A népszavazás a legerősebb eszköz a gyermekvédelmi intézkedésekkel kapcsolatos nyomásgyakorlási kísérletek ellen – közölte a Fidesz frakcióvezetője a Kossuth rádió Vasárnapi Újság című műsorában.

Kocsis Máté: a népszavazás a legerősebb eszköz a nyomásgyakorlási kísérletek ellen

Fotó: Facebook

Kocsis Máté azt mondta: Brüsszel kötelezettségszegési eljárással akarja eltöröltetni a gyermekvédelmi intézkedéseket. Nem nehéz észrevenni az összefüggést – folytatta –, hogy a baloldal miniszterelnökjelöltje Brüsszelből hazaérkezve ugyancsak bejelentette, hogy el fogja törölni a vonatkozó törvényeket – írja az MTI.

Hozzátette: nagy csalódás, hogy az Európai Unió háttérbe szorítja a gyermekvédelmi jogokat az "erőszakos LMBTQ-propaganda miatt", amely a gyermekeket vette célba azzal, hogy minden felületen hirdeti, van lehetőség nemváltásra és a gyermekek életkorának nem megfelelő tartalmakat tesz közzé.

Ismertette: a népszavazás kérdései arról szólnak, hogy a szülő hozzájárulása nélkül tartsanak-e szexuális irányultságokat bemutató foglalkozásokat, népszerűsíthetnek-e nemátalakító műtéteket, korlátozás nélkül be lehet-e mutatni a gyermekek fejlődését befolyásoló és a nem megváltoztatását bemutató tartalmakat a médiában.

A szülőnek kizárólagos joga van a gyermek nevelését illetően, vagyis csak a szülő dönthet arról, hogy szeretné-e gyermekével megismertetni ezeket – hangsúlyozta a frakcióvezető.

Kocsis Máté beszélt arról is: Magyarországon ugyan még nem volt például olyan, hogy óvodásokat nemátalakító műtétnek akartak volna alávetni a szülők beleegyezése nélkül, de Belgiumban például már 14 éves kortól szülői beleegyezés nélkül lehet ilyet csinálni és az Egyesült Államoktól a nyugat-európai országokig egyre elterjedtebb, hogy óvodákban és iskolákban érzékenyítő előadásokat tartanak.

A törvény és a népszavazás célja, hogy Magyarországon a továbbiakban se legyenek ilyen esetek, mert a kormánypártok szerint óvodásoknak sem a szexualitás természetes, sem az alternatív formái nem valók – mondta, hozzátéve: a törvény a gyerekekről szól, a felnőttekre nem vonatkozik.

