Az LMBTQ-lobbi minden eszközt bevet azért, hogy gyermekeinket befolyásolja jelentette ki Böröcz László, a Fidesz frakcióvezető-helyettese friss videonyilatkozatában.

Fidesz: a mesék és rajzfilmek buzdítják nemváltoztatásra a gyermekeket
Kép: YouTube

A kormánypárti politikus a videóban azt mondta, hogy a legnagyobb rajzfilmszolgáltatók, amelyek már négyéves kortól képesek megszólítani a gyerekeket, kivétel nélkül adásra tűztek érzékenyítő és a nemük megváltoztatását népszerűsítő tartalmakat.

A Disney már transznemű szereplőket is feltüntetett a gyermekeknek szánt meséiben

– tette hozzá.

A Nickelodeon óvodásoknak szóló csatornája pedig az LMBTQ-zászlóval ismerteti meg a gyermekeket. Ráadásul a Magyarországon is ismert gyerekcsatorna, a Cartoon Network, ahogy a Nickelodeon is, gyermekeknek szóló tartalmakkal készült az idei Pride-ra

– közölte a politikus.

Nem engedhetjük, hogy gyermekeink ártatlan kíváncsisága ilyen manipulációnak legyen kitéve. Megálljt kell parancsolni a gyermekek befolyásolását célzó médiatartalmaknak

– hangsúlyozta Böröcz László. Úgy folytatta: éppen ezért kérdeznek rá a népszavazáson arra, hogy „támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek a neme megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg?”

Mondjunk tehát együtt nemet a népszavazáson arra, hogy kiskorú gyermekeink számára nemük megváltoztatását bemutató médiatartalmak jelenhessenek meg

– biztatott a Fidesz frakcióvezető-helyettese.

Forrás: MTI
Címlapkép: YouTube

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Az, hogy hülye, már a pártválasztásából tudhatjuk. Az, hogy mekkora hülye, az pedig ebből a nyilatkozatából IS.
Meglepetés nincs---fideszes!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Persze, hiszen a gyerekek a szó jelentését sem ismerik.
namihami
Az, hogy hülye, már a pártválasztásából tudhatjuk. Az, hogy mekkora hülye, az pedig ebből a nyilatkozatából IS.
Meglepetés nincs---fideszes!
justhpeter
Miért pont Böröcz László maradjon ki a kleptokrata-nemzeti-keresztény csürhe baromságaiból.
CsipkeRózsa
@justhpeter: Böröcz már benne van nyakig a csürhe baromságaiban, hiszen ő tálalta fel a parlementben, hogy akciós áron vehetnék meg önkormányzati lakásukat a budai Vár lakói.
Gazella
Égesd magadat a hülye hazug narancs propagandávall.. megerdemled ..
Cucika
Láttam olyan rajzfilmet ahol, hal, kutya volt gyermekfejű akkor ezek alakváltókká fogják a gyermekeket nevelni? Egyébként ezeket sokkal visszataszítóbbnak tartom, mint amikor a béka királylánnyá változik.
K-2SO
Az meg van darabra ezeknek a fideszes gyökereknek, hogy egy heterót soha semmikor nem lehet átváltoztatni homoszexuálissá?
Azok, a heterók, akik idővel bele kóstolnak ebbe, csak jó dolgukba teszik ezt, mert unják magukat. Meg van mindenük és ki akarnak próbálni valami újat.
Viszont akik így születtek, már gyerekként megőrjítenek és szélsőséges esetben öngyilkosságba kergetnek.
Mit is ínak a demokratikus országok alkotmányai a szabadságról?
ha beken hagynád őket nem lázadnának, nem akarnák mutogatni magukat.
De az elnyomott kisebbségnek van az a fixa ideája, hogy ha elnyomják őket, mutogatják magukat.
Egy évben egyszer végig vonulnak a városon jó zenéket játszva (nem úgy, mint az augusztus 20.-ai minősíthetetlen ősmagyarmegszégyenítés ezüstutánzatba, aranyutánzatba öntve - azt a szégyent !!!), azzal mi a gond?
Ha nem tetszik, ne nézd meg. Ennyire egyszerű. Ha mégis megnézed, pedig nem tetszik, akkor biztos, hogy vannak problémáid a magánéletben.

