Nem mindennapi hajszának lehetünk tanúi, amit egy veszedelmes bűnöző után folytat a magyar rendőrség. Komáromy Gergelyt, az ismert ellenzéki zenészt és énekest három napja körözik, azonban még mindig nincs rács mögött.

Kritizálta a Fideszt és a NER-t – három napja körözik a rendőrök, elfogatóparancs van ellene érvényben

Gergelyt garázdaság miatt üldözik, még egy 2017-es ügy miatt, amikor is társaival együtt védeni akarta a ligetet. Ahogy fogalmaz:

nem a környezetpusztító közpénztolvaj nerisztokrata gengszterek a vádlottak, hanem mi.

A körözés abszurduma, hogy egy rendőrtiszt felhívta őt telefonon, közölve az elfogatóparancs tényét, de megoldási javaslatot nem kínált erre.

Komáromy Gergely bejegyzésében kitért arra, hogy évekkel ezelőtt sikertelenül próbáltak megvédeni pár 100+ éves platánt a kivágástól.

A ligetprojekt által persze irgalmatlan összegű közpénzből felbérelt, illegális biztiőrökkel és több szakasznyi felfegyverzett rendőrrel biztosított német favágóktól. A fák odalettek, mi annyit értünk el, hogy kicsit meghajlott három értéktelen alukerítéselem és… ennyi. Semmi más.

- tette hozzá, majd elmondta, hogy azóta is tart az ügy, kb félévente mászkálunk bíróságra csoportos garázdaság bűncselekménye miatt.

Kritizálta a Fideszt és a NER-t – három napja körözik a rendőrök, elfogatóparancs van ellene érvényben

Nov 16-án volt legutóbb tárgyalás. Pont előtte két napig enyhe influenza tüneteim voltak, írtam az ügyvédnek, hogy szóljon odabent, hogy a bizti kedvéért nem megyek, mert ugye járvány idején ez a felelősségteljes döntés. Viszont nem hívott, nem szólt az ügyvédünknek sem, nem érkezett levél és e-mail sem, pedig minden friss adatomat nyilván pontosan tudják.

- fejtette ki, hogy szerinte mi állhat az ügy mögött.

Inkabb lazán kiadott egyből egy elfogatóparancsot egy ilyenért, a nevem mellett garázdaság, ha bárhol random megallít egy rendőr, elvileg be kell vinnie, sőt bent is tarthatnak… Az engem felhívó tiszt szerint jelentkezzek hétfőn reggel a Markó utcában (azelőtt nem is tudok. Vajon miért péntek délutan hívtak), ő nem fog rám küldeni senkit, de addig “ha esetleg elfognak, hát az már az élet”

- tette hozzá, majd azt is elmondta, hogy nagyon hamarosan érkezik “NERMINÁTOR” című kislemeze is. 

Ő az aki még évekkel ezelőtt megírta és elrappelte a kormány összes közelmúltbeli ügyét rímekbe szedve, melyet tüntetéseken már előadott, és  "A lázadás éve" címmel még klipet is kapott a dala.

