A Mandiner szerint a baloldali miniszterelnök-jelölt azt mondta egy kampányeseményen, hogy Zala megyében nincs traumatológia, ehhez képest Zalaegerszegen, Nagykanizsán és Keszthelyen is működik ilyen osztály, illetve szakrendelés.

"Sz*r kanadai provokátor" – Ez Bayer véleménye Márki-Zayról
Kép: YouTube

Márki-Zay Péter egy kampányrendezvényen beszélt a magyarországi egészségügyi helyzetről. A baloldal miniszterelnök-jelöltje többek között elmondta: traumatológiának, sürgősségi ellátásnak mindenhol lennie kell, nem úgy, ahogy Zala megyében. Zala megyében nincs traumatológia. Ez azért elég durva.

A valóság az, hogy több Zala megyei kórházban is van traumatológia.

- tette hozzá a lap. 

Zalaegerszegen nagyobb, mint a nyári átmeneti szünet előtt volt, augusztus 1-étől szerveződött újjá a Zala Megyei Szent Rafael Kórház Traumatológiai Osztálya. Nagykanizsán pedig mindvégig volt, kilenc szakorvossal működik a részleg, és Keszthelyen is van traumatológiai szakrendelés.

Ám ezzel szemben friss bejegyzésében Kunetz Zsombor arról számolt be, hogy:

Annyira nincs semmi baj, annyira meg sem rezdült az egészségügy, hogy a Veszprémi Kórház már a járóbeteg ellátást, azaz a szakrendelést is kénytelen korlátozni

Ám Bayer Zsolt egyből ki is akadt a Facebook oldalán, és annyit kommentált csak az esethez, hogy:

Ideje, hogy lassan kezdjünk el bedurvulni. Nehogy ez a sz*r kanadai provokátor azt gondolja, bármit pofázhat.

Címlapkép: YouTube

103 hozzászólásarrow_drop_down_circle

134.bátor
Mindig csodálkozom rajta,hogy nincs senki aki ezt a mocskosszájú szardarabot egyszer jól pofán vágná. Ha az ellenzékből valaki ilyen stîlusban beszèlne,már agyonvertèk volna a nyîlt utcán
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@Nyírfa: És mikor maguk lent a bányába halálra töcskölik a csilléket ? azok kinek panaszkodnak ? A fáradt olajnak ? mint @csak húgy...: @Pálinkás Pál: Palika + a herélt csilletöcskölő ? ez a @simmering73: nevű Bezzeg - Tahó ? vagy @nezelodo: @Borsodi: @Aki Én: @percsi: @Istenakinincsen: @Horizont: @Néro: @CsipkeRózsa: @csipetke: @Nessy: @odst: @bakcsubakka: @kereső: @tudode: @lampa laz: @Emmersson71: @Sámannus: @nemkati:@karma1: ?
durbincs
@percsi: mert ez maguk szokása bányás ? ,+ térdig gumicsizmába tűrve a barikák hátsolábát ? karámok rémei ? mint [email protected]+: @teuton: @Emmersson71: @RonaGyuri: @kissé felnőttem: @Horizont: @Néro: ? mert nekik szabad ,?
durbincs
@Horizont: @kereső: @kula: @jesz: úgy szopik ez mint csak maguk ? - a csille kenőcsből ?
durbincs
solidedge: @kissé felnőttem: @Lepényleső: @csak húgy.: @jesz: Mert maguk meg A denevér-farhátat csipázzák csak ?
durbincs
@orsos vendel: @simmering73: @jesz: @bakcsubakka: De maguk akkor is csak Denevér-farháton élnek ?
durbincs
@koszpeko: @sgl: ménem veszi tudomásul,hogy magának ennyi jutott ? kb 50IQ ? bánya-nyomi ? + Ha má csilletöcsköléshez is kell ?
igaz @bakcsubakka: ? igaz @csak húgy...: - @kissé felnőttem: @RonaGyuri: ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.