A magyar kormány ABUZÁLJA a teljes magyar lakosságot az önmagából kifordult fake gondolkodásmódjával, eljárásmódjával, köztük gyerekeket is.

A népszavazáskor ne szavazz és akkor érvénytelen lesz a népszavazás.
Erre megint elégetett a Fidesz 6-8 milliárd közpénzt (a reklámokkal együtt)?
Az, a magyar állampolgároknak élet (szociális támogatás, ami nincs - gyógyszer, fűtés, alapvető élelmiszer, iskola a gyerekeknek), de ez nekik csak aprópénz.
kissé felnőttem
ez után tán minden gyerek vált szerinted vagy tán le vagy rábeszéli a mese látod hazugságban leledzel És a józsitok akkor mesefigura mától ereszesen pár lökött elme idealizálása rohadtul aljas és undorítóan unalmas is világot akartok módositani mert orbán igy szeretné vagy mi ütött belétek pedagógiát gyermeklélektant ti nem tanultatok MÉREI Ferenc Binné Ágnes keresd meg
olvasd el 5 x majd felfogod mit miért hogyan? ez ugyan nem politika ez tudomány lenne de ez van van ám olyan is óvoda pedagogia csak nem felhergelt dolgokra kéne ráugrani mert az meg bábozássá részetekről . TÉGED is? buzditottak ?vagy csak magyarázod ? Akkor ? ird ide
Eladott Ország
Ha ezek a jövő reménységei és az ezeket nevelgető mostaniakat nem sikerül - talán még időben - eltakarítani, akkor úgy kell nekünk.Mint Koncz Zsófia ( BAZ megye krumpli királynő) és Böröcz László egykori provokátorfigyelők, akik ma már országgyűlési képviselőkként rontják a közélet levegőjét. Mindegy nekik, hogy civil szervezeteket kell felmatricázni, migránssimogatónak és Soros-bérencnek bélyegezni, vagy benzines kaszával nekiesni a méhlegelőnek, rájuk lehet számítani. Igaz, jó pénzért még inkább, de nagyjából minden primitív, lábszagú, ócska ripacskodásra kaphatók. Fogalmatlanok, ostobák, sötétek, de nem alaptalanul bíznak abban, hogy ez nem jelent akadályt abban, hogy sokra vigyék. Lám, Kósa Lajos is milyen messzire jutott. Hofi: "ha ők a jövőnk zálogai rohadjak meg ha egyet is kiváltok."
vacsi
És ezzel mondta meg a tutit! Ha egy gyerektől megkérdeznek valamit, amit nem ért, nem biztos, hogy értelmes feleletet ad rá - és már el is könyvelik, hogy másik nemre vágyik...
bolliger
Pont a 4 éves Petike akar majd nemváltoztatást. A Szülő nyugodtan elmesélheti Petikének, hogy ez csak mese. Minden ilyesmiért a Fidesz a felelős, több, mint 40 éve nem volt erről szó. Tettek róla. Barmok!!!
Emmersson71
Ez a nem-változtatás csak a súlyosan beteg agyú fidesznyikek fejében létező fenyegetés, senki nem is foglakozik vele, kivéve a lakájmédiát. Talán Szájer Jolánkát érdekli a dolog...
Eladott Ország
Az, hogy a fidesz nyugdíjas tagozata is képviselteti magát a fidelitas kisdobos táborában, a nemzedékek között átívelő összhang megnyilvánulása. Atlétában elmenni a pártod ifjúsági szekciójába a lányoddal egykorú szirmokat tépkedni...A gyűrű a bal kezén az smafu? Miközben anyus otthon fejkendőben ganézza a wc-t, apus sunázza a korongrészeg naiv picsákat.
- Szia, iszol valamit?
- Haggyámá' apám lehetnél...
- Egyszer megcsókoltam Orbán gyűrűjét.
- Decis tekila jöhet.
Gecis tekila lesz az.
uploads.disquscdn.com/images/eba66425cc742b84d0ac5079a19ac8232b93eeb3dccc72b939dea1b420cfcb9e.jpg?w=600&h=421
Macskaszem
Hülye fideszpapagáj, eddig hány gyerek váltott nemet a mesék hatására? Megmondom, egy se. Úgyhogy takarodj a bdskrva anyádba.
Eladott Ország
@Pegero: ma, 17:35 ♦ Olvasd a KESMA-t te fidesz f@szszopó birka! Mi a qrva anyád köze van hozzá hülyegyerek!
csipetke
Csak a címre:- ...és az idióta fideszpropaganda,amit egészen elítélendő módon még a mesecsatornákon is nyomatnak ezerrel,és ha a kisbutuska 3-4-5-6 éves,akinek érdekesebb lenne a Micimackó,két mese,vagy akár mese közben is Gyurcsányozós,vagy a méghülyébb nemátalakítós propagandát látja. És pont az agyalágyult fidesztől kell megtudnia,--bár baromira más az ilyen korúaknak az érdekődési köre--hogy ilyen is létezik...
tudode
De jó lenne ha az lenne a legnagyobb gondja/problémája az országnak, amelynek nagyon örülnek az érdeklődő gyermekek, hogy milyen módon működik a nemváltoztatás, papmpogva az LMBTQ variáció, a Fideritas gyöngyszemétőlt:.
.
Miközben/után
.
---- 8 percenként halt meg covid-fertőzött Magyarországon az elmúlt egy hétben
444.hu/2021/12/04/8-percenkent-halt-meg-covid-fertozott-magyarorszagon-az-elmult-egy-hetben
--------------
.
Bizonyára hozzájárúlt az őszi programeső is, amelynek nincs vége a Planet Fenntarthatósági izével, fűszerezve az ellenzék ócsárolásával, az ügyeletes kakukkmarcikkal, egy szót sem szólva az áldozatok családjaihoz!
Emmersson71
@KisTehen: " általában a szülök szoktak akarni valamit a gyereküktől (...), vannak, akik más nemű gyereket szerettek volna ...

