm, stb., nem nagy dolog. Egy gyermek, aki azt halja kicsi korától, hogy Ő nem fiú, nem lány, hanem az, ami akar lenni, elhiszi és nem számol (mert nem képes rá), hogy mindez mivel jár. Mikor egy csúnyácska lány ráébred, hogy híján van a szépségnek, azt mondja majd, átmegyek fiúba. Mikor egy fiú ráébred, hogy nem lehet szuperhős az ő fizikumával, dönt, hogy átmegy megy lányba. Senki nem fogja elmondani nekik, hogy hiába a sok gyógyszer, műtét, igazából sosem fognak azzá válni, amit választottak…

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.