Most már biztosra vehető az Orbán-kormány fölényes választási győzelme, s további négy évig vezetheti az országot – olvasható a Honfoglalás 2000 Egyesület közleményében.

"Most már biztosra vehető az Orbán-kormány fölényes választási győzelme" – így kalkulál a kormánybarát egyesület
Fotó: MTI/Benko Vivien Cher

Mint írják, "ez megnyugtató, ám újabb veszély fenyeget: a súlyos vereségbe nem fog belenyugodni az ellenék".

Csalásra hivatkozva tüntetéseket, utcai zavargásokat, rombolást, gyújtogatásokat fognak szervezni. A civil szervezet javasolja: a kormány gondoskodjon külföldi megfigyelőkről, a rendfenntartó erők (rendőrség, TEK) pedig készüljenek fel a zavargások felszámolására

- vélik a 21. századi "honfoglalók".

A közleményben azt is írják, "társadalmunk méltányolja, elégedett a jelenlegi kormány tevékenységével, a zavargásokat pedig elítéli. Nyugalmat, munkát, békés országépítést akarnak a magyarok, nem kérnek a jelenlegi ellenzék hatalomra éhes erőszakos fellépéséből".

Hajrá magyarok, hajrá Magyarország! – kölcsönözték zárásként Orbán Viktor szavait optimista hívei.

Forrás: Országos Sajtószolgálat

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

134.bátor
Èn nem tudom kik ezek,de undorodom az ilyen alakoktól. Gyomorforgatóan gusztustalan,ahogy az ő terveiket,tetteiket kenik már előre az ellenzèkre! Minden arra mutat,ők fogják ezt tenni,ja a dagadèk nem nyer! Az utcai zavargásokról már van nèmi elkèpzelèsünk 2006- ból...fidesz csürhe...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Van még aki a szartupírozásához is ért mint itt a köcsöghal.
kissé felnőttem
Fölényes győzelme Ja ? jaja igen fölényes névsorolvasás , vagy csoportositás ja horgász a pác- ban? és akkor csak egy legény van talpon a vidéken, és három csinos Hölgy @nemkati: @Katalina62: @Peller Anikó: szép estét,volt egy kislány úgy hivták, hogy Anikó ez egy sláger részlet pedig...s
kissé felnőttem
@Sámannus: olyasforma mint a mise közbeni perselyes emberke csak éppen nem mondja isten fizesse meg de ja mit is várjon már az ember. minap kaptam egy pecás havertól de annak viszont farka semmi feje meg a halászléhez ideális ám.
Sámannus
@kissé felnőttem: Csak azt volna jó tudni, hogy akkor is lenne e 133 bátor hazaáruló, ha mint Kínában az ilyen árulókat akik a nemzetüket meglopják, felakasszák, vagy lelövik mint a kutyát.
Így vizesnyócas, ha nem jár semmi a zabrálásért.
Meszy
Király. Ugyanezt jósolták Taplónak is '19 -ben. Aztán mi lett? Hasonló sikereket a narancsatkányoknak is. Sőt még jobbakat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.