Forrás: MTI

Címlapkép: Facebook

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
@ómió: @Rizikó: Ennyi primitív szélhámost még nem hordott a föld a hátán !!! Nem elég, hogy az egész fideSS-kdnp egy primitív csürhe, még el is bábozzák. Nos, istenverte birkák ugye úgy avn, hogy megszavaztattátok a 133 bátor emberrel a szégyenletes törvényeteket ? Meg bizony, És életbe is lépett, mivel egy másik hazaáruló aláírta. Most a megszavazott törvány akarjátok eldöntetni egy népszavazással. De még ahhoz is hülyék vagytok. Ugyanis amennyiben ügydöntő népszavazást akartok, akkor a nép simán leszavazza és nektek vissza kell vonni a szégyenletes törvényeteket. Márpedig ha így van, akkor nem marad más csak a "véleménnyilvánító" népszavazás, amire a nép összefirkálja az íveket és ti nevetségessé váltok ország-világ előtt. Eközben az Unió meg intézi a büntiket számotokra az Unió bíróságán, vagyis többe kerül a leves mint a hús. Azt aztán magyarázhatjátok a többi birkának.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Rizikó
Való igaz! Amikor a többség ezt megerősíti, mehetnek a huhogók a csudàba. Onnantól meg sem hallgatja őket a kormány, hiszen a többség már akkor döntött!
justhpeter
@ómió: @Rizikó: Ennyi primitív szélhámost még nem hordott a föld a hátán !!! Nem elég, hogy az egész fideSS-kdnp egy primitív csürhe, még el is bábozzák. Nos, istenverte birkák ugye úgy avn, hogy megszavaztattátok a 133 bátor emberrel a szégyenletes törvényeteket ? Meg bizony, És életbe is lépett, mivel egy másik hazaáruló aláírta. Most a megszavazott törvány akarjátok eldöntetni egy népszavazással. De még ahhoz is hülyék vagytok. Ugyanis amennyiben ügydöntő népszavazást akartok, akkor a nép simán leszavazza és nektek vissza kell vonni a szégyenletes törvényeteket. Márpedig ha így van, akkor nem marad más csak a "véleménnyilvánító" népszavazás, amire a nép összefirkálja az íveket és ti nevetségessé váltok ország-világ előtt. Eközben az Unió meg intézi a büntiket számotokra az Unió bíróságán, vagyis többe kerül a leves mint a hús. Azt aztán magyarázhatjátok a többi birkának.
simmering73
@Rizikó: Te tényleg ilyen eccerű vagy?
Toller Béla
Egy aljadék népszavazás semmit sem jelent. Normális ember ergyszerűen nem vesz rólatok tudomást a szavazásnál !
tudode
Azzal szórakozhatnának ami egyidős velük az egyeduralkodóval együtt akkor amikor már nem csak a befolyásolható felnőttek lelkét rombolják, az ártatlan gyermekekkel terelik a figyelmet, mert
.
----- .Így fertőz Orbán Viktor, így diktál a koronavírus
www.youtube.com/watch?v=Sqr5j2_XuSI
.
A videó készítése közben rátaláltam Orbán Viktor felettes énjére, a NER Szent Gráljára, az egyetlen fórumra, ami bölcs nemzetvezetőnket befolyásolni képes. Ez természetesen nem a parlament, nem a Fidesz közgyűlése, nem is az Európai Unió, hanem az Idősek Tanácsa. Éljen a korona és a járókeret szövetsége, éljen a haza!"""
------------------
.
Vajon a fideSSben hányan érzik magukat találva/kényelmetlenűl amiatt, mint pl. a napokban derült ki az, hogy a volt frakcióvezető is érintett lehet abban, hogy
.
---- Egy III/III-as jelentésben úgy írtak Harrach Péterről, hogy "homoszexuális problémák" merültek fel vele kapcsolatban
zsurpubi.hu/cikk/13731-egy-iiiiii-as-jelentesben-ugy-irtak-harrach-peterrol-hogy-homoszexualis-problemak-merultek-fel-vele-kapcsolatban/
---------------
.
???
ómió