78 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Sok szégyen érheti még az igazi rendszerváltás elött a magyar igazságszolgáltatást, de ettől nagyobb már nem. Előtört a végtelen, rendíthetetlen, primitív kisstíluség a rendszerből, ami azt bizonyítja, hogy a magyar igazságszolgáltatás annyira sikeres, hogy mára ennek a profi bűnözönek a keresése a legnagyobb gondja. Ezek szerint az összes fehérgalléros már a kormányban vagy a NER-lovagrendben ül. Siker siker hátán.
csak úgy....
de hová tünt farkas flórián? öt miért nem körözik?
justhpeter
@justhpeter: Fentiek mellett öszinte tiszteletem az igazságügyminiszter asszonynak az igazságügy ilyen magas szintre juttatásáért.
justhpeter
@csak úgy...: Mert az ártatlanság védelme a magyar jogrendszer egyik legértékesebb eleme. Tehát Farkas Flóriánt sem ítélheti el semmiféle komoly magyar bíróság azért a bűncselekményért amit nem ő követett el.
simmering73
Nem látom Nagy Marha pofázását az orbáni demokráciáról.
Málna
@justhpeter: Ártatlanság vélelme. Nem védelme.
tudode
Ott van/lett a bibi, hogy a rendvédelmisek elsők között voltak meg a regnáló kormánynak azzal, hogy elvette a "jótékony" állam a korengedményes nyugdíjukat
.
----- "Orbán takarodj!" - Megkezdődött a rendvédelmisek tüntetése a Kosstuh téren
www.youtube.com/watch?v=k9rVcTY9AzQ
----------------------
.
Majd "kiérdemelték" a főkolomposok azt, hogy parancsra nem csak Komáromy Gergelyt kell hajKURÁSZNIUK a rendőröknek, hanem a saját magukra kiszabott büntiből a nagyérdemű nép/újságírók elől is menekülniük kell, úgy, hogy a nagybetűs nép között az egyeduralkodó a legmagányosabb emer:
.
Sorjában:
.
----- Tiborcztól Orbánig – a NER legnagyobb menekülései
hvg.hu/itthon/20180309_A_NER_legnagyobb_menekulesei
----------------
.
---- A magánember
www.youtube.com/watch?v=XzpLsRDszzg&t=149s
-----------------
.
Eljött/ne az ideje annak, hogy az egyeduralkodó tartozna egy valloMÁSSAL, na nem úgy, mint az öszödi beszéd kapcsán Gyurcsány Ferenc a frakciónak, hanem az egész országnak!
.
Amiatt is, mert nem tett egyebet Komáromy Gergely, csak társaival megvédett egy fát, amelyet meg is zenésítettek anno, amikor még élhető volt ez az ország fűnek, fának, embernek:
.
---- Szörényi Levente - Ne vágj ki minden fát
www.youtube.com/watch?v=CTscQF0qdE0
--------------------
.
Komáromyt nem hajkurászni kellene, hanem a klimaválság során mindenkinek vigyáznia kellene az oxigént adó fákra is!!!
Eladott Ország
Ez már az észak-koreai szint. Elvesztette-e közpénz jellegét az a 260 milliárd forint, amit a Magyar Nemzeti Bank alapítványai kaptak?!
youtu.be/mfqBHDCeM6I
namihami
Itt az élő bizonyíték arra, hogy az orbáni erőszakszervezetek igenis tudnak súlyozni a nemzet ellen elkövetett súlyos és kevésbé súlyos bűnök között. Miiiárdos ""cégvásárló""? Többszázmilliós EU-támogatás elsinkófálója? CSOK és hasonló pénzek jogosulatlan felvevője? És hasonlók? Ugyan, kérem, az semmi. De a ligetbeli fakivágás ellen tüntetni---na, az már bűn. Hozzá még, a javából.
Le is kell csapni rá, a törvény teljes szigorával.
Namely
Jól járt: ha 2006-ban teszi, még a szemét is kilövik.
Rizikó
Egy felforgató bűnöző az ellenzéki ligetkedés reklám arca. Ez mindent elmond!
Macskaszem
@KisTehen: Ha kenyeret is evett, az már tényleg halálos bűn.
Nessy
Ja kérem, pártunkat és kormányunkat csak hódolat illeti s nem bírálat Aki bírálni meri, azt hamarabb ítélik el, mint azt, aki laposra veri a családját!
Eladott Ország
@Namely: ma, 18:39 Jumurdzsák panaszkodott, hogy Gyurcsány 1552-ben kilövette a szemét, azóta nem látja, hogy a fideszesek mennyit lopnak, de az is lehet hogy Gyurcsányné vót' mer' még a közpénztévé migráns1 csatorna is bemondta.
m.blog.hu/cs/csepeliek/image//jumurdzsak_egri_csillagok_bardy_gyorgy.jpg
csetere
@Horizont: Egynek sem! Révész Máriusznak visszanőtt! Lementettem az utolsó fotóját, amit Egerben készítettek róla. Kamu volt az egész!
Málna
@Nessy: Ugye értetted Nessy, hogy nem azért fogják elítélni, mert bírálta a kormányt? Ha nem, akkor szívesen elmagyarázom.
Málna
@namihami: Garázdaság a bűne. Nem az, hogy tüntetett.
surdilloFUJT
@csetere: Aki részegen csavarog éjjel ésmég kötekedik is az így jár!!!
Egy korsó hideg barna
Javaslom, hogy pakold össze a legszükségesebbeket , mert úgy hajnal 2-3 táján csöngetnek majd.
Simonka szabadlábon, de téged lehet, hogy bevisznek és hétfőig ott ülsz.
A fideszes favágók, fatolvajok keze messzire ér.
Sámannus
@Málna: De nagyokos hülye. Nem bűnös csak a gecik szerint az ezét te beszélsz hülyeséget. ez az ember egy tisztességes polgár akinek van lelkiismerete, és helyén van a szíve.
K-2SO
@Málna: Már azt sem bírom idegileg, ahogy megmagyarázod. Tűnj már el a vérbe!
Van a stílusodban valami, amitől a falra mászik az ember.
Alapból tök hülye vagy, de azért te oktatsz...

