Simon András távozik az ATV-től, mert olyan szakmai felkérést készül elfogadni, ami mellett nem tud eleget tenni televíziós kötelezettségének – közölte a csatorna.

Felmondott az ATV műsorvezetője, és belépett Márki-Zay Péter csapatába
Fotó: ATV

„Egy olyan szakértői, tanácsadói feladatot készülök elvállalni, ami összeegyeztethetetlen a hírműsorok kritikus kérdezői szerepével. Az ATV-be érkezésem előtt is szervezeti kommunikációt irányítottam, ez most is így lesz. Jó időszaktól viszont nem jó elbúcsúzni. Hálás vagyok az ATV vezetésének és remek közösségének az együtt töltött csaknem kilenc év feladataiért, a televízió nézőinek pedig a megtapasztalt szeretetért és a megtisztelő figyelemért”

– fogalmazott Simon András.

Az ATV mindent köszön, és sok sikert kíván Simonnak, aki a Telex információi szerint Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelölt mellett fog dolgozni; Márki-Zay hívta a stábjába, amire az ATV műsorvezetője igent mondott. Részletekkel egyelőre nem szolgált.

Forrás: atv.hu, telex.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Alapvetően rossz döntés. Ma Magyarországon sem a kormánypárti, sem az ellenzéki politikában realitás, kibontakozási lehetőség vagy bármiféle jövőbeli innováció.
jesz
egy nagytudású ember megy vizet meregetni az ellenzék csónakjába? furcsa..

vajon volt-e orvosnál, munkaegészségügyi vizsgálaton?

Az ATV sokat veszít(nameg a néző)...persze erre az a válasz, hogy pótolhatatlan ember nincs...hát nem is tudom...amikor kiderül, rossz óra tett, már késő.
ómió
Alig várja már a háromszoros gázárat!
Dr. Proktor
@jesz: Az ATV már nem az ami volt, bekebelezték...
Már többen otthagyták és többen ott fogják hagyni, akiknek tehetségük révén van menekülési útvonaluk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.