A független Bencsik János indítványát csak egy ember támogatta.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Elég, ha a másoknál rendelik el,. mindjárt elbocsájtással szankcionálva, aki nem oltatja be magát. Azért most nem lehet ám vegzálni a 133 bátor gombnyomogató droidot.
Eladott Ország
"A jó hírért, névért, a szép tisztességért ők mindent hátra hagynak. Emberségről példát, vitézségről formát mindeneknek ők adnak." ( Balassi Bálint - Egy katonaének) Azt tudjuk sajnos, hogy ez csak az ország kifosztására és tönkretételére igaz!
Tunes1106
Nekünk kötelező lenne ,ők mmeg lapítanak Talán elfogyott a só oldat?
Emmersson71
@Nessy: „Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél.”
/George Orwell: Állatfarm/
Nessy
@Emmersson71: De a birkák lelkesen bégetnek! Vannak párhuzamok! Napoleon naponta ad ki új rendeleteket! Minden vezető pozíciót disznók töltenek be. Hmmmmm. :-)))
Rockxy
nem lesz kötelező az ótás, de azért a kép viselők felelősségteljesen szúratják majd magukat, hogy jó példával járjanak - hátul, mer az elsőséget má lekésték.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.