Veiszer Alinda új műsorának vendégeként, Herczeg Zoltán divattervező fejtette ki véleményét a Magyarországon működő politikai rendszerről – írja a Blikk.hu.

Herczeg Zoltán keményen nekiment a kormánynak: "Gyilkos bűnözők vezetik a hazámat, én erre nem vagyok büszke"
Fotó: TV2

A lap szerint Herczeg Zoltán korábban is sokszor nyilvánított sarkos véleményt a kormányról, több tüntetésen is szerepelt.

A fizetős műsort a Telex szemlézte. A beszélgetésben szó van Herczeg 25 éves munkásságáról, arról, hogy liberális, baloldali emberként hosszú évekkel ezelőtt, mindenki előtt készített magyaros holmika. Mai napig imádja a huszármentés kabátját.

Ha valaki magyar, az a magyar, aki a magyar folklórt tanulmányozza, belebújik és aktualizálja. Én a kalocsait, a matyót meg a mentés cuccokat tíz-húsz évvel a többi előtt csináltam meg. Csak senki nem emlékszik rá.

- mondta Herczeg Zoltán.

Az interjú vége felé erős állításokat fogalmazott meg a Magyarország politikai vezetésével kapcsolatban. Csak Veiszer Alinda érveinek hatására finomított véleményén. Így kezdte:

Szégyellem, hogy magyar vagyok, erre nagyon komoly okom van, és a politikai naponta, percenként ad komoly okot rá

Veiszer Alinda kérdésére, hogy miért szégyelli, azt válaszolta:

Gyilkos bűnözők vezetik a hazámat, én erre nem vagyok büszke.

A műsorvezető visszakérdezett, hogy kik ezek, erre ez volt a válasz:

Akkor tolvaj bűnözők, maffiabűnözők.

Herczeg szerint a politikusok azért gyilkosok, mert:

Emberek haltak meg. Például azok a vállalkozók, akik nem lettek kifizetve alvállalkozói lánc végén.

Veiszer Alinda próbált finomítani, hogy ez nem egy gyilkos kormányról szól, hanem egy rossz rendszerről. Herczeg azonban tovább folytatta:

Gyilkos kormányról szól, ami tizenkét év alatt arra használta a hatalmát, hogy mindent kiszívjon az államkasszából, négyszeresére növelje az államadósságot... Az elmúlt másfél évben amit a kormány csinált, az minden, csak nem szakszerű.

Veiszer Alinda ellenérveket sorakoztatott fel, ennek hatására Herczeg úgy finomította mondanivalóját:

"Tolvaj, maffiaszerűen működő kormány irányítja az országot."

Herczeg szerint a hazai politikát az indulatra, gyűlöletre alapozták.

ebből is elegem van, ezért szálltam ki az elmúlt hónapokban. Az észnek, a rációnak semmi terepe nincsen, nulla, de a böfögés, de a röfögés, a gyalázkodás, az nagyon megy

- tette hozzá.

A teljes interjú itt tekinthető meg.

Forrás: Blikk.hu, Telex.hu
Címlapkép: TV2

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
@fergeteg: A KURVA ANYÁDAT TE MOCSKOS BOZGOR
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gyurka80
Herceg 2006-ban kellett volna szégyellned magad amikor böszmeferi a magyarok ellen fordult!
Nessy
Sajnos van, amiben igaza van! Ilyen gyűlölet cunami már régen volt kis hazánkban! Az államadósság az egekben. Osztogatás, fosztogatás a vészhelyzet égisze alatt. Járvány kezelés? No komment.
jesz
aszongya ez a fazon:..."csak senki nem emlékszik rá"... ezekszerint felejthető...talán nem vesztett az ország semmit.
dr. prédikátor
@fergeteg: A KURVA ANYÁDAT TE MOCSKOS BOZGOR
K-2SO
@jesz: Itt most nem Herczeg a téma, igenember, hanem az Orbán vezette maffiakormány "gyilkos bűnöző" fideszes politikusainak rombolása - országban, testben, lélekben.
K-2SO
Egy nagyon fontos szót kihagytam. nemzetben

"- országban, nemzetben, testben, lélekben."
Csizmás Kond
" Herczeg szerint a politikusok azért gyilkosok, mert:
Emberek haltak meg. Például azok a vállalkozók, akik nem lettek kifizetve alvállalkozói lánc végén."
...huba és szameg...nesze neked Bajnai...
K-2SO
@Csizmás Kond: Már a járvány elött is felelősek magyar emberek ezreinek haláláért, magyar emberek százezreinek szenvedéséért, elüldözéséért és több millió magyar ember (köztük gyerekek) nyomoráért.

