Mit tegyen az, aki a jövő tavaszi parlamenti választáson részt kíván venni, de nem szeretne a fideszes álreferendumon is voksolni? – tette fel a kérdést blogunk egy olvasója. A felvetés azért is lényegbe vágó, mert a népszavazás érvényességének feltétele az ötven százalékot meghaladó részvétel.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Teljesen mindegy. Ahogy a konzultációk valós, korrekt feldolgozása, értékelése sem történt meg soha, így itt is azt mond a kormány, amit akar. "A válaszolók 99.9999%-a egyetért a kormánnyal!" Itt sem lesz másképp. Meg lesz az 50% részvétel, aztán verheti pártunk és kormányunk a nemzeti színű tam - tamot, hogy lám, mindenki egyetért egy értelmetlen kérdés sorral.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Gauntlet: Viszont remek gumicsont a híveknek, így választás előtt. Az, hogy erről nem is lehetne szavazni, mert törvény szabályozza, ez esetben nem probléma!
kereső
@Nessy: Mikor érdekelte orbánt a törvényesség, még a saját törvényeik betartása sem.Ők törvények fölött állnak.
Amúgy erről a népszavazásról a véleményem csak annyi, hogy 50 IQ fölött igazán ciki ebben részt venni.Vagy éppen "stop gender"- ezni.
Nessy
@kereső: Miután fogalmuk sincs a gender fogalmáról! Nézd, az, hogy egyszerre tartják a választással egy elég tisztességtelen lépés a kormány részéről. Tudják, hogy a kisebb településeken mindenki "részt vesz benne" a saját érdekében. Hogy mire lesz jó az egész? Lehet óriás győzelemként eladni a "magas részvételi arányt". A valós eredmény a kutyát sem érdekli. Mindenki egyetért a kormánnyal, oszt jó napot!
Gauntlet
@sgl: Az sajnos alapvetés. Ekkora hatalommal rendbe rakhatták volna az országot.
Peller Anikó
@Gauntlet: Viszon jól helybenhagyták. És rendberakták a rokonokat és a nyalókat mega nyaralókat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.