A napi.hu hívta fel a figyelmet arra a bejegyzésre, amit korábban Gelencsér Attila, Kaposvár és környéke fideszes országgyűlési képviselője tett közzé közösségi oldalán, a lap szerint ugyanis egy nem létező kerékpárút átadásáról posztolt.

Nem létező kerékpárutat adott át Gelencsér
Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Gelencsér Attila, Kaposvár és környéke fideszes országgyűlési képviselője, Facebook oldalán közzétette, hogy Kaposhomokon átadott 4,5 km kerékpárutat. Kiderült, semmilyen kerékpárút nem épült Kaposhomokon

- olvasható a kpsvr.hu korábbi cikkében.

A helyiek egyelőre nem találták meg a poszt szerint a képviselő által november 20-án átadott kerékpárutat, ezért megkérdezték, mutassák meg hol épült

- írják.

Kiderült, a 60 milliós beruházás keretében kihelyeztek néhány alumínium táblát az autóút mellé, hogy kerékpározható szakaszról van szó. Gelencsér ezt adta el a Facebookon kerékpárútként.

A kpsvr.hu cikke szerint Kaposhomok weboldalán megtalálták a pályázatot, amiből kiderül, szó sem volt kerékpárútról.

A projekt bemutatásában csak 4,4 km kerékpározható létesítmény kijelöléséről van szó, nem kerékpárút építésről. Ez, az autóút mellé kihelyezett táblákkal meg is valósult, amennyiben a kátyús, töredezett út kerékpározható létesítménynek számít.

A buszforduló és a hozzá tartozó járdaszigetek valóban le lettek térkövezve. Ez a körülbelül 200 négyzetméter térkövezés és az autóút mellé kihelyezett táblák kerültek közel 60 millió forintba. Azért csak közel, mivel a projekt részeként kommunikációs kampányt is kell indítani a kaposhomoki lakosoknak, hogy kerékpározzanak

- írja a lap.

Forrás: napi.hu, kpsvr.hu
Címlapkép: MTI/Czeglédi Zsolt

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
Nincs ebben semmi meglepő ,olyan gyorsan átadnak valamit ,hogy még kész sincs.Lényeg az alkotmányos költség a zsebben legyen.Fidernyák birkának így is jó.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
surdilloFUJT
@CsipkeRózsa: DE A 60 MILLA AZ ELFOGYOTT!!!
K-2SO
Mindent és mindent felíni az elszámoltatási listátra.
egy hatalmas aparátust kell létrehozni, akik rendszerezik és kivizsgálják az ügyeket - a cél a Fidesz által ellopott közpénz visszaszerzése és a bűnösök börtönbe juttatása.
Polt Pétert, a zsivány egyest kell először partvonalon kívülre helyezni, mert szervezett bűnelkövetők temérdek bűncselekményeit fedezte el éveken keresztül.

Ezt BIZTOS, hogy nem fogja megúszni, szárazon elvinni Polt Péter !!!
K-2SO
Polt Péter sosem fog szabadulni a börtönből.
A bűneibe belenyomorodott a g*ci!
Érted, tudja, hogy bűnös, bele is nyomorodott, de csak csinálja tovább...
Talán zsarolják valamivel?
Talán pedofil, Polt Péter és erre bizonyíték is van?...
Talán az oroszoknak?...

(jaj, de szeretem azt a sok összeesküvéselméletet...
összeesküvéselméletek nélkül dög unalmas lenne az élet
az a baj, az összeesküvéselméletekkel, hogy néha igaznak bizonyulnak...)
Greg
Azért az átadási listát a matyó koca Tállay vezeti a napi 5-10 átadással. Ő már egy iskolai VC kagylót is képes átadni szalagátvágással, legalább 10 szalagmetélő politikai celebbel és matyó vénasszonyok népviseletes társaságában.
ómió
Úgy látszik, még nem tudták memorizálni, hogy egy-egy dolog, vagy fogalom létrejötte csupán "efftársi igazságérzet" birtokában jelenthető ki.
nezelodo
Mostanában divat a dr képviselők általi faültetés is. A legutóbb egy településen előbb kivágták a közterületről az egészséges kb 15 éves fákat, hogy ünnepélyesen ültethessen helyette a "főispán" újakat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.