A Telex.hu összegezte az Országgyűlés elnökének, Kövér Lászlónak a szokásos adventi interjúját, amit a Magyar Hírlapnak adott.

Kövér László: "A baloldalon a sunnyogást, a mellébeszélést felváltotta a nyílt hazaárulás politikája"
Fotó: MTI/Kovács Tamás

Ebben nem került szóba az a beszéd, amelyet a titkosszolgálati vezetők előtt mondott, és amelyben arról beszélt, hogy az ellenzéket nemzetbiztonsági veszélynek tekinti.

A Pegasus-botrány viszont most szóba került, és „műbalhénak” nevezte. A kormány sokáig azt is tagadta, hogy a kémszoftvert megvásárolta, mígnem Kósa Lajos beismerte. Bejelentése után még a külföldi lapok is erről cikkeztek.

Kövér az új német (baloldali) kormány értékelésével kezdte a beszélgetést, és kijelentette, hogy európai egyesült államokat, egy föderális Európát akarnak, míg Magyarország nem. A német politikáról a következőket mondta a magyar házelnök:

Szerintem az az út, amit kijelöltek maguknak, alapvetően a semmibe visz, de mint mondtam, ez magánügy. Viszont sem jogalapjuk, erkölcsi alapjuk meg pláne nincsen arra, hogy Európát magukkal rántsák a mélybe, immáron harmadszor a történelem során.

Azt is megfogalmazta, hogy sajnálják, hogy "az új német kormány most már nyíltan bevándorlók országává akarja tenni a hazáját, mert azt gondoljuk, Németország és Európa is ennél többet érdemel".

Szerinte e legnagyobb bűnös mindazért, ami most Németországgal meg Európával, az a CDU és a CSU. Úgy gondolja a "legnagyobb bűnt ők követték el az elmúlt tizenhat esztendőben azzal, hogy azt gondolták, elvek, tartás és valódi értékek nélkül is lehet – úgymond – pragmatikusan politizálni". 

(...) Ez a műsor bizony nem jöhetett volna létre Angela Merkel nélkül.

A német kormány után a magyar baloldal is terítékre került az interjú második felében:

A sunnyogást, a mellébeszélést, a hazára meg a nemzetre való hivatkozást felváltotta a nyílt hazaárulás politikája.

Szerinte véget értek azok az idők, amikor arról lehetett beszélni, hogy "közös a nemzet, és csak a boldoguláshoz vezető út adja a véleménykülönbséget".

Mi nemzeti politikát vallunk, ők pedig a nemzetek felszámolására irányuló globális politikához szegődtek zsoldba.

Hozzátette:

A politika, benne a baloldal viselkedése, magatartása egy negatív civilizációs trendet tükröz, ami nem állt meg Magyarország határainál. A szégyen, a szégyenérzet mint olyan veszik ki a kultúránkból.

Kifejtette:

A nyugati gazdáiknak, a multiknak üzennek, hogy visszatérnek a régi aranyidők, ha ők jönnek, és ehhez a támogatást is tőlük szeretnék, amit meg is fognak kapni.

Úgy gondolja "minden tisztességes baloldali ember felteheti magának azt a kérdést, hogy vajon kétezertízben így képzelte-e el a magyar baloldal jövőjét".

Ezt akarta-e? Mi a gyávaságának, a tehetetlenségének a szerepe abban, hogy ma a baloldal esélyeit Gyurcsány Ferenc testesíti meg, a szó pozitív és negatív értelmében egyaránt.

A teljes interjú itt olvasható.

Forrás: Telex.hu, Magyarhirlap.hu
Címlapkép: MTI/Kovács Tamás

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mágnes
Non stop lökik a marhaságot ,borzasztó komolyan ,valaki szólhatna már nekik .
Bukni fognak ,4 és fél hónap van .Mindenki bírja ki !
És go szavazni .
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
rémeket látsz laci,akik itt árulók azok éppen ti! -eszem a keleti nyitásotokat..
Béla333
A Fidesz maffia a hazaárulást, a lopást, az aljasságot választotta az ország boldogulása helyett.
Börtönben a helyük!
dr. prédikátor
HOGY ROHADJON LE A SZÁD TE FÉREG PÁPAI KANÁSZ!!! TI MÁR ELADTÁTOK AZ ORSZÁGOT TÖMEGGYILKOS NEMZETVESZTŐ HAZAÁRULÓ FÉRGEK VAGYTOK MIND!!!
csak úgy....
"A nyugati gazdáiknak, a multiknak üzennek, hogy visszatérnek a régi aranyidők, ha ők jönnek, és ehhez a támogatást is tőlük szeretnék, amit meg is fognak kapni."
laci,ez marhára komcsisra sikeredett,pedíg te állítólag már nem az..
fergeteg
Béla 333 NEKED PEDIG A JELENLEGI ORSZÁGHATÁROKON KÍVÜL
Idióta bolsik ! Ti rágalmaztok. Ott van a fejük alatt amit loptak,mi? Hülye barom libsik.
Zabrálni akartok. FÉM DARADKÁT kaptok.
csak úgy....
@fergeteg: legalább ne reklámoznád a butaságod!
cs.n.
"A magyarországi választásokat egy gyűlöletkampánnyá kívánják alakítani, mint ahogy az elmúlt tizenkét évben mást sem csináltak, az első pillanattól kezdve, csak gyűlöletet keltenek."