Korábban említettem kicsit megilletődve, hogy minimum 140-es az IQ-m (igen, ez azt jelenti, hogy ez a minimum, hogy hol a maximum, azt még nem térképeztem fel, mert nem bírom az okos embereket - gyalázat, ahogy viselkednek, ahogy visszaélnek a képeségeikkel, most már érted, hogy nekem a nagyobb tudás miért nem hatalom, hanem szégyen?
Képzeld, Málna, én direkt iszom el az agyam! - ilyen is van a világon)
Neked mennyi az IQ-d, Málna?
Málna
@Sámannus: És egy kicsit garázda...De ne is törődj vele...
Málna
@K-2SO: Lenézés. Azt érzed a stílusomban.
Ha tök hülye vagyok, akkor mennyi lehet az IQ-m?:-)
Sámannus
@Málna: Hát a kordon bontó pohosék mik voltak szerinted. No jobb ha azt nem firtatjuk az a garázdaság az ország kifosztásához vezetett. Egy másodpercig sem volt igazuk akkor sem. .
K-2SO
@Málna: 80 alatt? Vagy van ettől lejjebb?
Az alapvető kognitív funkcióid feltételezik az alap 80-at, de én már láttam mindenféle csodát.
Szerintem, te mond meg.
K-2SO
Bakker, most néztem meg a képét igazán. Ezt az embert üldözik Magyarországon, míg egy Simonka szabadlábon van és a Parlamentben ossza az észt, aki a legutóbb betépve beájult egy közintézményben?

Franz Kafka szindrómám van.
K-2SO
El kell takarítani az orbáni őrületet !!!
Az összes közpénzt visszaszerezni, a bűnösöknek vagyonelkobzás mellett az összes számláit örök időkre zárolni (családtagokét is) és az egyéneket börtönbe zárni minimum 40 évre.

Vannak nagyon profi, nagyon kemény amerikai magyar ügyvédek. Az összeset le kell szerződtetni. Nincs kegyelem a fideszes hazaáruló közpénzrablóknak !!!
K-2SO
Ha kell én kiautózom mindenhova saját költségen, ahová kellek és elviszem a kinti magyarokat a szavazóhelyekre - ha kell, napi 16 órában (a szavazati nyitva tartást figyelembe véve)!

