Deutsch-Lazsányi Erika apját, Lazsányi László korábbi focistát pénteken gyilkolta meg egy albérlője, vasárnap lett volna a születésnapja. 

A Blikk cikke szerint szívszorító posztban emlékezett meg a pénteken a fővárosban meggyilkolt apjáról, Lazsányi Lászlóról lánya, Deutsch-Lazsányi Erika, aki Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő felesége.

Szívszorító posztban emlékezett meggyilkolt apjára Deutsch Tamás felesége

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

Lazsányi Lászlót pénteken ölte meg egy albérlője, a korábban a Csepel együtteésben játszó focista vasárnap ünnepelte volna a születésnapját. 

Az erőszakos bérlő korábban már nem fizetett, próbálták kitenni, ám a férfi többször is betört a lakásba. Pénteken ez indította el a halálossá fajuló vitát – olvasható a cikkben.

„Apunak ma VAN a születésnapja. Lazsa ma LENNE 67 éves. Aput, Apát, Lacit, Öreget, Fatert, Papát, Lacikát ugyanis a barátai mellett még a családon belül is sokszor így hívtuk, LAZSA! Nem tudjuk vele ünnepelni a születésnapját, Ádvent második vasárnapját, mert két napja már nincs köztünk. Meghalt. Meggyilkolták. Elvették az életét. Felfoghatatlan. Nincsenek rá szavak.

A borzalmas tragédiáról csak a hivatalos rendőrségi és mentőszolgálati közlések felelnek meg a valóságnak.

Imádott unokája, Deutsch Dániel LÁSZLÓ már tudja, hogy egy rossz ember rátámadt a Papára, aki nem tudta megvédeni magát, és meghalt. Édesanyám ötven év jóban-rosszban, holtomiglan-holtodiglan szerelem és házasság után vesztette el a férjét. Én teljes szívemből hálás vagyok a sorsnak, hogy a lánya lehettem. Apu remek labdarúgó volt, csodálatos ember! És csodálatos dolog, hogy büszke lehettem rá, mindig érezhettem a hitét és támogatását, amikor a munkámról volt szó”

– olvasható Deutsch-Lazsányi Erika Facebook-posztjában.

Forrás: blikk.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.