De akkor miért 12-es karikák vannak a reklámoknál, miért az óvodában féltik a gyerekeket a nem-váltó propagandától - abszurd, baromság..agyrém :P -, miért nem a szülőt tiltják el, aki szerinted érdeklődik?! Mert a gyerek a hinta felé kacsintgat, nem a klinikákra, ahol egyébként is legfeljebb felnőtteken végeznek ilyen beavatkozásokat!
justhpeter
Csak odáig szeretnék élni amikor egy ötéves óvodás a klinikán bejelentkezik nemváltó műtétre vagy amikor Böröczön végrehajtjá az első fejváltó műtétet.
Emmersson71
@justhpeter: Egy ilyen fejet nem fogad be akármilyen gazdatest. Max 2 számjegyű lehet a Fidesz párttagkönyvének sorszáma!
Nessy
Már teljesen beletekeredtek ebbe témába a fidesznél! Évtizedekig nem volt probléma, nem folyt a vízcsapból is. Így még azt is elkezdi érdekelni, különösen a kamaszokat, akik eddig nem foglalkoztak ezzel. Most a neten fognak sok ostobaságot olvasni. Lesz e valaki, aki értelmesen rendezi a buksijában a dolgokat? Hiszen szakember nem tarthat előadást ilyen témákról. Csak a politikusok mondhatják plénum előtt az ostobaságaikat!
Rizikó
Nem lehet ezt eleget mondani. Mindig és mindenhol tiltakozni kell és elutasítani az LMBT lobbi agresszív propagandáját! El a kezekkel a gyerekektől!
Benedek
Újabb, de a megszokott mocskos, hazug , fidesses propaganda szöveg. Elterelni a figyelmet a lopott milliárdokról, a választások idején annak fontosságáról, az egyeduralom kiépítéséről , és az elkövetett rengeteg gazemberségről. Orbán mondta:"ne azt figyeljék, hogy mit mondok, hanem azt, hogy mit csinálok" Hát figyeljetek, és ne hagyjátok magatokat sokadszorra is átverni.
K-2SO
Tiszta a szeme, sima a homloka, fitt, tanult, és mégis egy tök hülye ez az ember.
Ezt nem értem.
Én egész életemben azért küzdöttem, hogy tiszta egyen a szemem, sima legyen a homlokom, fitt legyek, tanuljak, amennyit meg is értek - nem sikerült, legalábbis nem mindig, nem folyamatosan.
És mégsem lettem tök hülye fideszes gyökér, sőt, közben kaptam extrákat - csak úgy.