Jó hogy említetted Bajnait. 9 ember halála zavar, de mostanra a több tízezer ember halála (köztük sokszázan - talán 9 százan - lettek öngyilkosok Orbán miatt végső elkeseredésükben) nem zavar. Érzed az aránytévesztést, ami az elvakultságadból fakad?
Gyurka80
@Pálinkás Pál: Kik? Az idióta moslékok? Annyi hülye nincs az országban, hogy megnyerjék a választást! Elnézést a hülyézésért de ők patkányoznak trágyáznak stb. .
tudode
Tragikomédia az, hogy nem csak Herceg Zoltánnak van meg a véleménye, hanem a fideSS alapítók is kinyilvánították a győzelmi kényszerrel rendelkező térfoglalását, többek között
.
---- Ungár Klára: Egy szélhámos vezeti Magyarországot
www.youtube.com/watch?v=PnkAW8cFuxU&t=16s
------------------
.
---- "Hazaáruló és átveri az embereket"
www.veszport.hu/tartalom/cikk/18138_hazaarulo_es_atveri_az_embereket
.
"""Simicska Lajos beszélt arról is, hogyan lett vége Orbán Viktorral a több évtizedes szövetségének és barátságának."""
---------------------
.
Majd a fideSS 30. születésnapja alkalmából
.
---- „Szeretném megélni ennek a bűnös, embertelen, hazug rendszernek a végleges bukását!”
magyarnarancs.hu/publicisztika/szeretnem-megelni-ennek-a-bunos-embertelen-hazug-rendszernek-a-vegleges-bukasat-237155
----------------
.
Azért Herczeg Zoltán jobban teszi ha mindig hátranéz, hogy ki jön utána, mivel ennek a siserehadnak már mindene van, de önkritiKÁÉRT nem álltak sorba!
Csizmás Kond
@K-2SO: abból a több tízezerből legalább egy konkrét esetet megemlíthettél volna...mert az ilyen hasraütős nagyotmondás már az elvakultságnál is beszédesebb.
K-2SO
@Csizmás Kond: Egyrészt sajnálom, hogy csak a halottak száma érdekel, míg a több százezer szenvedő, az újabb több százezer elüldözött és a több millió nyomorgó ember sorsa nem, akik kimondott rossz, bosszúálló, öncélú, az ország tényleges fejlődésének gátat szabó politizálása miatt van.
Csak egyet mondok: Míg Magyarországon a lélegeztetőgépeken lévők 90%-a hal meg, addig Angliában az 55%-uk. Szóval az az "egy", a 35% különbség.
Csizmás Kond
@K-2SO: ...szerintem még nagyon sokszor le kell égesd magad, hogy legalább egy valamennyire elfogadható hazug propagandát elő tudj adni...
fergeteg
Moslék disznófejű senkiházi!
Feljelentünk ! aztán húzhatsz divatoddal.
fergeteg
@dr. prédikátor: Ennyire telik bolsikám?
Pipás
@Gyurka80: Senki nem fordult senki ellen. hazug vagy, mint a barátaid a parlamentből.
Gyurka80
@tudode: Kiábrándult b.zik véleményére adsz? Rossz lehet neked!
K-2SO
@Csizmás Kond: Én úgy tudom a számok nem hazudnak. De abban az alternatív valóságban (fairy-tale), amit Orbán felépített nektek, ez is máshogy van a jelek szerint.
Csizmás Kond
@K-2SO: A szám az szám, és az úgy hazudik ahogy a hazug ember hazugságot akar vele bizonyítani.
Orbán nekem is azt építette mint neked,...márha itt élsz...nem többet és nem kevesebbet, sőt szerény véleményem szerint " ti" nagyobb haszonélvezői vagytok minden Orbáni intézkedésnek mint személy szerint én.
csak úgy....
@Csizmás Kond: te hány évig szorgoskodtál,mire sikerült ennyire elbutulnod?
K-2SO
@Csizmás Kond: A Fidesz goebbelsi propaganda valóban felépített valamit, ami ellentmond a tényeknek. Ami nem tényszerű, az hitet követel.
Te a tények ellenére hiszel ebben, én meg nem.
Nekem nem Orbánnal van bajom, hanem azzal amit csinál.
Ha jól csinálná (persze tökéletlen emberként néha hibázva), akkor nem volna vele bajom, de Orbán egy rosszakaratú ember - a szó minden értelmében, az emberiség egyetemes íratlan etikai kódexe alapján.

Tudod, ha nem lenne Orbán, most jobban keresnél, jobban éreznéd magad, több lehetőséged lenne és nem a gyűlölet határozná meg a tudatod.
Az a harciláz, amire a főnököd inspirál titeket, folyamatosan fenntartja bennetek a békétlenséget. Amíg Orbán van, mindig harc lesz, addig sosem lesz békétek, addig nyílt sebként fog vérezni a szívetek, a lelketek!
justhpeter
@fergeteg: Mi van agresszív kismalac érintve érzed magad ? Herczegnek minden szava igaz !!!
Gyurka80
@K-2SO: Szerinted meg böszmeferi jóember?
Csizmás Kond
@K-2SO: Én így ahogy vagyok sokkal jobban érzem magam mintha most a lükeferi vagy más böszme lenne a vezető,
csak úgy....
@Gyurka80: neked már járna valami díj a sok buta kérdéseid után!
csak úgy....
@Csizmás Kond: ez az a gatyába szart állapot,mikor már az emberfia hozzászokott és már nem is csipi a szagát sem érzi!
K-2SO
@Csizmás Kond: Ez nem igaz. Aki tud a sorok között is olvasni, annak ez tisztán látszik.

