Donáth Anna szerint a migránsszámlálót le kell állítani. Nem lehet ugyanazokkal az eszközökkel kampányolni, mint amivel a Fidesz, mondja Donáth a Jelennek adott interjújában – számol be róla az atv.

Széthúzás az összefogásban? Donáth Annának elege lett Márki-Zay fideszes migránsszámlálójából

A Momentum új elnöke arról is beszélt, hogy nem támogatják, hogy feles többséggel alkotmányozzanak, de szerinte nem lehetetlen kétharmaddal nyerni, csak végre el kellene kezdenie az egyesült ellenzéknek kampányolni.

Bár az ellenzék „nem dőlt hátra,” hiszen „nagyon nagy munkák folynak a háttérben,” de Donáth szerint „kifele úgy tűnik, mintha az ellenzék hátradőlt volna, és ez nagyon nem jó.”

Az interjúban elmondta: a „start gombot” nem feltétlenül a Momentumnak kell megnyomnia, de ha eddig más nem nyomta meg, hát ők meg fogják.

Mi ragaszkodunk ahhoz, hogy jogállami keretek között állítsuk helyre a jogállamiságot. Nagyon nagy felelősségünk van abban, hogy ne csináljunk olyat, amivel bármilyen következő kormány éppúgy a kénye-kedve szerint vissza tud élni, hiszen pontosan ezt akarjuk meghaladni

– hangzott el Donáthtól.

Úgy gondolja, sok mindent akár feles többséggel is meg lehet oldani, és nekik arra kell fókuszálni, ami lehetséges, és nem arról beszélgetni, hogy mi nem fejtette ki.

Ennek ellenére mindent meg kell tenniük a kétharmados győzelemért, csak ahhoz végre el kéne kezdeni, tényleg rendesen kampányolnunk. Például azzal, hogy mi nem szállunk bele akár fideszes képviselők magánéletébe azon a szinten, ahol már olyan emberekről van szó, akik nem vállalták a közszereplést

– jelentette ki Donáth Anna.

Forrás: atv
Címlapkép: YouTube

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
El vagy tévedve kisnyám, mert a fideszt a saját eszközeivel lehet legyőzni. Ti már megmutattátok, hogy nem vagytok rá képesek, úgyhogy jó lenne, ha nem furkálódnál, hanem segítenéd.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
"Az ellenzékkel szemben ellenségesnek éppen nem nevezhető (általunk egyébként legkorrektebbnek tartott) Závecz Research legújabb mérése szerint az ellenzék előnye felére csökkent az egy hónappal ezelőtti méréshez képest. A jövő évi választások esélyei szempontjából korai ezekből az adatokból bármilyen következtetést levonni (már ami a papírformát illeti, mert a választásokat Orbán már azelőtt elcsalta, hogy kiírták volna). De a tendenciát jelzi, hogy milyen az ellenzék támogatottsága és mennyire sikeres a kampánya.

Attól függetlenül, hogy ez az eredmény havonta még ide-oda változhat, annyit megállapíthatunk, hogy a Márki-Zay Péter kapitány által vezetett egyszemélyes kampány nem túl sikeres. Márki-Zay Péter ellőtte a puskaporát, mely eddig sem okozott nagy robbanást, de a Fideszre visszaforgatott taktika ennyit tudott, Márki-Zay kifogyott a témáiból. Nem látszik, hogy az ellenzéki összefogásnak átfogó kész programja lenne, nem látszanak az általuk ígért Magyarország körvonalai, nincs az emberek előtt egy vonzó jövőkép, amire vágyakozhatnának, nincsenek pozitív üzenetek."
nepszava.us/marki-zay-kampanyol-maris-felere-csokkent-az-ellenzek-elonye/
K-2SO
@Pegero: @KisTehen: @Gyurka80: @durbincs: Ezt hívják mínuszos hírnek, ti meg rácsorgattátok a nyálatok...
Nem baj. Emberi dolog. A legjobb családban is előfordul.
Pági
A kis hölgy jobban tenné, ha alkalmazkodna a megállapodáshoz! Együtt, közösen. Nem akkora valaki, hogy ötleteket adjon, kritizáljon. Ha mégis, akkor azt az illetővel tegye. Lehet, hogy rajra megy el az ellenzéki győzelem?
ómió
Pedig Márki efftársának csupán "migráncs-meghazudója" van! Donáth efftársnő ennyit nem lát?
Nyírfa
Anna, mellszélességgel ott álltatok Márki-Zay mellett. Akkor most viseld! Vagy nem mértétek fel, kit támogattok? Kedves Anna, a Momentum az utóbbi években csak ígéret volt, be nem váltott. Úgyhogy több szerénység szimpatikusabb lenne!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.