Szervezni kéne erre is egy csoportot az ellenzéki összefogásnak.
Erről van valami hír?
Málna
@K-2SO: Mondd. Így írjuk helyesen. Biztos vagy abban a 140-ben?:-)
Málna
@Sámannus: Ők garázdák voltak, de ez az ember nem? Mi alapján döntöd ezt el?
Sámannus
@Málna: Én soha nem romboltam. Ez az egy szempont. és ez a döntő érv mindenre
Rizikó
Az ellenzéki újságírás egy újabb gennyes kelése. Megpróbálnak szimpátiát kelteni egy körözött, felforgató iránt, aki nagy valószínűséggel bűnöző.
Milyen jogállamiságról merészel az ilyen ellenzék beszélni?
Nyírfa
Sok ilyen bátor ifjú kell ennek az országnak, sok-sok hazafi, akiknek tényleg a nemzet jólléte az első!
ómió
Na! A garázdaság immár "Fidesz- és NER-kritika" lett, vagy csak efftársilag kell így hazudni?
Toller Béla
@Rizikó: Apád fasza a bűnöző, gengsztivadék! Ez a faszi megpróbált megvédeni néhány 100 éves fát a Városligetben. Ez minden bűne. Nem tárgyaltak vele, nem győzték meg, meg sem próbálták, sem őt sem azt a párszázmásik embert ott, hanem erővel, erőszakkal cseszegették őket. És most is kajtatnak utánuk, orbán a focipályán ...Genya, fasioszta rendszer megy itt, ne akarjál annak a része lenni ...Jogállam meg már régen nincs, abban ugyanis a pasa már régen el lenne felejtve (vagy megbüntették volna a fakivágást elrendelőt, vagy a kiemelt állami akárminek minősítőt csukták volna bolondokházába)
Németh István
Mocskos rohadt egy buzi szemét állat mellesleg bűnöző is ezt ajnározzátok, a seggét, akartok nyalni, részvétet akartok kicsikarni! Ti is mocskok vagytok!
Rizikó
@Toller Béla: Édeanyáddal beszélj ebben a stílusban, aki arra tanított, hogy ilyet megtehetsz!

Ami a körözött bűnözőt illeti, nem kell meggyőzni, magyarázni semmit sem. A hatályos törvények szerint, az engedélyek birtokában folyt egy beruházás, amit szándékosan akadályozott a most körözött alak és garázdálkodott! Jellemző a stílusodra, hogy a törvénytelenséget és a bűnözőket támogató alakok engednek meg ilyen hangot maguknak.
Remélem gátat szab a kormány az ilyen uszító, gyűlölködő, öntörvényű alakoknak és mindet méltó módon megbünteti!
terlasz
@Rizikó: Nem hiszem, hogy normális az, aki egy környezetvédő aktivistát bűnözőnek tart.
Az inkább bűnöző, aki egy maffiacsapatot a nyakunkon tart.
Aki Én
@Rizikó: Hernádi Zsoltot az Interpol körözi. De gondolom az más.
Ha Gyurcsány verné szét a ligetet, értenéd még talán te is, hogy mi a baj vele.
Aki Én
@Namely: Budapest szétverése = Liget védelme
Bravó!
Rizikó
@Aki Én: Ez a ligeteskedő garázda körözött személy. Mentegetése bűnpártolás.
Rizikó
@terlasz: Nem aktivista, hanem bűnöző. Mentegetése bűnpártolás.
Rizikó
Várom a következő hírt, hogy a garázda és igazán visszataszítóan kinéző alakot mikor csukják már le!
nemkati
@Rizikó: Én ismerek egy csomó garázda és igazán visszataszítóan kinéző alakot (0rbán, fideszesek), akit még vagy nem csuktak le, vagy lecsukták de idő előtt kiengedték (Mengyi). És még csak nem is az igazán visszataszító kinézetükkel van a legnagyobb probléma.
Rizikó
@nemkati: A kinézetét emlegetve, csak erősítettem a bűnöző voltát egy ápolatlan körözöttnek.
Nem von le semmit a tényből, hogy körözik, az aktivistáskodás!
Szóval kiment a ligetbe, akadályozott egy engedélyekkel és költségvetéssel jóváhagyott beruházást, garázdálkodott és minősíthetetlenül viselkedett! Na kérem, az ilyen kinézetű alakokból egyéb aljasságot is kinézek! Nem modern, hanem ápolatlan!
csak úgy....
@Rizikó: badarságokat beszélsz shikari tibi!
nemkati
@Rizikó: A kinézete egy dolog, az ápoltságáról nem sokat tudsz, lehet, hogy ebben különb akár nálad is. Bűnözőnek pedig ne nevezd azt, aki ellenvéleményen van a kormánnyal és veled szemben. A kormány a jóváhagyott beruházásával többszázezer ember elllenvéleményével és tiltakozásávaal ment szembe, vagyis magasról tesz arra, hogy az emberek mit akarnak. A fakivágások elleni tiltakozást ne nevezd bűnözésnek. A kordonbontás jogszerűségéről meg kérdezd a legautentikusabbat, kedvenc diktátorodat. Meg arról, miért egy tiltakozót kell köröztetni, miért nem azokat, akik milliókat, milliárdokat csalnak, lopnak el a közpénzből.
Rizikó
@nemkati: Jó lenne, ha nem kevernél, kavarnál mindet össze. Majd a kordonbontásról is beszélhetünk máskor és máshol, de ma egy bűnöző ligeti tevékénységéről társalgunk.

