A legtöbben, 17 ezren szürkehályog-műtétre várnak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Medvepapa
Miniszterelnök úr! Azt a szerencsétlen EMI vezért / Kásler / Mért nem engedi már világa? Önnel egyűt csak kárt, szenvedést és kint hoznak erre a népre.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
division
Az oltatlanok megduplázták a várólistát.
Medvepapa
Miniszterelnök úr! Azt a szerencsétlen EMI vezért / Kásler / Mért nem engedi már világa? Önnel egyűt csak kárt, szenvedést és kint hoznak erre a népre.
division
@Eladott Ország: A magánkórházaké lesz a jövő. Ez mondjuk nem is lenne baj, csak akkor ne legyen tb. Mondjuk a gyógyszertámogatások miatt kelleni fog.
csak úgy....
@division: nézd át ezt az árlistát és gondolkozz el mégegyszer a dolgon!
www.drdoman.hu/arak/
nejlontacskó
@division: mert az oltottak, nem fertőződnek meg, nem kerülnek kórházba, ugye? Sajnos, nem egy ellenpéldát tudok...
division
@csak úgy...: Ismerem az árakat, azt nem írtam, hogy barátiak lennének. A gyomor-bél tükrözésem sem volt éppen olcsó altatásban, de mit tehetsz ellene? Sajna oda jutunk, hogy a pénz fogja eldönteni mi lesz veled, na nem mintha eddig nem számított volna.
division
@nejlontacskó: De igen, csak kevesebben, és sokan a Sinot kapták mint krónikus betegek, idősek, vagy éppen február-március környékén vették fel a másodikat, vagy fel sem vették csak az elsőt, mert úgyis megkapták a védettségit. Ezek az ember már nem védettek, voltak akik az egy oltásukkal sosem voltak azok. A másik a gének szerepe, ami az oltásokkal együtt egyszerűen megakadályozza a szervezetben a vírus terjedését, ezért van az, hogy egy családban valaki elkapja, a másik meg nem. Ezt komolyabban is fogják most vizsgálni.
Nessy
@division: Tudod,hiába majd fél évszázad az egészségügyben, múlt századi kórházi nyugdíjból nem igazán futja ebben a században a magánellátásra! Meg kell fogadni a nekünk jutó jelenlegi terápiát:"korral jár, tanuljon meg vele élni!"
nejlontacskó
@division: akikről én tudok, Astra Zeneka és Sputnik oltást kaptak, kettőt is. A család férfitagja kapta az Astrat, aki a múlt hónapban a feleségével együtt kapta el, ezt a szar covidot! Az apa egy héten belül kórházba került, a tüdeje ötven százaléka lett oda, pedig soha nem dohányzott!, A feleség otthon szenved, de a körülményekhez képest, jól van. Az a baj, hogy nem ők az egyetlenek. Én is, oltott vagyok. Két Pfizert kaptam, de a harmadikon még gondolkodom...
division
@Nessy: Tudom. Nem is azt írtam, hogy ez a normális, csak tenni nem nagyon lehet semmit ellene. A kormány tudna egyedül, de ugye nekik nem érdekük.
division
@nejlontacskó: A delta ellen erősítette volna fel a szervezetet a 3. oltás, ami a végéhez közeledik. A két oltás nem biztos hogy elég volt, meg mint írtam, a genetika és az immunrendszer állapota is nagyon fontos.
csak úgy....
@division: volt 1-2 komoly mütétem, egy fillért nem fizettem értük és a várakozási idö sem volt vészes.- sokszor gondolkodási idöt sem hagytak!
a gyomortükrözést gyenge altatásban a háziorvos csinálta,ugyan úgy az ekg.-t, a labort.
division
@csak úgy...: Gondolom nem Magyarországon, és fizetsz az EÜ ellátásért azért, ingyen külföldön sem kapsz semmit.
csak úgy....
@division: németországban, én még semmiért nem fizettem! -persze fizetem a betegbiztosítást,ugyan úgy mint ti .
division
@csak úgy...: Magánbiztosítóval vagy szerződésben?
Eladott Ország
@division: tegnap 20:20 ♦ Úgy nem lesz magánkórházoké a jövő, ha Európa szegényháza vagyunk és nálunk legkisebb a vásárlóerő Bulgáriát kivéve, persze lehet délamerikazinálódni' is csak mi Európában vagyunk.
Eladott Ország
@nejlontacskó: tegnap 21:54 ♦ Ne gondolkozz! Én már túlvagyok a harmadik Pfizer oltáson is. Javasolt még vitaminok. szedése is ( C, D, stb.)
K-2SO
A halasztahó műtétek is tudnak ám piszkosul fájni napi szinten, nem beszélve a folyamatos egészségromlásról, vagyis hónapokkal, évekkel később egy sokkal rosszabb állapotban lévő beteg kerül kés alá, akit talán már nem is lehet úgy helyrehozni, mintha pár héten belül elvégezték volna rajta a beavatkozást - és ez bizony maradandó egészségkárosodást is jelenthet, ami egy dolgozó embernél piszkosul nem mindegy, illetve bárkinél az ezzel járó többletvizsgálatok, többlet gyógyszerfogyasztás még jobban terheli az egészségügyet, a tb-t.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.