Saját boncolásáról talált dokumentumokat az Egészségügyi Elektronikus Szolgáltatási térben egy 32 éves budapesti nő, állítja az RTL Klub Híradója.

Megtalálta az ügyfélkapujában: meghalt és felboncolták, közben él és virul a budapesti nő

Kép: RTL

A lelet szerint november 18-án boncolták fel a Péterfy Kórház patológiáján. A nő nemcsak ezen a tévedésen lepődött meg, hanem azon is, hogy miközben ő állítólag már halott volt, a rendszer engedte, hogy:

decemberi, ténylegesen megtörtént vizsgálatait is rögzítsék.

Az Országos Kórházi Főigazagtóság úgy reagált:

a kórház javítja a tévedést.

Valószínűleg nem csak az történhet meg sok esetben, hogy boncolásra regisztrálják be, hanem sok más ilyen eset is lehet mondta el a nő.

Attól nem kell tartania, hogy halottá nyilvánítsák, mert az egy ennél sokkal bonyolultabb folyamat. Dokumentációs szempontból is egy több lépcsős folyamattal jár.

Forrás: RTL

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
Erre az oldalra hogy lehet bejutni...? Engem nem enged be..taj szám ellenére sem.
Valaiért nem igazán akarják hogy lássam az előéletem?
Nessy
Elképzelhető, hogy elírták az igazi paciens TAJ számát, és véletlenül a hölgy TAJ számán rögzítették az ellátást. Az EESZT meg a TAJ számot kezeli. Előfordult már férfi paciens, aki császárral szült, még amikor kezdődött az adatszolgáltatás. Egy szám elütéséből vad dolgok fordultak elő a jelentésekben.. Csak akkoriban a delikvens nem tudta megnézni, így nem is tudott róla. Természetesen a kórház korrigálta a tévedést.
simmering73
@Nessy: Feleségemnek a harmadik oltást nem engedélyezte az eeszt.. Levelezések, telefonálások után a házi orvos kiderítette, hogy valahol egy háziorvos elírta a tajszámot és így regisztrálta be a páciense harmadik oltását. Ezután felhívták a háziorvost, mert csak ő törölhette ki a téves bejegyzést.
human
Lazán idekapcsolódik, hogy múltkor láttam egy oknyomozó riportból egy részletet.
1. Külhoni magyar
2. 37 éve halott
3. mai napi regisztrálva van, mint szavazó magyar állampolgár

Ebből pedig arra lehet következtetni, hogy valaki folyamatosan hamisítja a regisztrációját és szavaz az elhunyt nevében.
Gondolom nem ez az egyetlen eset és gyanítom, hogy a fidesz-re voksol a túlvilágról.
Nessy
@human: Gogol: Holt lelkek. Egyébként a levélszavazók nincsenek ellenőrizve. Évek óta szavazatnak az elhunyt nagypapa, és a szomszédasszony macskája helyett is. Nekünk meg minden papírunkat ellenőrzik, hogy Isten bizony mi vagyunk e.
human
@Nessy: Ennél még az ellenzék alacsony költségvetésű elektronikus előválasztása is profibb volt. De mit is beszélek. Orbánéknak egyértelműen a csalás volt a céljuk már az elejétől fogva.
jesz
@simmering73: Igen, az megvan..addig jó vagyok, belép, Magyarország, használom a szolgáltatást, taj szám..és mégegyszer be akar léptetni..
Németh István
@human: @human: Emígy > egy dupla-szemét rohad geci vagy, a kommunista balliberális moslékok csalnak te baromfasz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.