@justhpeter: Tudom, hogy a te bolSSi tetübandádnak nem a nép, hanem a Lenin összes "útmutatásai" az iránymutató, de ezt majd - ha a "nép" egy szuicid pillanatában megint benneteket választ - a legközelebbi "elkúrtuk-szezonotok" idején gyakorolhatjátok! Addig meg told az idiótán aljas hazudozásaidat, amúgy "népi demokratikusan", ahogy most is!
Macskaszem
Én igennel szavazok az összes ostoba kérdésre, és erre biztatok mindenkit. Ha az igenek kerülnének többségbe, mit lépne a kúúrmány? Nem venné figyelembe a népakaratot? Ha meg figyelembe veszi, akkor engedélyezi a műtéteket amiket igazából senki nem kér? Szánalmas pótcselekvés, figyelemelterelés az orbán maffia kib@szottul pofátlan bűncselekményeiről. Más értelme nincs.
Nessy
@Macskaszem: Mit gondolsz, miért a választással egyidőben csinálják? Így meg lesz a létszám az érvényességhez. Az "eredmény" meg ugyanúgy a szabvány mondat lesz, a "magyarok egyetértenek a kormánnyal"!
Nessy
Drága Kocsis Máté! Igaza van, ezért csak arról lehet népszavazás, amit a kormány és Orbán javasol. Bár mekkora ostobaság is. A hívek meg érzik, hogy adnak a véleményükre, ellenőrizhetetlenül.
kereső
Nem értem. Soha- senkinél mindeddig nem volt téma a "nem változtatás", csak amióta a fideSS-nek valamiért fontos lett ez a téma, oly annyira, hogy most már a vizcsapból is ez folyik. Mindez az után került fókuszba náluk, amikor az alaptörvény megalkotója lecsűszott az erecsatornán. Arra gondolok, hogy többen vannak abban a helyzetben a fideSS-ben, és szeretnék megejteni ezt a nem változtató műtétet. Az, hogy ezt az óvodásokra fókuszálják, teljesen bugyita és a teljesen buta , sötét embereket célozza, hiszen egy óvodás azt sem tudja, hogy mi az a "gender", mi az a LMBTQ , mi az a "nemváltás"- na most a fideSS propagandából megtanulja. Erkölcs nélküli, züllött alakok élén kocsissal megrontják a gyermekeket. És erőől nem átallanak még népszavazást is tartani. Ha nekem kicsi lenne a gyermekem, vagy kiskamasz úgy jelenteném fel őkket ezért a megrontásért mint a sicc! Hé, szülők nem kellene ezen elgondolkodni?Meg pedagógusok!!!
Rizikó
@justhpeter: Biztosan nem egyértelmű neked a kormány szándéka, de elmagyarázom! A Parlament megszavazta a gyedmekvédelmi törvényt és annak az ellenzék által vitatktt, sarkalatos részeiről népszavazás lesz. Gyanítom, hogy döntő többség a kormány szándékaival egyetértésben szavaz. Az pedig hatalmas pofon lesz az ellenzéki LMBT támogatóknak és az Eu nak!
Hatalmas bukás vár az ellenzéki kórusra és most igyekeznek kibeszélni magukat ebből. Nem fog menni. Magyarországon a normális, gyermekeiket féltők vannak többségben, nem a kónbandita féle pedofilok.
kissé felnőttem
igazatok lenne , ha a 2,5 milliós szavazat lenne mint a legutóbbin és 98 % nak tudtátok be ja matek pótvizsga? milyen igaz.
verőce21
Azt nem tették hozzá, higy nemcsak "óvodásokat nemátalakító műtétnek akartak volna alávetni a szülők beleegyezése nélkül", hanem a férfiak is szülhetnek...! :)
kissé felnőttem
@Rizikó: lehet nagyon mellényulni itt ugye a + 100 ezres uj táborról csak éppen a büfék vendéglösök cukrászdák éttermek hagyták el az adatkezelések miatt a hajót? mert már azt is közölhetik kki mikor ment a konyhára? meg a mellékhejiségbe a támogatás helyett a TURIZMUS -nak meg a máv- nak és a navnak, egy rókáról 77 bőrt? és akkor? ki és miből éljen? sóhajokból? én neked lennék kilépnék ezekről az oldalakról mert aki igazmondásra esküdött mind te, annak a gyomra itt fekélyes lesz az pedig egy mélytányérnyi gyógyszerrel ha helyre jön. Ez meg tény ja meg napi egy injekció a körzetorvosnál .
kissé felnőttem
mátéka kicsi boci és ha senki nem megy 6 x sem szavazni akkor? legyen a ki nyer ma zenei kérdésekből?
a naivitásotok csúcsa ez.
