A kunszentmártoni rendőröket alig két óra eltéréssel előbb egy 28 éves, majd egy 82 éves férfi keresésére riasztották. Mindkét férfit épségben megtalálták.

Egy 28 és 82 éves férfit mentettek meg a rendőrök

Fotó: pixabay.com

Telefonon tett bejelentést egy budapesti nő a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2021. december 4-én 21 óra 24 perckor – írják a rendőrség honlapján.

Elmondása szerint videóhívásban volt egyik férfi ismerősével, aki elmondta, hogy bevett több levél gyógyszert, amire alkoholt ivott, majd a hívás megszakadt. A férfi tartózkodási helyéről a nő csak annyit tudott mondani, hogy egy felújítás alatt álló cserkeszőlői ingatlan.

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság szolgálatirányítója személyismeretének köszönhetően rövid idő alatt megállapította a férfi vélt tartózkodási helyét, és kollégájával azonnal a helyszínre siettek. A nyitott épület egyik helyiségében megtalálták a budapesti férfit, akit a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállítottak.

Alig két órával később újabb segélykérő hívás érkezett a rendőrségre egy 82 éves öcsödi lakos eltűnése miatt. A férfi élettársa kért segítséget a rendőröktől, mivel aznap este 20 óra körül látta utoljára otthonában a párját, aki azóta ismeretlen helyen tartózkodik. A kunszentmártoni szolgálatirányító az idős férfit rövid időn belül megtalálta egy lakatlan öcsödi ingatlan sűrű növényzettel benőtt udvarán. A rendőr hazavitte a 0 fok alatti kinti hőmérsékletben átfagyott, vékony öltözetű idős bácsit, és értesítette a mentőszolgálatot.

Forrás: police.hu

Címlapkép: pixabay.com

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.