Igen kemény állításokkal tűzdelte tele Orbán Viktor a mai Kossuth rádiós interjúját, amit a Momentum elnöke nem hagyhatott szó nélkül.

Orbán nem fogja békésen átadni a hatalmat, ha veszít? Sötét forgatókönyvet ismertetett Donáth Anna
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Donáth Anna Facebook-oldalán azt írja, a miniszterelnöknek a ma reggeli Kossuth rádiós interjújával sikerült is felzárkóznia Kövér László legújabb vállalhatatlan kijelentéseihez. Orbán konkrétan azt mondta, hogy

ha az ellenzék nyeri a tavaszi választásokat, az kizárólag „Brüsszelnek” lesz köszönhető. Egyértelmű az üzenet: az ellenzék külföldi ügynök, és ha más nyer, akkor az csak csalás lehet.

Donáth szerint Orbán Trumphoz hasonlóan hergeli híveit már jó előre, és nem zárja ki, hogy nem lesz békés egy esetleges ellenzéki hatalomátvétel.

Vajon itthon is ez következik? Mi lesz a következő, ha Orbán veszít? Elküldi a híveit, hogy ostromolják meg a parlamentet, ahogy Trump hívei ostromolták meg a Capitoleumot? Ő és megmaradt propagandája csak az általuk kitalált választási csalásról fog beszélni?

Nagyon veszélyes, amit a miniszterelnök csinál: minden egyes ilyen interjújával egyre távolabb kerül a hatalom békés átadásától

- írja Donáth Anna, a Momentum elnöke.

Forrás: Facebook/Donáth Anna

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
@magyar1: Igazad van ! Ha Orbán nem lopta volna szét az országot örök kormányzás is várhatna rá.
De szétlopta ! Remélem fegyház vár rá !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kissé felnőttem
na ahogy elnézem szembesítették vele köpni nyelni nem tud,elakadtt a szava? tombol benn a düh ? utcaiharcos ez akkor se az utcát sem a harcot nem próbálta. nem minden a kordonbontás 10 millió emberhez értelmes szó alig jött a szájára büürüüsszll meg soros meg migránsok meg harcos aztán a vádaskodások magasabbak a Himalájánál is
Namely
@Peller Anikó: "Nem tűnt még fel, hogy az Eu pénzek nélkül összedől az álomvilágod? Gondolom ennyi eszed már nincs."
Tehát azt akarod mondani, hogy 2004 előtt nem volt Magyarország? Vagy egy pusztaság volt? :D ne nevettesd ki magad. :D
Namely
@Horizont: "Most komolyan képes vagy ezt írni annak fényében, hogy a fidesz farvizén "
Kérlek emeld már ki a kommentemben azt a részt, amiben a KDNP nagyszerű tulajdonságait ecsetelem, és őket emelem kontrasztba a Momentummal. Én sajnos nem találom ezt a részt. Ugye tudsz segíteni? :D :D :D

"Minden orbáné? Igen! És te ennek hogy örülsz! "
Kérlek azt is emeld ki, hogy a kommentemben hol örülök ennek. Köszi. :D
"A jogot lehet tágítani ezt teszik orbánék 12 éve"
Te kevered a jogállam rossz irányba vitelét (Orbán, aki a törvény adta jogával visszaélt) a jogállam nyílt tagadásával (amikor a jogállam kereteit semmibe véve, pl feles többséggel akarsz alkotmányba nyúlni).
"meg fogják találni a módját hidd el nekem, hogyha nyernek visszaszerezzék pl. az alapítványokat, hogy kirakják a bebetonozott embereit. Polttal kezdve és már dőlnek is a dominók. Az, hogy neked mi az álmod egy dolog aztán jön a valóság és szembetalálkozol vele. Ennyi."
Igen, mert ezt sokszor tették meg a 31 év alatt. Lehet ilyen blablákat álmodozni, hogy "hidd el nekem", de ez semmi más, mint a tények figyelmen kívül hagyása, parasztvakítás, semmi több.
Ezek a szlogenek semmi másra nem jók, csak hogy egy álom megkapja a szavazatodat, utána jön a pofára esés, mint 2010-ben, amikor 0, azaz 0 szoci gengsztert kaptak el, nem volt számonkérés, ahogyan a privatizációs bűnözőket sem kapták el soha.
Félreértettél: tőlem álmodozzál nyugodtan, nekem mindegy. Aztán 4 év múlva igazam lesz. Persze meg fogjátok találni az érveket, hogy ne kelljen szembenéznetek az igazsággal, nevezetesen, hogy át*, mint *-t a palánkon. Ismét. Már szinte hallom "ez elmúlt 12 év, az orbáni bírók, mélyebbre nyúlnak a sátáni Orbán kezei, mint gondolták, stb".

Csak egy kis memóriaserkentés: milyen érveket rángatnak elő most az összefosás-hívők, hogy miért nem kormányzott a maszop 2002 és 2010 között?
Orbán miatt. :D
További jó álmodozást!
:D
Rizikó
@Horizont: Milyen frappánsak a visszavágásaid! Hát nem erőltetted meg magad!
Rizikó
@Horizont: Pontosan! Erről beszéltem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.