A legtöbben, 17 ezren szürkehályog-műtétre várnak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Medvepapa
Miniszterelnök úr! Azt a szerencsétlen EMI vezért / Kásler / Mért nem engedi már világa? Önnel egyűt csak kárt, szenvedést és kint hoznak erre a népre.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@csak úgy...: Gondolom nem Magyarországon, és fizetsz az EÜ ellátásért azért, ingyen külföldön sem kapsz semmit.
csak úgy....
@division: németországban, én még semmiért nem fizettem! -persze fizetem a betegbiztosítást,ugyan úgy mint ti .
division
@csak úgy...: Magánbiztosítóval vagy szerződésben?
Eladott Ország
@division: tegnap 20:20 ♦ Úgy nem lesz magánkórházoké a jövő, ha Európa szegényháza vagyunk és nálunk legkisebb a vásárlóerő Bulgáriát kivéve, persze lehet délamerikazinálódni' is csak mi Európában vagyunk.
Eladott Ország
@nejlontacskó: tegnap 21:54 ♦ Ne gondolkozz! Én már túlvagyok a harmadik Pfizer oltáson is. Javasolt még vitaminok. szedése is ( C, D, stb.)
K-2SO
A halasztahó műtétek is tudnak ám piszkosul fájni napi szinten, nem beszélve a folyamatos egészségromlásról, vagyis hónapokkal, évekkel később egy sokkal rosszabb állapotban lévő beteg kerül kés alá, akit talán már nem is lehet úgy helyrehozni, mintha pár héten belül elvégezték volna rajta a beavatkozást - és ez bizony maradandó egészségkárosodást is jelenthet, ami egy dolgozó embernél piszkosul nem mindegy, illetve bárkinél az ezzel járó többletvizsgálatok, többlet gyógyszerfogyasztás még jobban terheli az egészségügyet, a tb-t.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.