Gyurcsány Ferenc közösségi oldalán osztotta meg azt a rövid videofilmét, amelyről úgy gondolja, hogy "így nézne ki a kormány reklámfilmje, ha igazat mondanának".

"Megcsináltuk az Orbán-kormány igazi propaganda-reklámját" – Gyurcsány szerint így nézne ki, ha igazat mondanának
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Megcsináltuk az Orbán-kormány igazi propaganda-reklámját. Valahogy így nézne ki, ha igazat mondanának. Nézd végig!

- írta bejegyzésében.

Szerinte csak azon dolgoznak, hogy a "fideszes elit megerősödve kerüljön ki a válságból".

Forrás: Facebook
Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Designer
Elég szár! A Fidesznek csinál reklámot!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Ha a mezei közszolgák belelátnak a regnáló rezsim cinkelt kártyái valemylikébe, náluk jobban talán "csak" Gyurcsány Ferencnél jobban senki nem lát bele!
.
Pechjük, hogy velük szemben Gyurcsány Ferenc miniszterelnök "betartitta az un. szolgálati utat", emiatt eddig még nem gyönöyködhettek benne vezetőszáron vezetve, aki igazi politikusként jól viseli a gyűrődést:
.
---- Gyurcsány Ferenc kíváncsi, hogy kerülhette el a börtönt
index.hu/belfold/2021/09/08/gyurcsany-dk-szavazas-borton-orban/
==============
.
Megelőzték már az egyeduralkodó propagandáját a
.
----- "Hallo, Diktator" - Orbán, az EU és a jogállamiság
www.youtube.com/watch?v=0qmdfkGM88U&t=1117s
--------------
.
Amelynek találó mottója, hogy az EU neveletlen öregfiúja nem ért a szépszóból, miután a hazája megvolt, de az EU-ban "is" sportszerűtlen játékos!
.
A vak is látja/hallja, belegondol abba,hogy valami nem kerek, mivel büntiből nem folyiknak be az államkasszába az EU-s pénzalapok. Ennek hiányában kötvénykibocsájtással, devizakölcsönnel terhelve meg még a jövő nemzedék életét is!
,
Szlogen/pofakaratén/joigászkodás szintjén brilliánsak, de ami a tetteiket illeti, az kritikán aluli!
Sámannus
Kb az országgal is ezt teszi a főgeci.
168.hu/letoltendo/valakik-lyukakat-furtak-es-gazolajat-ontottek-a-hetven-eves-demecseri-platanba-220564
csak éppen az egész országot már úgy össze vissza fúrták, hogy olyan mint az ementáli sajt.
Designer
Elég szár! A Fidesznek csinál reklámot!
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 13:51
Az államadóság csökkenve nőtt,a covid jól van kezelve,mert meghalhattak volna többen is,így csak szoros küzdelemben vagyunk elsők,az infláció meg nem számít,a lakosság észre sem veszi,mondá valamelyik köcsög képviselő a sok közül.Na ez meg a ti igazmindásotok,nagy marha.:))
Sámannus
@KisTehen: Ha vasúti talpfára gondoltál biztosan igaz. Én annak adják gázolaj infúziót aki ezt teszi.
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 14:38
Az államadóság csökkenve nőtt,a covid jól van kezelve,mert meghalhattak volna többen is,így csak szoros küzdelemben vagyunk elsők,az infláció meg nem számít,a lakosság észre sem veszi,mondá valamelyik köcsög képviselő a sok közül.Na ez meg a ti igazmindásotok,nagy marha.:))
Nessy
@kulabombaafityiszre: Pusztába kiáltott szó! Az államadósság összege, meg a titkosított hitelek nem gond számukra. Infláció? Azt csak úgy érzik az emberek. Az, hogy Mészáros duplán túlárazott közbeszerzéseket nyer egyedüli meghívottként? Az már megszokott. 35 ezer halott!? Csak? Hogy lesz így megtakarítás a nyugdíjon és a tb-n?
Gyurka80
@Horizont: böszmeferi és az igazmondás olyan messze van egymástól, mint Makó Jeruzsálemtől! Elfelejtettétek, hazudtunk reggel éjjel...?
Gyurka80
@Horizont: Ejnye böszmeferi -fan rövid az emlékezeteted, demens vagy?
justhpeter
Erősen kezdi a decembert az ellenzék a novemberi semmi után.
csak úgy....
sajnos a fideszesek annyira buták,hogy a büdös életben nem jönnek rá,hogy orbánék öket is átverték !
Peller Anikó
@csak úgy...: Hát mondjuk vagyunk egy páran akit nem vertek át.

