A pénteki szokásos interjújában már beszélt róla a miniszterelnök, most azonban pár másodpercnyi részletet feltöltött belőle a Facebook oldalára.

Orbán Viktor bemutatta új csodafegyverét: nekik lesz olcsóbb az energia
Kép: Facebook/Orbán Viktor 

Új információként jelentette be Orbán Viktor, hogy a szerdai kormányülésen úgy döntöttek:

végülis nem 21 ezer, hanem 33 ezer kkv-nak biztosítanak lehetőséget arra, hogy beléphessen az egyetemes szolgáltatói árampiacra.

Korábban az MKIK azt jelezte, hogy 21 ezer cégnek lenne erre lehetősége a legfeljebb 10 fős foglalkoztatotti létszámkorlát és a 4 milliárd forintos árbevétel mellett.

Tegnap ugyanezeket a paramétereket mondta Orbán Viktor a műsorban, mégis 33 ezer cégről beszélt.

Lesz olyan magyar kézben lévő energiavállalat is, az MVM, amely a külföldi cégek mellett az ebből fakadó veszteségeket el kell, hogy viselje.

Az MVM kapcsán azonban arra is utalt, hogy a kormány gondoskodni fog róla, hogy a cég ezzel együtt is jól működjön és gond nélkül tudja kiszolgálni a sok háztartási fogyasztó mellett az egyetemes szolgáltatói körben a cégeket is.

Forrás: Facebook
Címlapkép: Facebook

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rizikó
Kitűnő elképzelés. Ilyen a gondoskodó állam. A jólétről gondoskodik és a nemzetéről, nem idegen, új honfoglalókról.
Sámannus
@simmering73: Hát a fidesz által áldott tevékenységtől én is röhögö görcsöt kaptam,amikor elkezdődött ez a buli. Nálunk is volt panelprogram, és kb 50%-os retsicsökke(n)!és. gondoltam, hogy kezdeményezek a házban napelem kiépítést vagy zöld tetőt, de ott ahol még a vizet sem fizetik rendesen már nem mertem elő jönni vele.
Úgy néz ki, hogy a globális felmelegedés kényszerítése ezt is eléri.
A hússzázalékos csökkentést halmazati büntetésként a dokumentlást is a szolgáltatókra terhelték, de az 50%-ot elfelejtették az előző kormányok eredményéhez felírni.
Ettől is megvédett bennünket a lakájmédia, ami hazudott reggel délben este, miközben heti öt csütörtököt tartottak minden héten. Köszönhetően annak hogy magyarul sem tudó muszka szerkesztette az időjárásjelentést.
ómió
@Pipás: Csak nem a bolSSi "rezsicsökkentéseteket méltatod", bolsiék zakkantja!? Az évi kétszeri áram- meg gázáremelést? Áram- vagy gázhiányod lépett fel az elmúlt 10 évben (mert "tönkrementek" a közműszolgáltatók), vagy ez inkább észhiány a kongó fejedben? Átütőbb hazugságra, bolsiék fajkreténje, nem leltél még a Lenin összesben? Kutakodj tovább!
Pipás
@ómió: Látszik, hogy hülye vagy. Én nem "méltattam" semmit.
ómió
@Pipás: Akkor, nem te "monologizáltál" a "közműszolgáltatók tönkretételéről" és ezzel kvázi nem az ezt "megelőzni képes", cupákos Márki efftársad féle gázáremelés "megváltó mivoltát" méltattad (06.25)? Ezt kell most másra hazudni, vagy csak a saját kreténségedet próbálod?
Pipás
@ómió: Ne erőlködj. Ezt nem lehet kimagyarázni. Idióta fideSSnyik vagy. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.