Isten útjai kifürkészhetetlenek...
tudode
Ember legyen a talpán aki követni képes a fideritas csecsén nevelkedett agymosottakat, akik kiskorúak nemváltoztatásáról pampognak, feltételezve azt, hogy egy kiskorú kibírja röhögés nélkül azt, hogy egy évi hormonkezelésben, majd egy évig az esetlegesen választott nemnek megfelelő ruházatban kell élnie, amelyeről többet lehet megtudni
.
---- Nemátalakító Műtét/Nemi Helyreállító Műtét - MTF
sebeszem.hu/kezelesek/15/nematalakito-mutet-nemi-helyreallito-mutet-mtf

(….) „””A Transzneműek Egészségügyi Világszövetséges (WPATH) olyan nemzetközi irányelveket fogalmazott meg, amelyeket az orvosok közössége elfogad. A nemi helyreállitó/változtató megelőzően letétet megelőzően legalább egy évi hormonterápia előzze kezelés előzze meg, és a páciens legalább egy éven át éljen abban a nemi szerepben, amely igazodik nemi identitását. Ezeket a tényeket igazolni lehet egy mentálhigiénes orvosi igazolással , valamint a hormonterápiát biztosító orvosi igazolással.””” (…)
------------------
.
Kitéve a pajtásai kritikájának, nem szólva arról, hogy még felnőtt korban is nagy megpróbáltatás lehet azok számára, akik más testbe szeretnének költöz
.
Semmi egyébről nincs/nem lehet szó, mint - a főmufti "hadicseleiről" való elterelésről, népszavazással fúszerezve a társadalom egyik, a felnőtteknek kiszolgáltatott rétegét!!
.
Tanulj tínó ökör lesz belőled/TEK!
Eladott Ország
@Pegero: ma, 18:25 ♦ Elmész a büdös qrva anyádba seggfej! Ez nem kormány ez egy rohadt maffia! Börtönben rohadtok meg! És te ki a f@szomjankó vagy, hogy prolizol, te tahó, bunkó! A bűnöző román ótvaros cigányod és bandája kicsoda?! Késsel, villával nem tudtok enni b@zdmeg! A pofátokat az abroszba törölitek, mert még a szalvétát sem ismeritek, te ökör! Az asztalra szartok a WC-t helyett, a bidét meg ivókútnak nézitek. Nyugat-Európa ezzel a fidesz nevű hordával már szóba sem áll, azért jártok Ázsiába a kirgiz/kipcsak birkákhoz! A civilizáció szégyenei vagytok, lejárattátok a magyar nemzetet, rohadékok! Csak ugatni tudtok!
human
Amit mindig elfelejtene a fideszesek elmondani, hogy ezek a rajzfilmek vagy foglalkozások nem arról szólnak, hogy jajj de jó melegnek lenni, legyél te is az (mert a közmédiában erre szoktak utalni)! Ezek az érzékenyítések azért vannak, hogy a melegeket is megismerjék a gyerekek és úgyan úgy elfogadják őket, mint heteroszexuális társaikat.
Az ember mindig minták alapján tanul. Mivel a többségi társadalom hetero kapcsolatban él, ezért a gyerekek a hetero kapcsolatokat ismerik meg, szokják meg. Mikor kiderül, hogy a társuk túl nőies vagy férfias nem véletlenül, nem tudnak ezzel mit kezdeni. A homofóbia az ismeretlentől való rettegésből táplálkozik. Az emberiség történelme során az ismeretlen fizikai jelenségektől is mindig félt és kitalált rá valami történetet, hogy megmagyarázza a félelmét. Aztán megismertük ezeket a jelenségeket és a hétköznapjaink részévé váltak.
ómió
Pedig ilyenek "ugyanúgy nincsenek", ahogy migráncs sincs! Igaz, efftársak!?
human
@ómió: Valamit összekavarsz. Az nincs amit a fidesz állít. Azaz senki nem jár iskolákba, hogy rábeszéljen gyerekeket arra, hogy legyenek melegek vagy műttessék át magukat, mert az jó. A kormányszóvivő is elismerte, hogy ilyenről nem tud.