Nézzük a tényeket. Költségvetéssel és mindenféle engedélyekkel rendelkező beruházás folyt. Ez nem így van? Hiányzott valami? Netán valamit eltérően csináltak, mint ahogy arra engedélyt kaptak?
Talán kezd ezzel!

A garázda tevékenységet úgy írtad le, mint aki pozitív célokért önfeláldozóan cselekszik. Jogosult volt felülbírálni az engedélyeket? Felhatalmazta valaki, hogy a szakértőket, hivatalokat negligálja és kijelentse, azért tesz mindent, mert neki van igaza?

Ha tudsz ilyenről, oszd meg velünk a felületen, mert magam a következőket látom:
-Köröm szakadtodig védelmezel egy körözött, garázda alakot, aki akadályozott egy törvényes, jóvá hagyott beruházást.
Megpróbálod a garázda tevékenységet természetvédelemnek feltüntetni, mikor ez alak nyilvánvalóan nem is szakember és erre jogosítványai sincsenek!

Ez gyakorlatilag kimeríti a demagógia teljes fogalom készletét, de a bűnpártolást is. A fake news gyártást már ne is említsem, mert az csak erkölcsi kategória, amit minek is emlegetnék egy bűnpártolónak?
nemkati
@Rizikó: Ezzel a szövegeddel csak egyetlen probléma van, a garázdaság. Ennek alapján nevezel valakit bűnözőnek. Tehát miféle garázdaságot követett is el?
nepszava.hu/3050083_rendorok-csengettek-fel-hajnalban-a-ligetvedo-enekes-szuleit
Azóta egyébként a beruházások itt tartanak:
ligetbudapest.hu/hirek/a-varosliget-teruletere-elrendelt-valtoztatasi-tilalom-miatt-le-kell-allitani-a-liget-zoldfeluleti-fejleszteseit :)
Csak sajnos a kivágott fáknak annyi. Ez a kormány amikor építeni kezd (amiben általában nincs köszönet), először pusztításba kezd.
Rizikó
@nemkati: A körözést a vád alapján állították ki, mivel az idézésre nem jelent meg. Aki törvényt szeg, az az olvasatomban bűnöző!

