Ahogy arról korábban beszámoltunk, koronavírusos lett az Omega frontembere. Kóbor felesége, Zsóka hírzárlatot rendelt el az ügyben, ezért a jelenlegi állapotáról továbbra sem lehet sokat tudni.

Ajándékkal lepnék meg a felépülő Kóbor Jánost
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Korábban a zenekar menedzsere, Trunkos András azt mondta:

mikor utoljára beszélt Mecky-vel, azt mondta neki, hogy szerinte nincs akkora baja, majd nem sokkal később át kellett szállítani a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikára, ahol mélyaltatásban tartják őt.

Németh Nyiba Sándor, egykori válogatott magyar birkózó, a Magyar Rocklegendák Vándorkiállítás megalkotója különleges ajándékkal lepné meg a kórházból hazatérő Kóbor Jánost.

Szomorúan értesültem arról, hogy Meckyt betegen szállították klinikára

– mondta Nyiba, akit nem csak sportolóként, hanem költőként is számon tartanak.

Mivel a napokban nyitottuk meg Szolnokon az általam gardírozott Magyar Rocklegendák Vándorkiállítást, két festményt is rendeltünk Jánosról.

Az egyiket Pintér Miklós Krúdy Díszokleveles művész készítette, továbbá egy hasonlóan remek portrét alkotott Kóborról Bitári István festő, grafikus.

Remélem, hamarosan ismét törökbálinti otthonában köszönthetjük a zenészt. Megvárom az alkalmas napot, és személyesen adom át a Pintér-féle festményt, a másik pedig örökre a Magyar Rocklegendák kiállítás tulajdonában marad

– mesélte a Borsnak Nyiba.

Forrás: life.hu
Címlapkép: MTI/Szigetváry Zsolt

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.