A népszavazás a legerősebb eszköz a gyermekvédelmi intézkedésekkel kapcsolatos nyomásgyakorlási kísérletek ellen – közölte a Fidesz frakcióvezetője a Kossuth rádió Vasárnapi Újság című műsorában.

Kocsis Máté: a népszavazás a legerősebb eszköz a nyomásgyakorlási kísérletek ellen

Fotó: Facebook

Kocsis Máté azt mondta: Brüsszel kötelezettségszegési eljárással akarja eltöröltetni a gyermekvédelmi intézkedéseket. Nem nehéz észrevenni az összefüggést – folytatta –, hogy a baloldal miniszterelnökjelöltje Brüsszelből hazaérkezve ugyancsak bejelentette, hogy el fogja törölni a vonatkozó törvényeket – írja az MTI.

Hozzátette: nagy csalódás, hogy az Európai Unió háttérbe szorítja a gyermekvédelmi jogokat az "erőszakos LMBTQ-propaganda miatt", amely a gyermekeket vette célba azzal, hogy minden felületen hirdeti, van lehetőség nemváltásra és a gyermekek életkorának nem megfelelő tartalmakat tesz közzé.

Ismertette: a népszavazás kérdései arról szólnak, hogy a szülő hozzájárulása nélkül tartsanak-e szexuális irányultságokat bemutató foglalkozásokat, népszerűsíthetnek-e nemátalakító műtéteket, korlátozás nélkül be lehet-e mutatni a gyermekek fejlődését befolyásoló és a nem megváltoztatását bemutató tartalmakat a médiában.

A szülőnek kizárólagos joga van a gyermek nevelését illetően, vagyis csak a szülő dönthet arról, hogy szeretné-e gyermekével megismertetni ezeket – hangsúlyozta a frakcióvezető.

Kocsis Máté beszélt arról is: Magyarországon ugyan még nem volt például olyan, hogy óvodásokat nemátalakító műtétnek akartak volna alávetni a szülők beleegyezése nélkül, de Belgiumban például már 14 éves kortól szülői beleegyezés nélkül lehet ilyet csinálni és az Egyesült Államoktól a nyugat-európai országokig egyre elterjedtebb, hogy óvodákban és iskolákban érzékenyítő előadásokat tartanak.

A törvény és a népszavazás célja, hogy Magyarországon a továbbiakban se legyenek ilyen esetek, mert a kormánypártok szerint óvodásoknak sem a szexualitás természetes, sem az alternatív formái nem valók – mondta, hozzátéve: a törvény a gyerekekről szól, a felnőttekre nem vonatkozik.

Forrás: MTI

Címlapkép: Facebook

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgl
Az idiótizmus felső foka.
Törvény van arról amiről népszavaztatnak.
Pedofil, buzi, kleptomániás hazudozóval van tele a fidesz és ezek reklámozzák magukat ilyen népszavazással??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
A kormány/orbán vergődése ebben a témában röhejes,mert a nálunk törvényileg szabályozott gyermekvédelmi törvényt senki nem akarja semmiféle nyomással megszüntetni. Jó lenne,ha orbán,és a bandája végre kitakarodna a gyerekeink életéből. Nálunk 18 éves kor alatt a "gyerekek" még egy apró tetkót se csináltathatnak szülői engedély nélkül,nem átalakító kezelést. Az eddig is nyilvánvaló volt,hogy ebben a kormányban tényleg tobzódnak a nemszázas egyedek,de most vált teljesen biztossá. Kiváncsi lennék,hogy kocsis,és kubatov vajon mit szívhatnak?Vagy alapból így néznek ki,mint akik füvön élnek?
csipetke
@csipetke: Vajon Brüsszelben mit szólnak ehhez az idiotizmushoz? Mert arról nem hallani,hogy Brüsszel szorgalmazná a magyar gyermekvédelmi törvény megváltoztatását
bence
Szerencsétlen kocsis ! Már előre rettegnek , hogy mi lesz velük kormányváltás esetén ! Egy biztos ! Ilyen dőzsölő életmódot mint jelenleg , nem tudnak élni mint most !
evacica
Nem tudom, hogy ez a szerencsétlen félnótás maga találja ki ezt a sok baromságot, vagy leírják neki!
csipetke
@bence: 07:59 Nem kell őket félteni..Összeloptak ezek annyit,hogy még a gyerekeiknek se lesznek anyagi gondjaik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.