De talán ezt a nyomorult, némi pénzért kommentelő, fideszfán lógó maroknyi csecsszopópot, ezeket lehet, hogy átverték. Vannak vagy ketten-hárman, változatos nikkel szulfur ötvözetben.
csak úgy....
@Peller Anikó: ugyan miért nem? ti is "élvezitek" az orbáni áldást és mit tesztek ellene?
vacsi
@csak úgy...: Akkor hagy áruljam el, hogyaz un "ellenzék" (bármelyik banda is) mindenkit átver. Mit gondoltok, jobb lesz, ha változik a kormány? Nézd már meg őket - egyik idiótább, mint a másik!
Nem azt mondom, hogy a jelenlegi kormány tökéletes, de akik jöhetnének (és nagyon jönni akarnak) helyette, azok nagyságrendekkel rosszabbak, és veszélyesebbek.
Peller Anikó
@Ghurka80: 15:15, Dehogy felejtjük, hazudtok reggel délben este délelőtt délután éjjel nappal. Nem baj ugye hülyegyerek. Ha nem olvastad azért, ha meg olvastad akkor azért.

Fel nem foghatod miről beszélt, mert gyökér vagy. Osztod a nemlétező eszedet.
Peller Anikó
@csak úgy...: Nekem csak 1 szavazatom van. Meg viszek magammal még egyet.

@vacsi: Hát nektek nem lesz jobb az biztos, mert nem kaptok fizetést a khommentelésért.
csak úgy....
csacsi @vacsi: ,te ránézésre itéled meg az embereket? honnan szeded,hogy rosszabbak lennének,hiszen azt sem fogod föl ,hogy orbán mennyire rossz!?
te egy a sok közül,aki abszolút nem látja át a mostani helyzetet és a fidesz tv. böl gondolkodi!
justhpeter
@KisTehen: Kivárom. Nekem már nincs vesztenivalóm.
koszpeko
@KisTehen: Ugye jó hülyének lenni és hülyeségeket iírni?
"A polgármester beszámolt arról is, hogy 5 évvel ezelőtt már előfordult hasonló eset az akkor még csak pár éve kialakított Újszülöttek ligetében, ahová minden zamárdi újszülöttnek ültetnek egy-egy fát. A növényeket megrongálták, és akkor is gázolajat is öntöttek a fák tövébe. Teljes talajcserét kellett végrehajtani, majd új fákat ültettek. Az elmúlt hónapokban újra arra lettek figyelmesek, hogy pusztulni kezdett a park növényzete, ezért kezdeményezett talajvizsgálatot az önkormányzat."
Gazella
@KisTehen: mi van malna...meg fizet rendesen neked a zsirhaj...
Tunes1106
azért fletó néha igazat is tud szólni
Gyurka80
@Horizont: Gyűlöletet az szít aki lepatkányozza, trágyáevőknek stb nevezi a választókat (bangané, zajospeti).
Gyurka80
@Horizont: Rajtatok nem lehet kiigazodni. Ha ad 13. havit az a baj ha nem az! Ez a nyúl és a sapka esete! Most lehetett adni, mert a romokat böszmeferi után először el kellett takarítani!
Cucika
@Gyurka80: Ha 13. havi nyugdíjat mondjuk 5 éve adta volna akkor most nem érdek lenne. Valójában nincs rá pénz hitelből osztogat. Mivel ők megvehetők mást is megvehetőnek titulál. Nem adott még ingyen tesztet sem a lakosságnak inkább a szemétbe dobják. Ráadásul nem előre megy hanem hátra pontosabban azokat kezdi behozni amit korábban megszüntettek. Gondolok a 0.ás adózásra. Mivel nincs rá pénz csak lefizetésként egy rétegnak ad. Miért mentik az állami vagyont fideszeseknek?
Peller Anikó
@Ghurka80: Te tényleg ennyire hülye vagy? 12 évig takarított amikor Magyaurország jól tejesített? Ezermilliárdokat takarított magának.

Most meg választás a nyakán, adni kell a hálás nyuggereknek hitelből bazmeg, mert az eus támogatás nélkül egy nagy csődhalmaz az ország te segghülye. HITELBŐL.

