Késnek a vonatok a Budapest-Debrecen-Nyíregyháza-Záhony és a Debrecen-Mátészalka vonalon, mert elgázolt egy embert egy vonat Debrecen és Apafa között hétfő délután – közölte a Mávinform a honlapján.

Gázolt a vonat Debrecennél

A közleményben azt írták: Debrecen és Apafa között csak az egyik vágányon közlekedhetnek a vonatok, ezért 20-30 perccel hosszabb a menetidő.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a vonaton utazó kétszáz emberért mentesítő járat érkezik, a biztonságos átszállást a tűzoltók segítik.

Forrás: MTI

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

K-2SO
Mi ez a sok vonatgázolás?
Egyszer csak elkezdődött és azóta is tart.
A nemrég egy nap alatt három vonatgázolás is volt.
??? (Nálam a három kérdőjel a csodálkozás/értetlenség kifejezését jelenti - betűkkel leírva: Ez mi? Bővebben: Mi a f*sz történik itt? Angolul: What the fuck?)
K-2SO
Ja, és én eddig úgy tudtam a fideszes propagandából (ami szerint Debrecen az ország másik fővárosa - Magyarország ebből a szempontból is jobban teljesít, mert nekünk két fővárosunk van, gyökér világ!), hogy Debrecenben minden tökéletes és Debrecenben nem történhat semmi rossz - Debrecen: Éden keleten (ez nem keverendő az Édentől keletre meghatározással, könnyvel/filmmel)
7577
Kedves K-2SO ! (lánykori neved nem H2SO4 ?) szóval , hogy a kérdésedre válaszoljak (What the fuck?) az történik , hogy bántják a Fideszt és a hűséges civisbunkó debreceni polgár ezt nem birja, stresszel és inkább a vonat elé veti magát.
Ez van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.