Tájékoztató és érzékenyítő programok vannak és ezt senki nem tagadta, sőt helyesnek tartják a nem melegfóbiás honfitársaink.
Katalina62
Abba kéne már ezt hagyni! Nem igaz, hogy nem érzik, hogy ez már nagyon gáz! És ez így ordas nagy hazugság!
human
@Katalina62: De működik, szóval nem állnak le. A Kossuth rádió betelefonálós műsorában az egyik témát kifejezetten úgy konferálták fel, hogy Brüsszel úgy döntött, hogy a férfiak is szülhetnek. Ami konkrétan nem igaz, fake news, hazugság. Nem a férfiak szüléshez való jogáról döntöttek (ami csak a fideszesek elmebeg ötlete), hanem a női testbe született, de transznemű, férfiként élő emberek jogát ismerték el a szülésre, mert biológiailag képesek rá.
ómió
@human: Senki nem jár iskolába gyerekeket rábeszélni, "érzékenyíteni"? Talán, mert rendelet van ellene? De, ha meg - feltéve, de meg nem engedve - senki nem is akarna oda járni, akkor, mi ez a nagy "haladó prüszkölés" a vonatkozó "homofóbtörvény" ellen hazulról is meg Brüsszelből is? "Lécci-lécci", áruld már el nekünk! Az aberráltképzési "haladó törekvéseket" meg még mindig "tájékoztató és érzékenyítő programoknak" nevezik?
human
@ómió: Segítek, elmagyarázom, mert látom nem érted.
1. Létező-e a probléma?
A törvény előtt sem hallottál olyanról sem te, sem a kormány egyetlen intézménye sem, hogy valamilyen csoportok, szervezetek azzal környékezték volna meg a gyerekeket, hogy legyenek melegek. Sehol nincs egyetlen ilyen megállapítás.

2. Van-e valós alapja a törvénynek?
Az 1. pont alapján tehát a semmire hozott törvényt Orbán és a semmitől védi megy a gyerekeket. Ennyi erővel az UFO-k földi inváziója ellen is hozhatott volna törvényt és elmondhatná, hogy azért nem támadnak az UFO-k, mert törvény van róla.

3. Miről szól az ellenzék kritikája?
De ha figyeled a politikát, akkor azt is tudod, hogy az ellenzék nem elsősorban a törvény ok nélkülisége miatt kritizálja azt, hanem azért mert összemossa a melegeket a pedofilokkal, holott semmi köze a kettőnek egymáshoz. Arra viszont jó, hogy az egyszerűbb gondolkodású embereket felhergelje az új ellenségképpel elterelve a figyelmet mondjuk a növekvő inflációról és államadósságról.