Azért a kicsi fizetésért ennyire hülyének kell lenni nyomi?
Gyurka80
@Peller Anikó: Igen 11! évig tartott mivel böszmeferi csődbe vitte az országot!
csak úgy....
@Gyurka80: akkoriban oroszból is annyira szar voltál mint matekból?
Juliusz48
@Horizont: Nagyon rövid az emlékezet,mert a 13. havit először az MSZP ígérte meg, de csak egy évvel később vezette be. Viszont mire tönkretették az országot nem is maradt rá pénz, kivezették, Pedig eladták a MOL pakettet, a repteret a közüzemeket, és mindent amit lehetett, mégsem jött ki a balos matek. Sőt ha még maradtak volna, a görög nyugdíjfelezés is bejön, mert az IMF nagyon követelte. Nem volt véletlen a Portfolio 2010 február4.-i cikke " Drasztikus nyugdíjcsökkentést hajtott végre a kormány" 2007-2009 között mást se csináltak csak megszorítást. Persze az se véletlen, hogy Orbánnak minden erőből az IMF-et kellett kipaterolni, hogy ne legyen muszáj felezni a nyugdíjakat. Aztán most is abban bíznak a baloldalon, hogy majd Orbán is hasonló sorsra jut. Viszont Orbánnak van egy nagy előnye, 1 millió többlet munkából élője van, aki nem szeretne ismét kikerülni még a segélyből is. És ez az 1 millió családnál dupla akkora kenyeret jelent. Csak az ellendrukkerek szeretnék a Gyurcsány és Gulyás Márton által beígért káoszt, mert abból a munkájából élő még sosem jött ki jól.
ómió
Na, de efftársak! Egy kis (Fideszes) népzsebit még pluszban nem kellett volna belehazudni? Vagy annak örömét magatoknak tartogatjátok?
Juliusz48
@Horizont: Tisztelt Horizont Nem felejtünk el semmit. Csak egy apróság, az Öszödiből említetted a dől a lét? "Lehet még egy picikét itt teszetoszáskodni, de nem sokat. Gyorsan eljött az igazság pillanata. Az isteni gondviselés, a világgazdaság pénzbősége, meg trükkök százai, amiről nyilvánvalóan nektek nem kell tudni, segítette, hogy ezt túléljük. Nincsen tovább. Nincsen. " Viszont azóta mindent megtesz az a brigád akinek ugyan a válsagra hivatkozva nem sikerült Ön szerint rendbe tenni az országot ha már szétcseszte, hogy ne dőljön a lé. A baloldal, amikor tehette volna sem jutott tovább mint "Nincsen sok választás. Azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen böszmeséget még kormány nem csinált, mint amit mi csináltunk. ... Annyival vagyunk túl az ország lehetőségein, hogy mi azt nem tudtuk korábban elképzelni, hogy ezt a Magyar Szocialista Párt és a liberálisok közös kormányzása valaha is megteszi. És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig. Semmit." Pedig akkor még a válságnak semmi jele nem volt, viszont a minimálbért valahogy nem sikerült egy buznyákkal se megemelni 2003-ban, hogy ne a lemaradás legyen az országot a hátukon cipelő melósok osztályrésze. Persze a sajátjaik akkor sem panaszkodhattak, amikor nekünk "megszorítás volt" mert előtte sem volt jobb mint a "válság" miatti megszorítás alatt. Viszont mondjuk Demjánnak sikerült visszaosztással 40 milliárdért megcsinálni a MüPa-t úgy hogy a számla végösszege több lett 200 milliárdnál és még 13 évig biztos fizetünk érte majd 10 milliárdot évente az örökösöknek. Szóval Ön abban bízik, hogy akiknek nem sikerült 2006-ig gatyába rázni az országot mert a képességeiket Gyurcsány így jellemezte "Általában sok jó ötlet van egész addig, amíg nem kell számolni. Mikor számolni kell, akkor elfogy a tudomány." azok mostanra megvilágosodtak, és képesek bármit is gatyába rázni. Az államkincstárról meg csak annyit, a baloldal prüszköl, hogy a MOL részvényeket betették az egyetemek alapítványába,...
Juliusz48
