Magyarország teljhatalmú embere meg van ijedve, s küzd a politikai életben maradásért – állítja a Foreign Policy amerikai magazin elemzője, aki úgy látja, végre összeállt az ellenzék, és megvan az esélye arra, hogy Orbánt és a Fideszt legyőzze a jövő évi választáson. Orbánt szemmel láthatóan aggasztják az ellenzék javára billenő közvéleménykutatási eredmények, hisz az elmúlt 11 évben a saját elképzelése szerint alakította a társadalmat, és építette a maga keresztény-központú illiberális demokráciáját. Úgy kezelte az országot, mintha a saját hűbérbirtoka volna, fittyet hányt az uniós normákra, viszont saját szövetségeseihez és családjához csatornázta be az uniós pénzeket, állítják egybehangzóan az elemzők -írja a Foreign Policy. Az írás emlékeztet arra is, hogy a korrupciós ügyeket nem vizsgálja az ügyészség, hogy átláthatatlanok a közbeszerzések, hatalommal való visszaélés történik, a bíróságok függetlensége megtört és a közvagyont Orbánék új magán alapítványokba transzferálják...

Forrás: klubradio.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ismét bekerült a világpolitikába a Mi Istenünk. És,megint róla beszél a világ. Persze, miként eddig mindig, újra a rossz oldalon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.