justhpeter
@Rizikó: Bukás csak annak lesz, aki majd fizetni fogja a primitívsége és aljassága árát az Uniónak. Én üzenni fogok a szavazólapon Orbánnak.
Rizikó
@kissé felnőttem: Ez valahogy igen érthetetlen lett számomra. A vendéglősökkel kapcsolatban én inkább egy ellenzék által generált hisztit érzek. Amikor a pénztárgépek becsatornázása folyt a NAV felé, valahogy nem volt ekkora hangoskodás. A mostani adatszolgáltatás nem tántorítja el a vendéglősöket a Fidesztől. Persze szeretné ezt az ellenzék és hergeli is őket, de lám, a Fidesz tábora mégis nő.
kissé felnőttem
@Rizikó: hát ez meg a turisztikusékhoz lett csatornázva és indok JA ellenőrre ellenőrt az olyan hülyeség szobra lenne mert éppen BP en cikk Panellházba tervezéskot lift lett alapból de a müszaki ellenőr rátett 3-4 % biztonsági tényezőt a kivitelező is 3-4 et aztán készen 12 mázsa lett. meg nem fért a lépcsőházba kinnt maradt az utca embere meg felcédulázta igy lett szobra a hülyeségnek Nem biznak a vendéglátósokba akkor . ??? mi sem már senkiben.
Emmersson71
A kép címe: Száz milliárdnak 50 az alkotmányos költsége...
kissé felnőttem
kocsis ostorként ajállom Psyhology Today keresr meg aztán kapsz magyarázatot a gyermekekről ha tudsz olvasni.
kulabombaafityiszre
Látom csokis máté mer férfival(vagy növel?)is fényképezkedni.
A nép ha megszavazza akkor a buzi fideszes(vannak jópáran)politikusok nem mehetnek be az óvodába,mert lmbtq aktivistának számítanak?
K-2SO
A két fideszes buzi. Az meg van darabra, hogy az a köcsög Kubatov a szélsőséges iszlamista terroristák jelét mutatja?
vitriol
Minél több vaj van valakinek a füle mögött, annál bátrabban pocskondiáz másokat, mert elhiszi, hogy az ő disznóságai már örökre titokban maradnak. - Persze tévedni "emberi dolog", ezt még a sündisznó is tudja!
kishonda
Iszonyú nyomás van ennek az ostoba kreténnek a fejében.
Rizikó
@justhpeter: Tedd azt és üzenj a szavazó lapon! Biztosan senki nem tartja majd gyerekesnek!
Rizikó
@kissé felnőttem: Ezt a szóáradatot szálalgatva, annyit mondok csak, kellenek az adatok és a vendéglősök szolgáltatni fogják. Bár jól esne egyeseknek, ebből nem lesz forradalom.
justhpeter
@Rizikó: Megnyugodhatsz, nem a "gyerekes" szó fog elsőre eszébe jutniuk.
Rizikó
@justhpeter: Neked van humorod? Kellemesen leptél meg!
csipetke
A kormány/orbán vergődése ebben a témában röhejes,mert a nálunk törvényileg szabályozott gyermekvédelmi törvényt senki nem akarja semmiféle nyomással megszüntetni. Jó lenne,ha orbán,és a bandája végre kitakarodna a gyerekeink életéből. Nálunk 18 éves kor alatt a "gyerekek" még egy apró tetkót se csináltathatnak szülői engedély nélkül,nem átalakító kezelést. Az eddig is nyilvánvaló volt,hogy ebben a kormányban tényleg tobzódnak a nemszázas egyedek,de most vált teljesen biztossá. Kiváncsi lennék,hogy kocsis,és kubatov vajon mit szívhatnak?Vagy alapból így néznek ki,mint akik füvön élnek?
csipetke
@csipetke: Vajon Brüsszelben mit szólnak ehhez az idiotizmushoz? Mert arról nem hallani,hogy Brüsszel szorgalmazná a magyar gyermekvédelmi törvény megváltoztatását
bence
Szerencsétlen kocsis ! Már előre rettegnek , hogy mi lesz velük kormányváltás esetén ! Egy biztos ! Ilyen dőzsölő életmódot mint jelenleg , nem tudnak élni mint most !
evacica
Nem tudom, hogy ez a szerencsétlen félnótás maga találja ki ezt a sok baromságot, vagy leírják neki!
csipetke
@bence: 07:59 Nem kell őket félteni..Összeloptak ezek annyit,hogy még a gyerekeiknek se lesznek anyagi gondjaik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.