@Horizont: Tisztelt Horizont! A túlárazős annak a dumája aki még többet kért a munkáért ezért elbukta. ahogy a korrupció is csak dumában van jelen. Nekem volt bajom a korrupcióval még az átkosban, amikor a tégláért cserépért, vagy bármiért ami éppen nem volt a boltban csúszópénzért volt kapható. kérdem és mikor vettél pacalt pult alól. Mert a többire csak Hofival válaszolnék "Korrupció az amiből te éppen kimaradtál. Egyébként nem oké, mert nem utálom a baloldalt. Azt a garnitúrát utálom aki most megint vissza akar kerülni de Horn alatt 30% körül vesztettem a jövedelmemből mert ennyivel volt magasabb az infláció mint a fizetésemelés. 2008-ban 11%-ot vesztettem a nyugdíjamból mert Gyurcsány 2007-ben az addig csak adóval csökkentett alap mellé megszavaztatta a TB levonását is. aztán 2009. ben. a 13. havit nem kaptam már meg. miért szeretném azokat akinek a teljesítménye eddig tartott. Amikor meg az MZP azt mondogatja, hogy a rezsicsökkentés átverés, akkor elfelejti hozzátenni, hogy nekem meg mindenkinek akinek rezsit kell fizetnie kb évente 1 havit hoz az , hogy ama a 2009.es 17% rezsi helyett csak 9-et kell fizetnem a nyugdíjanból, vagyis mostanra nekem a 14. havit adják vissza és Önnek is csak nem vette észre. Az meg, hogy pért nélkül MZP többet érne mint Medgyessy kötve hiszem amíg Gyurcsány osztja a lapokat és a 14 pontjában az 5. arról szól, hogy "amíg tisztességesek vagyunk nem kell félni tőlünk" Nekem a határidős tisztesség, a gazemberek tisztessége, mert egyébként a tisztességes embernek eszébe sem jut, hogy egyszer csak már nem az. Dobrevet nem említeném még lehetőségnek sem, mert egy közgaszdász végzettségű ha valóban értett volna a munkájához, tudott volna a szintén közgazdaságit végzett férjének adni olyan tanácsot, aminek a vége nem az, hogy "Nincsen sok választás. Azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen böszmeséget még kormány nem csinált, mint amit mi csináltunk." Jakabot akinek a matektudása még addig sem ér el hogy kiszámolhassa ma...
csak úgy....
@Rizikó: shiki, mi is hiperaktívkodsz ? :)
Juliusz48
Tisztelt Horóizont! Végül i kiszámíthatná de 73 vagyok, és kicsit megszívtam Gyurcsány miatt, mert 2007-ben az addig csak adóval csökkentett bruttó jövedelembál számított nyugdíjalapot kiesészítette a TB járulékkal vagyis jó 10000Ft.al kevesebbet kaptam mintgóha egy évvel korábban töltöttem volna be a 60-at, az ma már 16000 minisznál jár és ha Összeszámolom kivett zsebenből 2 miliót azóta. Ön szerint szeretnem kéne ezért? De mivel előtte sem emelgette még infláció mértékében sem a minimálbért ezért ez a 2 millió még több is. Tudja ha megtette volna amit az első Orbán kormány és legalább hsonló mértékben infláció felett emelte volna a minimálbért akkor most nem ugathatnák a balosok, hogy alacsony a nyugdíj meg mindenki elhagyott bennünket bérben. és csak egy kis matek, hogy a most kb10%-al átlagbérben elöttünk járó görögök, meg portugálok, már mögöttünk lennének. Na ez az amit Önnek sem kéne megbocsájtani nikik mikor azt tudta mondani az Öszödiben, hogy "Nincsen sok választás. Azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen böszmeséget még kormány nem csinált, mint amit mi csináltunk." mert az Ön EU-s jövedelmét is elkúrta, csak valahogy nem akar számolni. Az már csak apróság, hogy mindegy mit csináltak a tüntetők, Orbán nem lövetett a népébe, igaz hogy Gyurcsánynak nem népe, ha "kurva országnak" tudta nevezni, És már az Öszödiben is azt mondta "Én azt gondolom, hogy meg lehet csinálni. Azt gondolom, hogy lesznek konfliktusok gyerekek, igen, lesznek. Lesznek tüntetések, lesznek. Lehet tüntetni a Parlament előtt. Előbb-utóbb megunják, hazamennek." de mivel nem takarodtunk haza elég gyorsan közénk lövetett a pofétlan beszéde után. És a munkájából élő helyzete a második terminuséban is csak romlott. Ha most még azt is hozzáteszem, hogy nekem a nyugdíjam csak feleannyit emelkedett mint a minimálbér, mert infláció felett kb 1%-al emelkedett a 11 év alatt, de a reszicsökkentéssel kaptam még egy havi nyugdíjat éves szinten mert a 2009-ben még a nyugdíjam...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.