Orbán nem lesz örökké, és ahogy távozik a diktátor, az általa felépített rendszer szétesik, mert a diktátor pótolhatatlan.
Miért?
A diktátor tartja össze a rendszert, a távozása után az emberek csak néznek majd egymásra bután és nem tudják mit csináljanak.
Hát nem tanultál te sem a történelemből? Vagy te is azt tanultad meg az emberiség történelméből, hogy az emberek semmit nem tanulnak az emberiség történelméből?

Mesélj, szerinted milyen lesz az életed Orbán után, mert ezt meg fogod érni, úgyhogy mi a terv? Ha nincs terv, az azt jelenti, hogy nem gondolkodsz előre és aki nem gondolkodik előre... hát... nos...
Csizmás Kond
@K-2SO: Tudod ez a sorok közötti olvasás hát hogy is mondjam...egyfajta simli, politikai gazemberség, egyet mondunk mást értünk...egyszóval akik erre hajlanak azok nem becsületes emberek.
Örökké senki nem lesz, tehát hatalmak jönnek mennek és az emberek is cserélődnek. Van aki meg ért több hatalmat van aki egész életében egyben él, de hogy melyik a jobb az mindig csak utólag derül ki, tehát előre azt mondani na most ez jó lesz butaság.
...és hogy milyen lesz...én soha nem a pártvezetés, illetve a pártok vezetői cseréjére építettem az életemet, hanem mindig úgy próbáltam megélni, hogy bármilyen hatalom van abból lehetőleg hasznom legyen. persze úgy, hogy azt senki ne tudja majd utólag a szememre hányni. Nekem a jövőmet nem Orbán vagy Gyurcsány vagy másvalaki jelentette soha hanem az amit meg tudtam valósítani a magam és a családom számára...szóval az olyan pártérdekélet szerintem egy nagy lószar.
K-2SO
@Gyurka80: Én sem szívlelem Gyurcsányt. nekem anno az szúrt szemet, hogy a testbeszéde és a beszéde nem volt kontextusban. Ez engem nagyon zavart anno, de más nem.
Láttam egy lebénult MSZP-t, aki importálta a miniszterelnököket, mert maguk közül nem tudtak kitermelni egyet sem Horn Gyula után. Na, ez volt nagyon elgondolkodtató.

Visszatérve Gyurcsányra. Gyurcsány is látta a problémát az MSZP-ben és meg akarta reformálni a pártot. Úgy érezte, hogy ez az elsődleges, hogy utána az ő támogatásukkal jól és jó felé tudja kormányozni az országot.
De az MSZP-nek ez nem tetszett. Gáncsolták, gátolták, ellenálltak a változásnak.
Gyurcsány persze valamilyen szinten sumákolt a párt érdekében (és nem a maga érdekében - ez nagyon fontos !!!), mert hitt a politikai változás sikerében.
Aztán megtörtént az indulatos őszödi beszéd, hogy felrázza az MSZP prominens tagjait.
És mit kapott cserébe a megújítási kísérletért?
Elárulta egy vagy több MSZP-s.
Nem, nem Gyurcsány a hibás a kétharmadért, hanem az MSZP, az MSZP-n belüli árulóké!
nem, nem Gyurcsánynak kellett volna lemondania az "igazságbeszédéért" (mert az az volt és nem hazugságbeszéd, mint ami a Fideszen belül és a nagy nyilvánosság előtt folyik jelenleg is), hanem az MSZP-nek arculatot váltania!

És ami ezután történt, ahogy mondani szokás: A többi már történelem...

(bocs, de ennél rövidebben nem tudtam összefoglalni a lényeget)
csak úgy....
@Csizmás Kond: "én soha nem a pártvezetés, illetve a pártok vezetői cseréjére építettem az életemet, hanem mindig úgy próbáltam megélni, hogy bármilyen hatalom van abból lehetőleg hasznom legyen" cirmi,te lopni jársz?
Gyurka80
@K-2SO: Importálta min.elnököt? Kit ? Megyót vagy a puccsos böszmeferit? Azok ott voltak a maszopban, sőt böszméné is. Aki igazságbeszédnek mondja, na az...menthetetlen.
Gyurka80
@csak úgy...: Lüke gyerek foglalkozz magaddal!
csak úgy....
@Gyurka80: gyerek,ez a "menthetetlen" reád is érvényes! :) a szellemi szikrádtól a csür sosem fog lángrakapni!
Gyurka80
@csak úgy...: Van p.csöd?Azzal foglalkozz!
csak úgy....
@Gyurka80: tömör és fideszes válasz! :) ha jól számolom,akkor téged anyád még a bunkócskára ringatott!
ómió
Ez a Herceg efftárs hogy rekedt meg még Böszme efftársa "kormányzásánál"?
Gyurka80
@csak úgy...: Téged meg bunkónak nevelt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.