Mint arról beszámoltunk, a pénteki óbudai gyilkosság áldozata Lazsányi László korábbi NB I-es labdarúgó, Deutsch Tamás apósa.

A Tények most új részleteket közölt az üggyel kapcsolatban, a vasárnapi adásban elhangzott: vadásztőrrel gyilkolt az albérlő, aki már hónapok óta nem fizetett a lakásért. Ezért már a zárat is többször lecsérélték, amit a gyilkos mindig feltört, majd pénteken dulakodásba keveredett a főbérlővel.

A rendőrök már úton voltak, a gondnok ugyanis még a veszekedés előtt kihívta őket, de mire a helyszínre értek, már megtörtént a tragédia.

Forrás: tenyek.hu

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@Horizont: ma, 09:31 ◘ A gyilkosságra valóban nem lehet felkészülni, de én a helyébe már a rendőrségnek szóltam volna, többszöri nemfizetés és zárfeltörés után és nem személyesen intézkedtem volna. Ahogy @szegfue: is említi az is lehet, hogy csak "zsebszerződésről" van szó, és nem adózott utána, sokba került!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Eladott Ország: Az a szomoru, hogy a magyar torvenyek szerint a rendor egy ilyen falakon beluli balheba addig nem szol bele - nagyon ki sem megy ra, meg ha ki is hivjak oket - amig ver nem folyik, mert akkor mar megvan a jogcim. Csak hat egy olyan kesvagas, amitol mar folyik a ver, csak pillanatokra van attol, hogy meg nehanyszor megszurja az aldozatat a ferfi. Egyebkent meg Szilagyi Istvan nagyon garazda fiaval se tudtak mit kezdeni, mert bar parszor megrakta az apjat, de az apa mindig megvedte a fiat. Valoszinu azert is, mert a gyereke volt, de azert is, mert felt, hogyha nem teszi meg, akkor a fia biztos, hogy megoli.
Eladott Ország
@karma1: ma, 10:20 ♦ A kisrendőr' azt teszi amit parancsba adnak neki. Sajnos olyan kevés a fizetésük, hogy Pesten az albérlet ára sem jön ki, nem hogy még kajára is jusson nekik, illetve ötről a hatra haladjanak.Persze ez az egész állami/önkormányzati szektorra igaz. Az állam a legnagyobb munkáltató, ezért kellett a rabszolgatörvény és bérek alsó szinten tartása, megerősítve' a határon túli migránsokkal. Ahogy Köteles Laca is mondta, hogy ez a versenyelőnyünk, csak kár, hogy ez a szarházi, mocsokláda még közünk szívja a levegőt!
szegfue
@Eladott Ország: 10:06 Szerintem nem mert rendőri védelmet kérni, mert "vaj volt a füle mögött". Ettől függetlenül nem érdemelte meg ezt a halált.
Málna
@Clavigo: Minek játszod itt az eszed? Ha nincs hozzá közöd, lapozz!
Eladott Ország
@Horizont: ma, 11:42 ♦ Tompika az EU-s képviselő fizetéséből segíthette volna az apósát. Abban az időben az NBI-ben sem lehetett nagy pénzt keresni. Valószínűleg nagy nyugdíja biztos nem volt, maradt neki a seftelés. Törőcsik is nyugaton többre vihette volna, tehetséges volt, itt csak egy alkoholista lett a végén belőle.
Eladott Ország
@Horizont: ma, 07:04 ♦ Csak a társasház egyik lakásának tulajdonosa volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.