Bagoly mondja verébnek.
Nessy
Drága Kövér elvtárs! Lenne szíves már csendben maradni az adventi elcsendesülés idején! Tudja, nem illik tudatosan valótlant állítani, így Krisztus születését várva! Ezt még egy komcsiból lett státusz kereszténynek is illenék tudni! Úgy, hogy szilencium!
tudode
Bezzeg a 2006-os verség után a fijug "nem sunnyogtak" hanem éltek a "szólásszabadság" jogukkal, amelyet ma már az az ellenzék nem gyakorolhat még a parlamentben sem, mert a házmester beléjük fojtja a szót, buSÁS pénzbüntivel, akkor amikor, elvtársuk először illette a jófirmákat azzal, hogy hazaáruló van köztük:
.
---- Simicska: Hazaárulók és tolvajok a fideszesek
444.hu/2018/01/23/simicska-hazaarulok-es-tolvajok-a-fideszesek
-------
.
Dióhéjban emlékezzünk arra, hogy
.
----- Orbán 72 órás ultimátumot adott a kormánynak
index.hu/belfold/ulti1002/
.
"""Orbán Viktor, a Fidesz elnöke felszólította a koalíciós pártokat, hogy mozdítsák el a kormány éléről Gyurcsány Ferencet. „Minél tovább marad a miniszterelnök, annál nagyobb lesz a baj” – fogalmazott. A parlamenti bizalmi szavazást ócska trükknek minősítette, és a konstruktív bizalmatlansági indítvány benyújtására szólította fel a koalíciót."""
------.
.
----- A Fidesz tíz perc alatt szétkapta a Kossuth téri kordont
index.hu/belfold/fid070202/
-------
.
----- Kövér László 2006-ban a Kossuth téren hergel, ma pedig fizetett forradalmárokról hablatyol
www.youtube.com/watch?v=UCyPSjfKkxI&t=782s
------------------------
.
Különben égbekiáltott szó bárkit/kiket "hazaárulással" illetni addig, amíg a bíróság nem marasztal el bárkit, bármely csoportot!
.
Ha ezzel a jog kis-, és nagykapuján ki-, be mászkáló, csupán jogÁSZ tanulmányaikkal nincsenek tisztában az is tragédia, de ha tisztában vannak az már ennél nincs lejebb!
.
Aki megélte a nyolvan sokikszet, és még ítélőképesség birtokában van, nem élt meg a fideSS selejtjeihez hasonló élethelyzetet félelemkeltéssel olyant, hogy
.
----Hétfőtől azt is be kell jelenteni a rendőrségen, ha két ember politikáról beszélget az utcán
168.hu/itthon/ha-ket-ember-beszelget-hetfotol-politikarol-az-utcan-azt-be-kell-jelenteni-a-rendorsegen-156751
---------------
.
A világháló nem felejt!
mágnes
Non stop lökik a marhaságot ,borzasztó komolyan ,valaki szólhatna már nekik .
Bukni fognak ,4 és fél hónap van .Mindenki bírja ki !
És go szavazni .
K-2SO
Ennek az embernek egyre messzebb gurul a gyógyszere.
simmering73
Baxxa már valaki fejbe ezt a beszélő vécékefét.
csak úgy....
@simmering73: az marha sokba kerülne,lásd jakab még csak nem is ütött..
kissé felnőttem
bajuszos te hová szegődtél istállóba úgy kezeled az ellenzéket mint Kanász a süldőket, honnan lehetsz ekkora PARASZT. Menj haza a faludba ha nem veszed EMBER számba a másikat mert mást lát hall és érzékel ? ha elmondja mitől lesz máris tudathasadásod ? , attól hogy nem bólogat, a haza áruló közősség ellen uszit 332 § olvass bele aztán ha maradt még mivel akkor jól gondold át mi van ott leira tán rád is alkalmazhatnák?vagy tabu lennél?
kereső
"Ez a műsor bizony nem jöhetett volna létre Angela Merkel nélkül."- milyen igaz. Merkel kancellár mindig bevédte orbán és mindannyiótok scheggét, bármilyen gazemberséget csináltatok. Még az Eu ellenében is. Úgyhogy lehet imába foglalni a nevét részetekről Kövér elvtárs- mert Merkel nélkül nem hozhattátok volna létre az Unió első fasiszta államát.
csak úgy....
@kereső: nem kennék mindent merkelre! az unio nem készült föl az orbánhoz hasonló politikusokra!
justhpeter
@Béla333: Szóról szóra egyetértek veled.
Sámannus
Ki árulja a paneles cégnek a taszári légibázist? fostalicskák!
kereső
@csak úgy...: Nem kenek én rá, kellett ehhez a buta, tanulatlan népség- akik soha semmiből nem tanulnak. És kellet egy gátlástalan gazember, egy Cipolla, és sok-sok megvehető ember- akiknek semmi nem számit, csak a saját zsebük. És kellett hozzá kollaboráns ellenzék- akik sima pártérdekből, és természetesen saját megélhetésük miatt asszisztáltak/asszisztálnak orbánnak- segitenek elfedni a NER valódi arcát. Csupán azzal is!!, hogy még most is ott ülnek a parlamentben- ami mára nem más mint cirkusz a kupoldában.
kereső
@Béla333: rohadjon rájuk a műanyag lakat!
amaramaistanna
Ezen már egy pszichológus sem tudna segíteni.
ómió
Ó, az már Kun Béla óta efftársi sajátosság!
gazdag dezső
Ha valaki igazán nagy hazaáruló ,akkor Kövér elvtárs igazi hazaáruló!! Aki egykor párttag ,MSZMP munkatársa ,besúgó,és ost pedig szidja a KOMMUNISTÁKAT ??hOGY VAN EZ ??
gazdag dezső
ÉN NAGYON SZÉGYENLEM ,HOGY ILYEN EMBER VAN HÁZELNÖK !!!
evacica
ezen az emberen már orvos sem tud segíteni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.