A Partizánnak adott interjút Szelényi Zsuzsa, aki 1994-ig volt a Fidesz tagja – szúrta ki a 24.hu.

Vallott egy volt fideszes: ekkor jöttünk rá, hogy Szájer homoszexuális, feleségével technikailag nem is éltek együtt hosszú ideig
Fotó: Youtube/Partizán

A volt fideszes Gulyás Mártonnak többek között arról beszélt, hogy valamikor a Fidesz első parlamenti ciklusában (1990-94 között) jöttek rá, hogy az ereszcsatornás mutatványával tavaly nagyot bukó Szájer József meleg.

Szelényi szerint

a homoszexualitásról nem volt szó a Fideszben akkoriban, ahogy arról sem, hogy „vannak nem heteroszexuális tagjai a szervezetnek.”

Arról is beszélt, hogy Szájer József és felesége Handó Tünde

életük egy jelentős részét technikailag nem együtt élték le.

Azt is elárulta, hogy Kövér Lászlót mikor hallotta először üvöltözni, és ebből jött rá, hogy a pártban vannak, akik manipulálják a többieket.

Simicska Lajosról azt mondta, a ’90-es években már „rászállt” a fideszes önkormányzati világra, hogy őt „ilyen-olyan vagyonbizottságokba” vegyék be, hogy „rálásson a helyi vagyonok felhasználására”.

Forrás: 24.hu

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mirabilis
Azóta handó tündéről 1 árva szó sincs, mióta kiderült férje buzisága. És igen, biztos tudta. És ezt hogy viselheti el egy feleség? Hát úgy, hogy ő meg leszbikus.Normális, hogy turkált a női alkamazottak bugyijában, miszerint előírta:például nőknek az öt munkanapra gondosan öt bugyit javasolnak, amelyek lehetőleg fehérek, feketék, vagy testszínűek legyenek. De ugyanilyen ajánlás fogalmazódik meg a melltartókra (testszínű vagy fehér), trikóra (fehér), harisnyanadrágra (testszínű vagy fekete), bokafixre (testszínű vagy fekete), illetve pamutzoknira is (fekete).
Mirabilis
"Normális, hogy turkált a női alkamazottak bugyijában, miszerint előírta:például nőknek az öt munkanapra gondosan öt bugyit javasolnak, amelyek lehetőleg fehérek, feketék, vagy testszínűek legyenek. De ugyanilyen ajánlás fogalmazódik meg a melltartókra (testszínű vagy fehér), trikóra (fehér), harisnyanadrágra (testszínű vagy fekete), bokafixre (testszínű vagy fekete), illetve pamutzoknira is (fekete)."
És ő személyesen vetköztette-e le a női alkalmazottakat, ellenőrizvén hogy eleget tettek-e az ő előírásának?!
Homo, leszbi egy pár? Alibi egymásnak? Honnan van a gyerekük? 1szer összecsúsztak alibiből összehozni egyet? Szegény gyerek.
namihami
Ilyen a Fidesz. Meglepő?
""Fejétől büdösödik...""
ómió
De, hisz', efftársilag a buzikat "prájdolni" szokták! Vagy efftársi "toleránsan" a fideszes buzi kivétel?
bakcsubakka
@Rockxy: Pedig úgy meg *********** volna a *****tündikét,hogy állóhelyzetben is szét******** ,bugyigózhatta volna azt a ritka csúf ,és nem mellesleg legyen mondva kurva büdöset fingik egy hagymásbab után,torz se****fejű, ritka aljas nőszemélyt,aki hát álmomban se lássak !
Még az is lehet ,hogy ilyen nő mellet én is félrelépnék.. Csak találgatok: Van ennek valami női szerve? Randa ez ,mint a bűn!
De legyen a tiéd !!!
Holtodiglan -holtáiglan !
Abberált,mocskok meg a fidesssssssssesek !!!
Gyurka80
szelényi nyanya 27 évesen szerzett pszhiológus! diplomát.Sokáig tartott neki ez. Sok köze nincs a FIDESZ-hez ő is átállt a szadeszhoz Ki is fizették "1994–1996 között a Kulturális és Oktatási Minisztérium miniszteri biztosa." mindez pszhiológusi diplomával! Ő is a mindenhez IS ért kategória.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.