A Partizánnak adott interjút Szelényi Zsuzsa, aki 1994-ig volt a Fidesz tagja – szúrta ki a 24.hu.

Vallott egy volt fideszes: ekkor jöttünk rá, hogy Szájer homoszexuális, feleségével technikailag nem is éltek együtt hosszú ideig
Fotó: Youtube/Partizán

A volt fideszes Gulyás Mártonnak többek között arról beszélt, hogy valamikor a Fidesz első parlamenti ciklusában (1990-94 között) jöttek rá, hogy az ereszcsatornás mutatványával tavaly nagyot bukó Szájer József meleg.

Szelényi szerint

a homoszexualitásról nem volt szó a Fideszben akkoriban, ahogy arról sem, hogy „vannak nem heteroszexuális tagjai a szervezetnek.”

Arról is beszélt, hogy Szájer József és felesége Handó Tünde

életük egy jelentős részét technikailag nem együtt élték le.

Azt is elárulta, hogy Kövér Lászlót mikor hallotta először üvöltözni, és ebből jött rá, hogy a pártban vannak, akik manipulálják a többieket.

Simicska Lajosról azt mondta, a ’90-es években már „rászállt” a fideszes önkormányzati világra, hogy őt „ilyen-olyan vagyonbizottságokba” vegyék be, hogy „rálásson a helyi vagyonok felhasználására”.

Forrás: 24.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lusta
Ha jól értettem, nem egyedül Szelényi tudott akrobata Józsink másságáról. Gondolom, nem csak róla. Mindezek ellenére akkor, amikor a föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk beindította a pedofil, homofób rakétát, mélyen hallgattak. Hát nem érdekes?
Rockxy
a feleségénél nem tudta alkalmazni a technikákat, amit a fiúktól tanult.
namihami
Ilyen a Fidesz. Meglepő?
""Fejétől büdösödik...""
ómió
De, hisz', efftársilag a buzikat "prájdolni" szokták! Vagy efftársi "toleránsan" a fideszes buzi kivétel?
Gyurka80
szelényi nyanya 27 évesen szerzett pszhiológus! diplomát.Sokáig tartott neki ez. Sok köze nincs a FIDESZ-hez ő is átállt a szadeszhoz Ki is fizették "1994–1996 között a Kulturális és Oktatási Minisztérium miniszteri biztosa." mindez pszhiológusi diplomával! Ő is a mindenhez IS ért kategória.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.