Látom folytatod az érvtelenséged mellett a garázda alak mentegetését. Nem tudtál mit írni a kérésemre, csak mantrázod a természetvédelmet! Sajnálom, de ez egy vitában nem állja meg a helyét! Egyetlen tényt sem vagy képes cáfolni, így ez számomra nem beszélgetés, hanem csak szócséplés. Ebben nem szeretnék részt venni. Írj, ha lesz mondanivalód a bűnpártoláson kívül!
nemkati
@Rizikó: Nem tudtam mit írni a kérésedre? Mit kértél, nem kértél semmit, viszont gondosan kerülted az én kérdésemre a választ, hogy mi az a garázdaság, ami miatt bűnözőnek nevezel valakit?
A másik: mit nevezel törvényszegésnek, ami miatt megintcsak bűnözőnek nevezed?
Gondolom olvastad Komáromy indoklását hogy miért nem jelent meg
"Nov 16-án volt legutóbb tárgyalás. Pont előtte két napig enyhe influenza tüneteim voltak, írtam az ügyvédnek, hogy szóljon odabent, hogy a bizti kedvéért nem megyek, mert ugye járvány idején ez a felelősségteljes döntés. Viszont nem hívott, nem szólt az ügyvédünknek sem, nem érkezett levél és e-mail sem...Inkabb lazán kiadott egyből egy elfogatóparancsot."
Ilyenkor nem szólal meg az a nagy igazságérzeted és törvénytiszteleted? A törvény tisztelete a hatóságokra is vonatkozik.
Namely
@Aki Én: Valaki hazafelé tart, és a rendőrök ezért lefújják, gumibottal/viperával ütlegelik az nem "Budapest szétverése"

Ha valaki semmivel nem ért egyet, minden ellen tiltakozik, az nem a "Liget védelme". A fazon a szokásos raszta idióta, az ilyenek állták útját a forgalomnak Londonban, mert "védik a klímát". Élősködő, ingyenélő banda.
Namely
@Horizont: index.hu/belfold/2011/10/23/a_gumilovedek_helye/

Szégyenletes, ahogyan politikai elfogultságból a valóságot tagadod.
Namely
@Eladott Ország: látom a bolond nyugger "eladott agyhely" is itt van, és ostobább, mint valaha.
Rizikó
@nemkati: Garázdaság miatt körözik. Az, hogy nem jelent meg, szintén törvényszegés! Miért foglalkoznék a konkrét tényállással? Minősítsem másként a tényállást, mint a hatóságok? Viccelsz? Te azt tetted! Leírtam, miért volt törvényszegő a "környezetvédelmi" magatartása, amire nem tudtál mit írni! Kérdeztelek a beruházással kapcsolatban, de szemérmesen hallgattál, mert nem tudtál mit mondani annak a törvénytelenségéről!

Szóval se érv, se tények, se logikus magyarázat, csak a vagdalkozás, másfelé mutogatás megy. Köszönöm, de ez nekem nem vita alap!
nemkati
@Rizikó: Tudod, amióta a Fidesz van hatalmon, a törvénytelenségeket törvényesítik, de gyakran még a saját magukra szabott törvényeiket is áthágják, úgyhogy nekem hiába jössz törvénytelenséggel. Elvileg a nép bármi ellen tiltakozhat, ami nem tetszik neki, de nem a Fidesz uralma alatt, mert akkor ez van, törvénytelenségnek nevezik a tiltakozást.

Egyébként ha a bíróság megállapítja, hogy nem történt garázdaság, és törvénytelenséget sem követett el Komáromy, akkor remélem visszaveszel a nagy arcodból.
Rizikó
@nemkati: Olvastam a ligeti tevékenységét a hősnek! Nekem ennyi is elég, de a körözés csak megerősített benne, hogy ez egy bűnöző!
Ha valaki ilyen nyíltan tagadja a jogrendet, azzal minek beszélgessek? Öntörvényűek magyarázkodásai nem érdekelnek! Amit képviselsz, az nem jogállami, nem törvényes és csak a bűnt mentegeted!
Remélem visszaveszel az arcodból és nem támogatod a jogsértéseket!
nemkati
@Rizikó: Legyél ilyen kritikus a fideszes jogsértésekkel szemben is. De te azokat csak mentegeted. Nekem ez a mostani nem egy jogállam.
Rizikó
@nemkati: Tudtommal most az általad annyira védett ligeti "hősről" volt szó és az ő törvénysértéseiről, körözéséről! Nem másról, hanem erről, ami lássuk be, nagyon felkészületlenül és érvek nélkül ért téged!