Ezek a válaszok a kérdéseidre. Szívesen!
kereső
Ez is buzi? A mesékból és a rajzfilmekből leste el a taktikát? Nemet akarsz változtatni? Te már teheted, nagykorú vagy- de takarodjatok a gyermekek közeléből, ne terjesszétek beteges propagandátokat!Ezekkel ki!! a médiákból!
Rizikó
Böröcz bizony példákat hozott az érzékenyítő, gyermekeket megrontó rajzfilmek sorára, amire az ellenzéki kommunikáció a hangos mocskolódás. Így nem lesz Orbán kergetés!
Az ellenzék jelenleg egy kerítés mögül a sarkodó kutyára hasonlít.
Nessy
Nagy at Isten állatkertje, csak alacsony a kerítése!
GeoCravker
@human: Te hány ilyen rajzfilmet láttál, amire hivatkozik? Az utóbbi húsz évben nem néztem Nickelodeont és hasonlókat. Ergo, nem tudom miről szól a diskurzus.
De azt azért jellemzőnek érzem, hogy ebbe a folyamban egy konkrét hivatkozás nincs. Sem az egyik, sem a másik oldalról.
Amúgy ez igaz: "Az ember mindig minták alapján tanul. "
De az is, hogy emocionális motivációk alapján is nevelődik: ha meleg kapcsolatban kap odafigyelést, illetve ismeri meg az örömszerzés ágyi formáit, akkor jobb eséllyel esik ki mintaként az alternatíva.
Az LM+akármik kapcsán sokszor emlegetik a hormonális, meg tököm tudja milyen háttereket, mint kizárólagos befolyásoló fétist. Ez viszont önmagában nem több fétisnél. Mert ezek szerint a biszexualitást normává tevő teljes Római Birodalom hormonzavarosak birodalma volt? Hülyeség. Sokkal valószínűbb egy is-is kapcsolat. Biológia is, társadalom is.
Nessy
@Rizikó: Tisztelt Média Tanács! Kérem, töröljék Kacsóh - Pongrác: János vitéz c. dalművéből a "francia királylány dalát"! "Ó, bár ne volnék gyenge leányka..."
Katalina62
@human: ebben kicsit más a véleményem. Biologiailag igen, képes rá, de ez nem biztos, hogy helyes is! Főleg ha hormontablettákat szed hogy férfinak nézem ki! És azért döntse már el az adott helyzetben lévő férfi vagy nő, hogy akkor, ő most mi is, ki is! Egy fenékkel két lovat nem szerencsés megülni, szerintem!
Nessy
@Rizikó: A kormányzati nyilatkozatok után??? Isten ments! Ha ők mondanak valamit, az biztos úgy is van! Hiszen egy kiscsoportos óvodás már tisztába van a nem váltás lehetőségeivel, menetével, a meséket látva, felolvasva!
Csizmás Kond
@Nessy: Miért zseníroz az a dal téged ?
Nessy
@Csizmás Kond: Engem aztán nem! Ez csak egy ajánlat, ez sem ostobább, mint egyik, másik. Csak ez után a kormánypárti nyilatkozat cunami után, már ezen sem lepődnék meg.
Csizmás Kond
@Nessy: Amennyire vissza tudok emlékezni ennek a dalnak semmi köze a nemi identitáshoz...
Nessy
@Csizmás Kond: Mert néha olyan ostoba bejelentéseket olvasni, hogy ez is elmenne, hiszen nem akar gyenge leányka lenni. Lucifer mondta Ádámnak: Tragédia, nézd komédiának, és szórakoztatni fog legott. Ahogy itt egyik másik szócséplő összemossa a fogalmakat, abból bizony orbitális butaságok sülnek ki. Úgy, hogy ezt még véletlenül sem komolyan írtam. És miután egy hangyafülnyi fogalmam van egy születési rendellenesség korrekcióról, és a nem váltás közti gyerekkori műtét különbözőségéről, már tényleg nem tudom komolyan venni ezt az óvodai felvilágosítást, népszerűsítést, sőt még kisgyerek korban sem.
vacsi
