Nem mindennapi hajszának lehetünk tanúi, amit egy veszedelmes bűnöző után folytat a magyar rendőrség. Komáromy Gergelyt, az ismert ellenzéki zenészt és énekest három napja körözik, azonban még mindig nincs rács mögött.

Kritizálta a Fideszt és a NER-t – három napja körözik a rendőrök, elfogatóparancs van ellene érvényben

Gergelyt garázdaság miatt üldözik, még egy 2017-es ügy miatt, amikor is társaival együtt védeni akarta a ligetet. Ahogy fogalmaz:

nem a környezetpusztító közpénztolvaj nerisztokrata gengszterek a vádlottak, hanem mi.

A körözés abszurduma, hogy egy rendőrtiszt felhívta őt telefonon, közölve az elfogatóparancs tényét, de megoldási javaslatot nem kínált erre.

Komáromy Gergely bejegyzésében kitért arra, hogy évekkel ezelőtt sikertelenül próbáltak megvédeni pár 100+ éves platánt a kivágástól.

A ligetprojekt által persze irgalmatlan összegű közpénzből felbérelt, illegális biztiőrökkel és több szakasznyi felfegyverzett rendőrrel biztosított német favágóktól. A fák odalettek, mi annyit értünk el, hogy kicsit meghajlott három értéktelen alukerítéselem és… ennyi. Semmi más.

- tette hozzá, majd elmondta, hogy azóta is tart az ügy, kb félévente mászkálunk bíróságra csoportos garázdaság bűncselekménye miatt.

Kritizálta a Fideszt és a NER-t – három napja körözik a rendőrök, elfogatóparancs van ellene érvényben

Nov 16-án volt legutóbb tárgyalás. Pont előtte két napig enyhe influenza tüneteim voltak, írtam az ügyvédnek, hogy szóljon odabent, hogy a bizti kedvéért nem megyek, mert ugye járvány idején ez a felelősségteljes döntés. Viszont nem hívott, nem szólt az ügyvédünknek sem, nem érkezett levél és e-mail sem, pedig minden friss adatomat nyilván pontosan tudják.

- fejtette ki, hogy szerinte mi állhat az ügy mögött.

Inkabb lazán kiadott egyből egy elfogatóparancsot egy ilyenért, a nevem mellett garázdaság, ha bárhol random megallít egy rendőr, elvileg be kell vinnie, sőt bent is tarthatnak… Az engem felhívó tiszt szerint jelentkezzek hétfőn reggel a Markó utcában (azelőtt nem is tudok. Vajon miért péntek délutan hívtak), ő nem fog rám küldeni senkit, de addig “ha esetleg elfognak, hát az már az élet”

- tette hozzá, majd azt is elmondta, hogy nagyon hamarosan érkezik “NERMINÁTOR” című kislemeze is. 

Ő az aki még évekkel ezelőtt megírta és elrappelte a kormány összes közelmúltbeli ügyét rímekbe szedve, melyet tüntetéseken már előadott, és  "A lázadás éve" címmel még klipet is kapott a dala.

78 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rizikó
@nemkati: Te úgy látom rendszert csinálsz a semmit mondásból és a terelésből!
nemkati
@Rizikó: Hogy te mit látsz, az attól van, hogy milyen a szemed, és hogy egyáltalán nyitva van-e. Én meg azt látom, hogy te nem érted amit olvasol és ennek komoly okai lehetnek. Szegénykém!
Rizikó
@nemkati: Azt hiszem nem erőlködök azzal, hogy egy épppkézláb választ kihúzzak belőled! Itt vannak a szellemi társaid az ellenzéktől, velük biztosan megérteted magad. Mindenki arról beszél amiről akar és oda se bagózik arra, mit mond a másik!
nemkati
@Rizikó: Mesélj a köztörvényes garázdáról. Miért is köztörvényes? Merthogy miért garázda, arra ugye nem tudtál válaszolni.
Rizikó
@nemkati: Nem hiszel a rendőrségnek, akik garázdaság miatt körözik? Ja, hát akkor minek beszélgetek Veled, aki nappal azt mondja éjjel van!
Te semmire nem tudtál válaszolni és megállapítottam, hogy vitaképtelen vagy! Szépen nézz vissza, miket kértem, hogy mondd el! Nulla reakció, mert arra ugye képtelen vagy bármit mondani!

Kérlek kímélj meg ettől az ostoba huzakodástól és beszélgess azokkal, akik vevők erre a semmire.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.