Sajnos, gyakran ezt érzem az ellenzékkel kapcsolatban. Zsigeri tagadás, mellébeszélés, negligálás és a tények messziről való elkerülése, vagy elhallgatása, sőt megmásítása, mint esetedben is!
csak úgy....
@Rizikó: bárcsak egyszer a te tevékenységedröl olvashatnák,shikari barátom!
te otthonülö buta munkakerülö! "Remélem visszaveszel az arcodból " :)
Rizikó
@csak úgy...: Higgadj már le román! Ideje a kecskéiddel törődnöd!
nemkati
@Rizikó: A szálka és a gerenda tipikus esete. :)))))
csak úgy....
@Rizikó: azokkal viktor apostol törödik! :)
vitriol
Le a kalappal a Liget-védők előtt! Nem tudom hány éjszakán és nappalon át próbálták megvédeni az öreg fákat, amire a kormány legyintett,: majd ültetnek helyette új fa-csemetéket. 100 év múlva azok is megnőnek..És nem számít, hogy Budapest levegője a legrosszabb minden főváros közül, mert baán lászló és fürjes balázs lesöpörte a budapestiek kívánságait, és kibetonozták a Ligetet, akik pedig tiltakoztak ez ellen, azokat perbefogták. fürjesnek meg olyan vastag bőr van a képén, hogy ezek után még indul a parlamenti választáson budapesti képviselő jelöltként. Ennyi mocskot csak kormányváltással lehet megszüntetni!
Rizikó
@nemkati: Ugyan már! Semmit mondani és így terelni igazán csak a régi párttitkárok tudtak. Na és egy beszéd, ami fél óráig tartott és nem lehetett összefoglalni a mondanivalóját, mert nem volt!
Rizikó
Na akkor még egyszer! Itt van egy köztörvényes garázda, akit ezerrel menteget az ellenzék és igyekeznek hőst faragni a proli felforgatóból. Ez a mentalitás és a szellemi szint, ami törvényszerűen a bukásukhoz vezet!
nemkati
@Rizikó: Lehet, de ilyet most is tudnak a kedves fideszes államtitkárok. :)))
Rizikó
@nemkati: Te úgy látom rendszert csinálsz a semmit mondásból és a terelésből!
nemkati
@Rizikó: Hogy te mit látsz, az attól van, hogy milyen a szemed, és hogy egyáltalán nyitva van-e. Én meg azt látom, hogy te nem érted amit olvasol és ennek komoly okai lehetnek. Szegénykém!
Rizikó
@nemkati: Azt hiszem nem erőlködök azzal, hogy egy épppkézláb választ kihúzzak belőled! Itt vannak a szellemi társaid az ellenzéktől, velük biztosan megérteted magad. Mindenki arról beszél amiről akar és oda se bagózik arra, mit mond a másik!
nemkati
@Rizikó: Mesélj a köztörvényes garázdáról. Miért is köztörvényes? Merthogy miért garázda, arra ugye nem tudtál válaszolni.
Rizikó
@nemkati: Nem hiszel a rendőrségnek, akik garázdaság miatt körözik? Ja, hát akkor minek beszélgetek Veled, aki nappal azt mondja éjjel van!
Te semmire nem tudtál válaszolni és megállapítottam, hogy vitaképtelen vagy! Szépen nézz vissza, miket kértem, hogy mondd el! Nulla reakció, mert arra ugye képtelen vagy bármit mondani!

Kérlek kímélj meg ettől az ostoba huzakodástól és beszélgess azokkal, akik vevők erre a semmire.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.