@Cucika: A béka királyfivá változik - emlékeim szerint. Abban igazad van, hogy ettől egyetlen gyerek sem akarna békává változni. De, ha a mese tetszik nekik, és pl. megkérdezel egy ovist, hogy szeretne-e ilyen békakirályfi lenni - hát, előfordulhatna, hogy igent mond- függetlenül attól, hogy tudná, mire mondja. Na, így van ez a nemváltással is: egy kicsinek ez jó bulinak tűnhet - csak ilyenkor a "gyerekvédők" elvehetik a szülőtől, ha az nem engedi az átalakítást - pl. műtéttel, gyógyszerezéssel, stb.
Csizmás Kond
@Nessy: ...komolyan venni...szerinted egy gyerek is ugyanígy gondolja mint te ?...és ezért nekik bármit be lehet mutatni, megismertetni időnap előtt stb ?
Nessy
@Csizmás Kond: Hallottál már kis hazánkban oviban, vagy alsó tagozatban ilyen előadásról? Ilyen szamarak azért nálunk sem akadnak,. Nagyobb bajnak tartom a permanens buzizást, és most ezt a témát , amire már egy kamasz rákeres a neten, és olvas róla nem neki való tartalmakat. Ennél is rosszabb, hogy nem minden szülőnek van rá ideje, hogy állandóan a gyerek okostelefonját informatika eszközeit. Minél fogva a gyermek könnyen áldozatául eshet akár egy pedofilnak, akár egy kikerülő kép, vagy poszt miatt iskolai zaklatásnak.
Csizmás Kond
@Nessy: ...de ezek mind egyhelyről jönnek...ugyanonnan.
Aki Én
Csak el kell olvasni a fideszes hozzászólásokat, és megvan miért hazudik a fidesz.
Ijesztően ostobák.
human
@Katalina62: ma 11:25-re. Szétszálazhatnánk a történetet, de térjünk már vissza az alap történethez, mert ez a lényeg. A fidesz és propaganda médiája (beleérte természetesen a köztévét, közrádiót, közmindent) azt a hírt tálalta, hogy férfiaknak is engedik a szülés Brüsszelben. Azt kell megértened, hogy azért így kommunikálják, mert a fideszes szavazó fejében ez úgy interpretálódik, hogy igazi, himbilimbis férfiak fognak szülni. És ez volt Orbánék célja, hogy erre gondoljanak, mert ezen lehet felháborodni. A hírekben direkt nem fejtik ki az igazság minden részletét így kvázi álhírt gyártanak. A jereváni rádió esete.
Rizikó
@Nessy: A gyilkosságot sem azért tiltják, mert halottak hevernek az utcán, hanem mert nem elfogadott társadalmilag.
ómió
@human: "Megkörnyékezni" gyerekeket? Ugyan már! Okosabbak ők annál! "Érzékenyítő" meg "felvilágosító előadásokra" vannak ők kalibrálva, a "sokszínűség megismertetésére"! És ebbe minden belefér! Néhány középiskolában történt már ilyesmi, majd kiderülése után már "méla csönd". Ez volt a "dokumentált semmi", ami ráadásul már a törvény megszavazása után történt! A nem dokumentáltakra meg, ugye, már ki emlékszik!? És ez az "összemosás" is igen sajátos(an meghazudott) lehet, mert a pedók nemigen járnak sehova, hogy saját (még büntetendő) pedóságukat felfedjék, még holmi "érzékenyítés" fedőnév alatt se, ellenben buzeráncsék annál inkább, hisz' őket ebbéli mivoltukért a törvény nem fenyegeti. Vissza is élnek vele! Akkor, hogyan lehet ezt a kettőt "összemosni"? Úgy, hogy ezt hazudjuk rá? De arra, mintha nem válaszoltál volna, hogy ha a törvény az aberráltképzést tiltja - nem az aberrálti létet - akkor miért tiltakozik ellene minden "haladó" idehaza is meg Brüsszelben is? Ha ők nem akarnak másokat "megtéríteni" - ahogy mondod - akkor, miért kell ennek törvényi tiltása ellen tiltakozniuk?
evacica
Hiába a hülyeség határtalan, és nincs rá orvosság! A baj csak az, hogy van egy csomó agymosott aki ezt a marhaságot el is hiszi!
bence
Ekkora baromságot állítani csak egy elmebeteg képes !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.