AZ EGYHÁZAK URALTA INTÉZMÉNYEK EBBEN IS !!! =)) Az önkormányzatok többsége nem írja elő az óvodai dolgozóknak, hogy oltassák be magukat, amit elsősorban azzal indokolnak, hogy amúgy is magas 80-90 százalékos a beoltottság a körükben. Más kérdés, mi a helyzet a nem önkormányzati intézményekkel.

(Forrás: napi.hu, RonaGyuri által)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@RonaGyuri: Csak a lényeg maradt ki,

Nem csak a felelősség, de maga a dilettantizmus és a szándék is egyértelmű

A derék portfolio.hu „Koronavírus: miért ilyen katasztrofálisak a halálozási számok Magyarországon?” címmel cikket rittyentett. Mint írja „Magyarország nem először kerül a népességarányos koronavírusos halálozási statisztika élére. Sőt, volt időszak, amikor nemcsak egy-egy napra vagy hétre, hanem a járvány kirobbanása óta az összesített halálozásban is vezetett.”! Nos elemezget és főleg ködösít, a lényeg ártunk és qurmányunk eminens felelősége valahogy elsikkad, pedig valójában a felemlített tényezők, „Rossz egészségi állapot” és „Túlterhelődő, leharcolt egészségügy” vonatkozásában is meghatározó.
Ehhez jön, hogy a megfontolásaikat elsősorban a saját üzleti érdekeik, meg az egyházak és a foci vélt érdekei mozgatják! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.