Várnia kellene a szülőknek a gyerekek koronavírus elleni oltásával Lisziewicz Julianna szerint.

Immunológus: várni kéne még a gyerekek beoltásával

Fotó: MTI/Rosta Tibor

Az immunológus az ATV Start műsorban fejtette ezt ki: a szakember szerint az mégis aggasztó, hogy hullámokban tör a magyarokra a vírus, ráadásul ami a legaggasztóbb, a halálozások száma is nő.

"Nem tudni, a negyedik hullám csúcsa mikorra várható, azonban az omikron variáns nagyon aggasztó, és valószínű, hogy át fog fertőzni. Gyakorlatilag két hét alatt kiszorította a delta variánst Dél-Afrikában, tehát mivel már biztosan itt van a vírus, ezért az enyhülés helyett egy teljesen más trendet hozhat be az omikron”

– mondta Lisziewicz az ATV Start című műsorában.

A szakember éppen ezért úgy gondolja, egyelőre várniuk kellene a szülőknek a gyerekek oltásra való regisztrálásával, kérdéses ugyanis, hogy egyáltalán védettséget adnak-e ezek az oltások.

"Ezen a héten vagy a jövő héten már több adat lesz az omikronról és az oltások hatékonyságáról, ezt mindenképp érdemes megvárni"

– magyarázta az immunológus.

Forrás: Blikk.hu

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@Málna: és ezt miért csak tőle hallom? a világ már oltja a gyerekeket az eredeti vírusra készített löttyel...ez nem kísérletezés?..
Pálinkás Pál
@Aki Én: nem kell rá nagyon vadászni, mert 0-24-ben teleszemetelitek vele a sajtót..és ez nem érdekelne, de lassan ti már...sárga csillagot mikortól kell hordani az oltatlanoknak?...
Aki Én
@Pálinkás Pál: Nem én személyesen?
Jesszus, Pali...
Bözsi
És ha Ausztria a mi laborunk, nem tudna simán Kurz- módra úriemberként lemondani a nagyhasú? Ez engem jobban aggaszt most.
division
@Aki Én: Hagyd, pénzért csinálja a szilajcsiko.hu - nak.
division
@Pálinkás Pál: 0-24 - ben szerintem te szemeteled tele a propit meg még ki tudja mit. Alig szólna valaki már ezekhez hozzá ha te nem indítanád azonnal a "topikot, kétszer is ráadásul 4 percen belül. Dupla gázsi?:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.